reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Robiłam wczoraj kolejny owulacyjny i chyba wreszcie pozytyw [emoji12]
d39b2abcb607254c2669f6eed2b56933.jpg

63c0a9a08a2fde430568fcf03807f500.jpg

Chyba ze mi tam trzy jajca trzaskają codziennie po jednym i dlatego co drugi dzien test mocniejszy [emoji23]
Ale ten wczorajszy na pewno pozytyw bo czuje jak mi w jajkach gra [emoji1] tylko temperatura pierwszy raz w życiu mi sie z niczym nie zgadza [emoji23]
b15e3d03b2a0a87990cdad1da98021af.jpg

Czekam z niecierpliwością na Twoja betę. O której ma być?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Uo kurczę to wielki remont. Współczuję, ale z drugiej strony zazdroszczę dekorowania[emoji2]

Miałam normalny okres. W poniedziałek mam usg więc będzie wszystko wiadomo. Gdyby to był 4 tydzień to czy w sobotę nie powinno być już czegoś widać na usg??? A nic nie było....
Mam to usg z soboty ale nie wiem. Wstawię w następnym poście.

No cuda się zdarzają. Przynajmniej do poniedziałku[emoji21]

Napewno się zdarzą. Trzymam kciuki
Zarodek widać przy beta ponad 1000spokojnie poczekaj do poniedziałku,jesteśmy z tobą,

Dlatego właśnie nie lubię tych facelle bo one długo takie ciemne wychodzą. Wole domowe laboratorium. Nie mam przy nich takich wątpliwości. Polecam [emoji4]

A mi one nigdy tak ciemno nie wychodziły. Były negatywy, jeden pozytyw i już, a teraz po tym clo mam takie dziwne [emoji6] domowe labolatorium tez lubie, dobre sa, testowałam [emoji106][emoji4]

Usg było robione w sobotę rano:
1487355251-aaaaaa.jpeg
tu jest podejrzenie polipa albo niejednorodne endometrium.
1487355282-aaaaaa.jpeg
tu jest mój prawy jajnik z wielkimi pęcherzykami 1,99 i 1,96 mm.
1487355317-aaaaaa.jpeg
a tu jeszcze raz macica. I tam jest cos czarnego w sumie. Ale ja się nie znam...
W 4 tyg nic nie zobaczysz ....w piątym skończonym miałam dopiero pęcherzyk ciążowy :) w dodatku jeden :p

Dlatego właśnie nie lubię tych facelle bo one długo takie ciemne wychodzą. Wole domowe laboratorium. Nie mam przy nich takich wątpliwości. Polecam [emoji4]

A te stosowałaś?
IMG_20170216_053806.jpg

Załączniki

• IMG_20170216_053806.jpg
    IMG_20170216_053806.jpg
    348,5 KB · Wyświetleń: 780
Dziewczyny nic nie kumam:/ jak przez cały czas kiedy podejrzewam plodne i owulacje wczoraj lub dwa dni temu to śluzu brak lub tyci tylko a dziś to mnie zalało:/ ehhh i bądź tu mądry

reklama
Dziewczyny nic nie kumam:/ jak przez cały czas kiedy podejrzewam plodne i owulacje wczoraj lub dwa dni temu to śluzu brak lub tyci tylko a dziś to mnie zalało:/ ehhh i bądź tu mądry
A Ty testy stosujesz ? U mnie się śluz z płodnymi w ogóle nie pokrywał ..ja zawsze myślałam, że mam owu dużo wcześniej niż zakładałam.

Do góry