reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A Ty testy stosujesz ? U mnie się śluz z płodnymi w ogóle nie pokrywał ..ja zawsze myślałam, że mam owu dużo wcześniej niż zakładałam.
Robiłam ale te z allegro i tylko mi cień wychodził 2-3 dni temu. nic mocniejszego. A temperatura dziś rano była dużo większą niż wczoraj więc owu chyba wczoraj było. tylko że mierze w ustach to tak różnie niby wychodzi. ehhh a że to pierwszy cykl z tabelka mi i temperatura to ciężko mi to ugryźć:D

reklama
No i zadzwoniłam. Beta 683 czy jakoś tak bo już zapomniałam[emoji12] . Na pewno 600 ileś. Czyli mam nadzieję, że to wczesna ciąża[emoji106] [emoji2] [emoji120] i alkohol nie zaszkodził. Gin w sobotę nie mógł nic jeszcze zobaczyć. Haha pani z recepcji nie śmiała się już ze mnie tylko kazała przyjść w poniedziałek na usg.... i pytała czy okres był normalny.....
Aaaaaa zaczynam wierzyć[emoji106] [emoji106] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Dziękuję za wsparcie[emoji8]

@Lanvin dlatego właśnie pytałam, bo u niej noc była[emoji12] . Kurde może też ci temp. świrują. Może wybierz się na monitoring?

@gabrika stanowczo za wcześnie. Idź 7-8 dpo.

@mariabarbara.... (przepraszam zapomniałam) [emoji8]

@caltha chciałam coś napisać ale zapomniałam już co[emoji16]
Super kochana ... ciesze się, że wbrew logice cuda się zdarzają ! [emoji1] gratulacje jeszcze raz ! [emoji7]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Robiłam ale te z allegro i tylko mi cień wychodził 2-3 dni temu. nic mocniejszego. A temperatura dziś rano była dużo większą niż wczoraj więc owu chyba wczoraj było. tylko że mierze w ustach to tak różnie niby wychodzi. ehhh a że to pierwszy cykl z tabelka mi i temperatura to ciężko mi to ugryźć:D
A nie myślałaś by na monitoring iść ? Chociaż jeden cykl ?

Ja myslalam tez o testach żeby zacząć w tym cyklu tylko nie wiem kiedy zacząć teraz mi się cykl skrócił do 24 dni nigdy tak nie miałam możliwe ze owi byla wczesniej.

Serio serio? ;) czyli mogłam mieć owulację? :)
Jak to? Mam zakupione takie
1487363667-aaaaaa.jpeg
czy one są zle?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry