A
auslanderka
Gość
Jaka tępa jestem. To 3 zdjęcie to pewnie lewy jajnik i tyle. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Czekamy do poniedziałku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego właśnie nie lubię tych facelle bo one długo takie ciemne wychodzą. Wole domowe laboratorium. Nie mam przy nich takich wątpliwości. Polecam [emoji4]Robiłam wczoraj kolejny owulacyjny i chyba wreszcie pozytyw [emoji12]
Chyba ze mi tam trzy jajca trzaskają codziennie po jednym i dlatego co drugi dzien test mocniejszy [emoji23]
Ale ten wczorajszy na pewno pozytyw bo czuje jak mi w jajkach gra [emoji1] tylko temperatura pierwszy raz w życiu mi sie z niczym nie zgadza [emoji23]
Czekam z niecierpliwością na Twoja betę. O której ma być?
Mam to usg z soboty ale nie wiem. Wstawię w następnym poście.
No cuda się zdarzają. Przynajmniej do poniedziałku[emoji21]
Napewno się zdarzą. Trzymam kciuki
Dlatego właśnie nie lubię tych facelle bo one długo takie ciemne wychodzą. Wole domowe laboratorium. Nie mam przy nich takich wątpliwości. Polecam [emoji4]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
W 4 tyg nic nie zobaczysz ....w piątym skończonym miałam dopiero pęcherzyk ciążowy w dodatku jedenUsg było robione w sobotę rano:tu jest podejrzenie polipa albo niejednorodne endometrium.
tu jest mój prawy jajnik z wielkimi pęcherzykami 1,99 i 1,96 mm.
a tu jeszcze raz macica. I tam jest cos czarnego w sumie. Ale ja się nie znam...
A te stosowałaś?Dlatego właśnie nie lubię tych facelle bo one długo takie ciemne wychodzą. Wole domowe laboratorium. Nie mam przy nich takich wątpliwości. Polecam [emoji4]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
A te stosowałaś?Zobacz załącznik 795867
A Ty testy stosujesz ? U mnie się śluz z płodnymi w ogóle nie pokrywał ..ja zawsze myślałam, że mam owu dużo wcześniej niż zakładałam.Dziewczyny nic nie kumam:/ jak przez cały czas kiedy podejrzewam plodne i owulacje wczoraj lub dwa dni temu to śluzu brak lub tyci tylko a dziś to mnie zalało:/ ehhh i bądź tu mądry