reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Robiłaś kolejny test?[emoji6]

Ania! Moja imenniczko przywołujeę Cię do porządku[emoji5] wyniki masz dobre, zdrowa jesteś. Uwierz w siebie...

@gabrika, @Lanvin jak tam Wasze temki dzisiaj?

@ bertha a może pęcherzyk szybko się zapadł i będzie kolejny cud?[emoji2]
36,63 :) owu brak... 23 dc.

Hejka z ranka:)

@karotka00 Gratulacje - druga krecha jak talala [emoji14]

@auslanderka Niesamowita historia u Ciebie [emoji14] Trzymam kciuki za betę i gratuluję:)

@kotek87 @sylwkaq90 Szkoda że znikacie, ale mam nadzieję, że z tego odpoczynku od forum wyjdą upragnione kreseczki :) Powodzenia i wracajcie szybko :)

@Lanvin Jak temperatura dziś? A ty robisz testy owulacyjne? Jak wychodzą teraz?

@nimitii Ale narobiłaś smaka tą pizzą :) Trzymaj się.

@marc Udanego wypoczynku :) Odpoczywaj

U mnie 26 dc i dalej nie było owulacji. wrrrr...... No ale coś tam się tego śluzu pojawia - może na weekend się wykluje- oby bo mąż ma wolny weekend ( jeden w miesiącu ) to coś podziałamy [emoji14]

Jeśli chodzi o prace domowe to ja nie muszę dwa razy prosić swojego faceta:p Lubi to robić [emoji14] a najbardziej to lubi pogrzebać w aucie. Jak się z moim tatą umówią na "grzebanie" w aucie to normalnie cały dzień :)

Ale się cieszę że już w końcu piątek :)
Niee, nie robię testów, bo to trochę nie ma sensu, sprawdzam jedynie temp.

@cheebay a Ty spać nie możesz?[emoji6]
Cheebay mieszka w Stanach [emoji14] u niej inna godzina

Popieram w 100%! Czytałam niedawno artykuł, chyba to było na janieplodna, właśnie o porownaniach tego typu, jak dziewczyna, która zaszła za pierwszym razem mówi do starających się "rozumiem Cię bo czytałam o niepłodności w internecie".
Tymbardziej, przynajmniej dla mnie bolesne są takie rady typu odpuść, ciesz się seksem itp, w moim wypadku niewiele to daje, raz, że libido równe -10, jajniki w pecherzykach, zioła, leki, suplementy, dieta, a i tak nic...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Popieram, każdy radzi sobie jak potrafi :) mi też jest przykro jak widzę, że z owu nici, a reszta ma i się udaje, ale co zrobić? Forum nie zostawię, bo jesteście dla mnie jak przyjaciółki, poza tym lubię czytać co u Was słychać :)

relgx1hpw702se3x.png

Hej robaczku ok :) nic nie boli a pęcherzyk juz się wydalił tylko endometrium jest jeszcze za grube wiec będę miała albrazię a potem idę do domu upiec szarlotkę bo mam na nią smak :)
Super że tak do wszystkiego podchodzisz :) oj zjadłambym szarlotke z lodami :) u mnie krwawienie ustalo bóle jak narazie też :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hahah baaardzo dobra ale teraz mam zakaz picia i jedzenia bo musze być nadczo do zabiegu wiec mąż właśnie wziął ostatni kawałek bo mąż pracuje na przeciwko szpitala dosłownie mogę go z okna zobaczyć :)
Też nie mogłam nic jeść. Mój był że mną cały czas.

Super że tak do wszystkiego podchodzisz :) oj zjadłambym szarlotke z lodami :) u mnie krwawienie ustalo bóle jak narazie też :)

Wiesz to już mój drugi raz i znam winiwajce wiec mi z tym lżej. Bo już wiem co mam leczyć. Wpadnij do mnie to ci dam :)
Ciesze się ze u ciebie lepiej naprawdę.
Pyzunia86 a jak ty się masz?

reklama
Do góry