Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
36,63 owu brak... 23 dc.
Niee, nie robię testów, bo to trochę nie ma sensu, sprawdzam jedynie temp.Hejka z ranka
@karotka00 Gratulacje - druga krecha jak talala [emoji14]
@auslanderka Niesamowita historia u Ciebie [emoji14] Trzymam kciuki za betę i gratuluję
@kotek87 @sylwkaq90 Szkoda że znikacie, ale mam nadzieję, że z tego odpoczynku od forum wyjdą upragnione kreseczki Powodzenia i wracajcie szybko
@Lanvin Jak temperatura dziś? A ty robisz testy owulacyjne? Jak wychodzą teraz?
@nimitii Ale narobiłaś smaka tą pizzą Trzymaj się.
@marc Udanego wypoczynku Odpoczywaj
U mnie 26 dc i dalej nie było owulacji. wrrrr...... No ale coś tam się tego śluzu pojawia - może na weekend się wykluje- oby bo mąż ma wolny weekend ( jeden w miesiącu ) to coś podziałamy [emoji14]
Jeśli chodzi o prace domowe to ja nie muszę dwa razy prosić swojego faceta Lubi to robić [emoji14] a najbardziej to lubi pogrzebać w aucie. Jak się z moim tatą umówią na "grzebanie" w aucie to normalnie cały dzień
Ale się cieszę że już w końcu piątek
Cheebay mieszka w Stanach [emoji14] u niej inna godzina@cheebay a Ty spać nie możesz?[emoji6]
Popieram, każdy radzi sobie jak potrafi mi też jest przykro jak widzę, że z owu nici, a reszta ma i się udaje, ale co zrobić? Forum nie zostawię, bo jesteście dla mnie jak przyjaciółki, poza tym lubię czytać co u Was słychaćPopieram w 100%! Czytałam niedawno artykuł, chyba to było na janieplodna, właśnie o porownaniach tego typu, jak dziewczyna, która zaszła za pierwszym razem mówi do starających się "rozumiem Cię bo czytałam o niepłodności w internecie".
Tymbardziej, przynajmniej dla mnie bolesne są takie rady typu odpuść, ciesz się seksem itp, w moim wypadku niewiele to daje, raz, że libido równe -10, jajniki w pecherzykach, zioła, leki, suplementy, dieta, a i tak nic...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej robaczku ok nic nie boli a pęcherzyk juz się wydalił tylko endometrium jest jeszcze za grube wiec będę miała albrazię a potem idę do domu upiec szarlotkę bo mam na nią smak
A jak tam pizza ? Lekarz jaki się nie pchał z łapami do Naszego jadła ?Hej robaczku ok nic nie boli a pęcherzyk juz się wydalił tylko endometrium jest jeszcze za grube wiec będę miała albrazię a potem idę do domu upiec szarlotkę bo mam na nią smak
Hahah baaardzo dobra ale teraz mam zakaz picia i jedzenia bo musze być nadczo do zabiegu wiec mąż właśnie wziął ostatni kawałek bo mąż pracuje na przeciwko szpitala dosłownie mogę go z okna zobaczyćA jak tam pizza ? Lekarz jaki się nie pchał z łapami do Naszego jadła ?
Super że tak do wszystkiego podchodzisz oj zjadłambym szarlotke z lodami u mnie krwawienie ustalo bóle jak narazie teżHej robaczku ok nic nie boli a pęcherzyk juz się wydalił tylko endometrium jest jeszcze za grube wiec będę miała albrazię a potem idę do domu upiec szarlotkę bo mam na nią smak
Też nie mogłam nic jeść. Mój był że mną cały czas.Hahah baaardzo dobra ale teraz mam zakaz picia i jedzenia bo musze być nadczo do zabiegu wiec mąż właśnie wziął ostatni kawałek bo mąż pracuje na przeciwko szpitala dosłownie mogę go z okna zobaczyć
Wiesz to już mój drugi raz i znam winiwajce wiec mi z tym lżej. Bo już wiem co mam leczyć. Wpadnij do mnie to ci damSuper że tak do wszystkiego podchodzisz oj zjadłambym szarlotke z lodami u mnie krwawienie ustalo bóle jak narazie też
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój nie mógł być ...ale pamiętam, że jak się wybudziłam ogłupiona w sali po narkozie to powiedziałam, żeby mi majtki nałożył i po co mnie rozbierał O on nie wiedział nawet o co chodzi