reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Oto właśnie chodzi. To nie jest forum tylko dla starających się od 20 cykli czy 15. Ale tak jak napisałaś 2 wpisy i oba z pozytywnym testem i juz jej nie ma. Tego nie rozumiem. To mnie drażni. Innych nie musi. Ja teraz tez się nie staram, czekam, ale nie czuję się tu niechciana przez nikogo. Są dziewczyny które zaszły i dalej tu są i fajnie. Ciesze się ze się udało, i czekam z niecierpliwością co u nich...

1usavcqgt1dml95x.png
Madzia dziękuję myślę że kiedyś nam się uda,ja już po 40 ale nie możemy się poddać

Dzięki kochana ale chyba jutro remont domu,ściany sufit schody na górę,tyle roboty,jutro wieczorem jak się zrelaksujemy to pewno jakiś sesik będzie jak mój nie padnie
No na dobry remont działajcie[emoji6] a jutro po remoncie[emoji12] .
Współczuje remontu. My robiliśmy raz jak tu mieszkanie wynajęliśmy.... zrywanie 5 warstw starych jeszcze tekturowych tapet. Szpachlowanie, tapetowanie, malowanie, panele........
Chociaż malowanie mi się podobało [emoji2]

U
Współczuje remontu. My robiliśmy raz jak tu mieszkanie wynajęliśmy.... zrywanie 5 warstw starych jeszcze tekturowych tapet. Szpachlowanie, tapetowanie, malowanie, panele........
nAs remont 20letniego domu,plus nowa klatka i schody na górę,bo tam mamy zamiar 3sypialnie robić,dom kupiony 5lat temu,okna centralne dach już zrobiony reszta przed nami,napisz mi czy ty miałaś okres,bo beta 600 to już taki 4tydz i 5

U

nAs remont 20letniego domu,plus nowa klatka i schody na górę,bo tam mamy zamiar 3sypialnie robić,dom kupiony 5lat temu,okna centralne dach już zrobiony reszta przed nami,napisz mi czy ty miałaś okres,bo beta 600 to już taki 4tydz i 5
Serio, to taka późna ciąża??? Kurcze, czyli cuda się zdarzają :D
Pisz szybko jeszcze raz, bo ja chyba zaczęłam wierzyć w cuda ;)
A tak w ogóle to ogromne gratulacje!!! :D

Mfifi dziękuje trochę byłam przygotowana bo przytulanki były tylko ze dwa razy i teoretycznie pozaplodnymi wiec normalne ze przyszła myślę ze może hormony mi się znowu sypia bo ta @ to taka przepraszam za określenie brązowa bardziej i takie mam uderzenia goraca zawroty głowy aż się z pracy zwolnilam.

Co do tego forum ja rzadko cos pisze ale cały czas was podczytuje ja się staram 7 cykle to będzie 8 aż albo dopiero bo niewiem ile jeszcze cykli przede mna jeszcze.w listopadzie poronilam wczesna ciążę ale rozumiem te które staraja się długo i nawet nie wiecie jak bardzo cieszyły mnie kreski które tu się pojawiły mimo ze nie moje a bolalo gdy ktoras straciła w oczach cisnely się łzy mimo ze żadnej z was nie znam tylko czytam

Dziewczyny Dziękuję za słowa wsparcia. Przepraszam za mojego porannego posta. Wiem, że nie staram sie zbyt długo. Mi tylko chodziło o to, że odpuszczam, bo tego nie mozna nazwać staraniami.
@Bulbasek to nie jest tak, że on nie chce. Staram sie od poczatku cyklu. Po dzisiejszej rozmowie stwierdzam, że to moja wina. Nie wyjaśnilam mu nic, a oczekuje zbyt wiele! Przytulanki byly w 13, nie 14 więc dupa blada.
Dzisiaj do mnie mówi, że tak wszystko sie szybko toczy, bo kupujemy mieszkanie, zmieniamy samochód i jeszcze jakbym w ciążę zaszła to juz w ogole by bylo super. A ja do niego, że wątpię. A on pyta zdziwiony dlaczego!? Przeciez kochalismy się. A ja mówię, że w nie odpowiednie dni. Pokazalam mu owu i widzialam, że sie zmarwil, oczywiscie tego nie powiedział. Po prostu nie chce mu mowic ze teraz musimy sie kochac bo dni plodne, nie chce stwarzać napięcia. Dlatego postanowiłam, że troche muszę odpocząć od forum, nie nakręcac się. Dobrze powiedziała Natalka wiadaomo po co tu jesteśmy, mamy wspólny cel i wchodząc tu myślimy caly czas o tym jakby to bylo cudownie zobaczyć dzisiaj u kogoś kreche a później u siebie.
Ciągnie mnie bardzoo do tego forum. Wchodze kilka razy dziennie, choć nie zawsze sie udzielam.
Tak całkowicie was nie opuszczam bo sie po prostu nie da. Nie wytrzymalabym w niewiedzy co u Spark, Bulbaska i innych dziewuszek.
Rano bylam strasznie zdolowana.. Smutna, zla na siebie na wszystko. Jeszcze wiedziałam, że czeka mnie ciezki dzien.

Auslanderka cud nas cudami! Super :)
Milego weekendu dziewczyny ❤

U

Uo kurczę to wielki remont. Współczuję, ale z drugiej strony zazdroszczę dekorowania[emoji2]

Miałam normalny okres. W poniedziałek mam usg więc będzie wszystko wiadomo. Gdyby to był 4 tydzień to czy w sobotę nie powinno być już czegoś widać na usg??? A nic nie było....
Mam to usg z soboty ale nie wiem. Wstawię w następnym poście.
Serio, to taka późna ciąża??? Kurcze, czyli cuda się zdarzają :D

Pisz szybko jeszcze raz, bo ja chyba zaczęłam wierzyć w cuda ;)
A tak w ogóle to ogromne gratulacje!!! :D
No cuda się zdarzają. Przynajmniej do poniedziałku[emoji21]
Ania oby te cuda nam się zdarzyły
Napewno się zdarzą. Trzymam kciuki

reklama
Usg było robione w sobotę rano:
1487355251-aaaaaa.jpeg
tu jest podejrzenie polipa albo niejednorodne endometrium.
1487355282-aaaaaa.jpeg
tu jest mój prawy jajnik z wielkimi pęcherzykami 1,99 i 1,96 mm.
1487355317-aaaaaa.jpeg
a tu jeszcze raz macica. I tam jest cos czarnego w sumie. Ale ja się nie znam...

Do góry