reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Robiłaś kolejny test?[emoji6]

Ania! Moja imenniczko przywołujeę Cię do porządku[emoji5] wyniki masz dobre, zdrowa jesteś. Uwierz w siebie...

@gabrika, @Lanvin jak tam Wasze temki dzisiaj?

@ bertha a może pęcherzyk szybko się zapadł i będzie kolejny cud?[emoji2]
36,63 :) owu brak... 23 dc.

Hejka z ranka:)

@karotka00 Gratulacje - druga krecha jak talala [emoji14]

@auslanderka Niesamowita historia u Ciebie [emoji14] Trzymam kciuki za betę i gratuluję:)

@kotek87 @sylwkaq90 Szkoda że znikacie, ale mam nadzieję, że z tego odpoczynku od forum wyjdą upragnione kreseczki :) Powodzenia i wracajcie szybko :)

@Lanvin Jak temperatura dziś? A ty robisz testy owulacyjne? Jak wychodzą teraz?

@nimitii Ale narobiłaś smaka tą pizzą :) Trzymaj się.

@marc Udanego wypoczynku :) Odpoczywaj

U mnie 26 dc i dalej nie było owulacji. wrrrr...... No ale coś tam się tego śluzu pojawia - może na weekend się wykluje- oby bo mąż ma wolny weekend ( jeden w miesiącu ) to coś podziałamy [emoji14]

Jeśli chodzi o prace domowe to ja nie muszę dwa razy prosić swojego faceta:p Lubi to robić [emoji14] a najbardziej to lubi pogrzebać w aucie. Jak się z moim tatą umówią na "grzebanie" w aucie to normalnie cały dzień :)

Ale się cieszę że już w końcu piątek :)
Niee, nie robię testów, bo to trochę nie ma sensu, sprawdzam jedynie temp.

@cheebay a Ty spać nie możesz?[emoji6]
Cheebay mieszka w Stanach [emoji14] u niej inna godzina

Popieram w 100%! Czytałam niedawno artykuł, chyba to było na janieplodna, właśnie o porownaniach tego typu, jak dziewczyna, która zaszła za pierwszym razem mówi do starających się "rozumiem Cię bo czytałam o niepłodności w internecie".
Tymbardziej, przynajmniej dla mnie bolesne są takie rady typu odpuść, ciesz się seksem itp, w moim wypadku niewiele to daje, raz, że libido równe -10, jajniki w pecherzykach, zioła, leki, suplementy, dieta, a i tak nic...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Popieram, każdy radzi sobie jak potrafi :) mi też jest przykro jak widzę, że z owu nici, a reszta ma i się udaje, ale co zrobić? Forum nie zostawię, bo jesteście dla mnie jak przyjaciółki, poza tym lubię czytać co u Was słychać :)

relgx1hpw702se3x.png

Hej robaczku ok :) nic nie boli a pęcherzyk juz się wydalił tylko endometrium jest jeszcze za grube wiec będę miała albrazię a potem idę do domu upiec szarlotkę bo mam na nią smak :)
Super że tak do wszystkiego podchodzisz :) oj zjadłambym szarlotke z lodami :) u mnie krwawienie ustalo bóle jak narazie też :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hahah baaardzo dobra ale teraz mam zakaz picia i jedzenia bo musze być nadczo do zabiegu wiec mąż właśnie wziął ostatni kawałek bo mąż pracuje na przeciwko szpitala dosłownie mogę go z okna zobaczyć :)
Też nie mogłam nic jeść. Mój był że mną cały czas.

Super że tak do wszystkiego podchodzisz :) oj zjadłambym szarlotke z lodami :) u mnie krwawienie ustalo bóle jak narazie też :)

Wiesz to już mój drugi raz i znam winiwajce wiec mi z tym lżej. Bo już wiem co mam leczyć. Wpadnij do mnie to ci dam :)
Ciesze się ze u ciebie lepiej naprawdę.
Pyzunia86 a jak ty się masz?

reklama
Do góry