reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A Ty testy stosujesz ? U mnie się śluz z płodnymi w ogóle nie pokrywał ..ja zawsze myślałam, że mam owu dużo wcześniej niż zakładałam.
Robiłam ale te z allegro i tylko mi cień wychodził 2-3 dni temu. nic mocniejszego. A temperatura dziś rano była dużo większą niż wczoraj więc owu chyba wczoraj było. tylko że mierze w ustach to tak różnie niby wychodzi. ehhh a że to pierwszy cykl z tabelka mi i temperatura to ciężko mi to ugryźć:D

reklama
No i zadzwoniłam. Beta 683 czy jakoś tak bo już zapomniałam[emoji12] . Na pewno 600 ileś. Czyli mam nadzieję, że to wczesna ciąża[emoji106] [emoji2] [emoji120] i alkohol nie zaszkodził. Gin w sobotę nie mógł nic jeszcze zobaczyć. Haha pani z recepcji nie śmiała się już ze mnie tylko kazała przyjść w poniedziałek na usg.... i pytała czy okres był normalny.....
Aaaaaa zaczynam wierzyć[emoji106] [emoji106] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Dziękuję za wsparcie[emoji8]

@Lanvin dlatego właśnie pytałam, bo u niej noc była[emoji12] . Kurde może też ci temp. świrują. Może wybierz się na monitoring?

@gabrika stanowczo za wcześnie. Idź 7-8 dpo.

@mariabarbara.... (przepraszam zapomniałam) [emoji8]

@caltha chciałam coś napisać ale zapomniałam już co[emoji16]
Super kochana ... ciesze się, że wbrew logice cuda się zdarzają ! [emoji1] gratulacje jeszcze raz ! [emoji7]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Robiłam ale te z allegro i tylko mi cień wychodził 2-3 dni temu. nic mocniejszego. A temperatura dziś rano była dużo większą niż wczoraj więc owu chyba wczoraj było. tylko że mierze w ustach to tak różnie niby wychodzi. ehhh a że to pierwszy cykl z tabelka mi i temperatura to ciężko mi to ugryźć:D
A nie myślałaś by na monitoring iść ? Chociaż jeden cykl ?

Ja myslalam tez o testach żeby zacząć w tym cyklu tylko nie wiem kiedy zacząć teraz mi się cykl skrócił do 24 dni nigdy tak nie miałam możliwe ze owi byla wczesniej.

Serio serio? ;) czyli mogłam mieć owulację? :)
Jak to? Mam zakupione takie
1487363667-aaaaaa.jpeg
czy one są zle?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry