anulka_p
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro...[emoji17]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro...[emoji17]
Myślę, że ciężko tu coś doradzić. To powinna być Wasza decyzja. :-) A dlaczego akurat od czerwca? Co Twój luby na to?Martyska30 -
dziewczyny wybaczcie że nie odpiszę dziś każdej z osobna, mam mętlik w głowie
przepraszam ze zanudzam i pewnie moje rozterki są błahe w porównaniu np z Waszymi problemami .....
siedzę i dumam co robić...
to głupie więc się nie śmiejcie
zawsze mamy zapas "gumek" bo M kupuje hurtem[emoji14]wczoraj chcieliśmy się bzykać a tu zonk - nie ma ani sztuki nigdy się to w sumie nam nie zdarzyło hehe
noi w sumie odpuściliśmy... dziś M chciał jechać i kupować, ale tak sobie pomyślałam, że może to przeznaczenie, że się skończyły....
Może już kolejnych mam nie kupować? I może mamy zacząć staranka właśnie już teraz, a nie czekać do czerwca....
Dziś jest 12dc... zrobiłam test owu druga jest bledsza ale jest - teoretycznie od dziś mam dni płodne - sprawdzałam na 3 kalkulatorach....
jejku czemu mam takie głupie dylematy???
czemu nie umiem być spontaniczna tylko jak coś sobie ubzduram się to się ślepo trzymam
głupia siła skojarzeń... bez sensu ... jakby nazwa miesiąca miała znaczenie... a może na jednym razie się nie skończy tfutfutfu.......więć po co zwlekac skoro nie wiem ile mi to zajmie....?
oj głupia ja.....