Mój jest s pracy ale mogę mu z okna pomachac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój jest s pracy ale mogę mu z okna pomachac
Jeszcze mam trochę wolnego więc wpadnę lody jakie chcesz? Teraz wszystko się poukłada zobaczysz ;*Wiesz to już mój drugi raz i znam winiwajce wiec mi z tym lżej. Bo już wiem co mam leczyć. Wpadnij do mnie to ci dam
Ciesze się ze u ciebie lepiej naprawdę.
Pyzunia86 a jak ty się masz?
Heh ja przez cały korytarz jechałam z gola dupa. Mój powiedział że pielęgniarka tak mnie zasłaniała jak by nigdy tego nie widział [emoji18]Mój nie mógł być ...ale pamiętam, że jak się wybudziłam ogłupiona w sali po narkozie to powiedziałam, żeby mi majtki nałożył i po co mnie rozbierał O on nie wiedział nawet o co chodzi
Tobie też zobaczysz :* hmmm czekoladowe ale waniliowe by lepiej pasowałyJeszcze mam trochę wolnego więc wpadnę lody jakie chcesz? Teraz wszystko się poukłada zobaczysz ;*
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dobra to ja lecę po lody [emoji509] i za jakiś czas jestem :*Tobie też zobaczysz :* hmmm czekoladowe ale waniliowe by lepiej pasowały
A w tej sytuacji jutro robić badania progesteronu? Czy lepiej nie?Ja bym nie łączyła clo z dongiem żeby nie przestymulowac, za to na endometrium bym o coś poprosiła na wszelki wypadek...
Storus ja bymm jeszcze poczekala spokojnie na owu...
Jednym slowem masz go na OKU super, ze masz dobre podejscie do yego.. Ajj szatlotke i ja bym zjadla, ale nie ma kto upiecHahah baaardzo dobra ale teraz mam zakaz picia i jedzenia bo musze być nadczo do zabiegu wiec mąż właśnie wziął ostatni kawałek bo mąż pracuje na przeciwko szpitala dosłownie mogę go z okna zobaczyć