Dziewczyny Dziękuję za słowa wsparcia. Przepraszam za mojego porannego posta. Wiem, że nie staram sie zbyt długo. Mi tylko chodziło o to, że odpuszczam, bo tego nie mozna nazwać staraniami.
@Bulbasek to nie jest tak, że on nie chce. Staram sie od poczatku cyklu. Po dzisiejszej rozmowie stwierdzam, że to moja wina. Nie wyjaśnilam mu nic, a oczekuje zbyt wiele! Przytulanki byly w 13, nie 14 więc dupa blada.
Dzisiaj do mnie mówi, że tak wszystko sie szybko toczy, bo kupujemy mieszkanie, zmieniamy samochód i jeszcze jakbym w ciążę zaszła to juz w ogole by bylo super. A ja do niego, że wątpię. A on pyta zdziwiony dlaczego!? Przeciez kochalismy się. A ja mówię, że w nie odpowiednie dni. Pokazalam mu owu i widzialam, że sie zmarwil, oczywiscie tego nie powiedział. Po prostu nie chce mu mowic ze teraz musimy sie kochac bo dni plodne, nie chce stwarzać napięcia. Dlatego postanowiłam, że troche muszę odpocząć od forum, nie nakręcac się. Dobrze powiedziała Natalka wiadaomo po co tu jesteśmy, mamy wspólny cel i wchodząc tu myślimy caly czas o tym jakby to bylo cudownie zobaczyć dzisiaj u kogoś kreche a później u siebie.
Ciągnie mnie bardzoo do tego forum. Wchodze kilka razy dziennie, choć nie zawsze sie udzielam.
Tak całkowicie was nie opuszczam bo sie po prostu nie da. Nie wytrzymalabym w niewiedzy co u Spark, Bulbaska i innych dziewuszek.
Rano bylam strasznie zdolowana.. Smutna, zla na siebie na wszystko. Jeszcze wiedziałam, że czeka mnie ciezki dzien.
Auslanderka cud nas cudami! Super
Milego weekendu dziewczyny ❤