reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Też nie mogłam nic jeść. Mój był że mną cały czas.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój jest s pracy ale mogę mu z okna pomachac :)
1487323400-aaaaaa.jpeg

reklama
Wiesz to już mój drugi raz i znam winiwajce wiec mi z tym lżej. Bo już wiem co mam leczyć. Wpadnij do mnie to ci dam :)
Ciesze się ze u ciebie lepiej naprawdę.
Pyzunia86 a jak ty się masz?
Jeszcze mam trochę wolnego więc wpadnę :) lody jakie chcesz? Teraz wszystko się poukłada zobaczysz ;*

Mój nie mógł być ...ale pamiętam, że jak się wybudziłam ogłupiona w sali po narkozie to powiedziałam, żeby mi majtki nałożył i po co mnie rozbierał :) O on nie wiedział nawet o co chodzi :)
Heh ja przez cały korytarz jechałam z gola dupa. Mój powiedział że pielęgniarka tak mnie zasłaniała jak by nigdy tego nie widział [emoji18]

@nimitii wiele dziewczyny Ci to już tutaj pisało, ale jesteś moim wzorem do naśladowania! Na serio, podziwiam Cię za tak dobre podejście, jesteś bardzo dzielna! Trzymam za Ciebie kciuki jeszcze milion razy mocniej! :)

@auslanderka dzwoń po tę betę, już PRAWIE pora lunchowa :p

Moja tempka dzisiaj trochę w górę: 36,7 - bardzo ciekawa jestem jak to się dalej rozwinie, ale absolutnie na nic się nie nastawiam. Byłam dzisiaj zrobić badania progresteronu. Lekarz zlecił zrobić je w 24 dc, ale tak się zastanawiam, czy jednak to nie za szybko :/ szczególnie że owu na 99% była 4 dni temu...

Hahah baaardzo dobra ale teraz mam zakaz picia i jedzenia bo musze być nadczo do zabiegu wiec mąż właśnie wziął ostatni kawałek bo mąż pracuje na przeciwko szpitala dosłownie mogę go z okna zobaczyć :)
Jednym slowem masz go na OKU :) super, ze masz dobre podejscie do yego.. Ajj szatlotke i ja bym zjadla, ale nie ma kto upiec :(
jeszcze 2-3 tyg w wyrze i kuchnia moja :) :)

reklama
Do góry