reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@StorAnia zobaczysz kolejny raz, uwierz w to! :) ja czuję się ok, dzisiaj się poprzytulaliśmy z moim...w końcu! :D teraz znów pewnie dłuższa przerwa jak lekarz prosił :p
@Martaldz ja też myślałam, że mam pms, i to takie konkretne... oby takie samo "pms" było u Ciebie jak i u mniee w tym cyklu :D &&
@nimitii zabije Cię! Teraz nie zasne marząc o pizzy, aaaa!!! :o
Czasami brak mi siły, wytrwałości i wiary :( przyszły miesiąc z clo i to będzie ostatnie podejście do tematu. Jeśli się nie uda to koniec. Nie mam siły, ani pieniędzy :( trzeba będzie zająć głowę czymś innym i odpuścić. Zacząć szukać nowej pracy, ruszyć z budową na działce...
Marlena a czy przy clo donga i castangusa też brać czy już nie?
Ciekawe co się dzieje, że nawet śladu owulacji... :( i to pierwszy cykl z dongiem...

reklama
Witam się z samego rana..
Jestem podlamana.. Mam gdzieś takie starania.
Dziewczyny muszę zrezygnować z forum to wszystko za bardzo mnie dołuje. Odpuszczam. Będzie co będzie. Nic nie mierze, nie liczę.
Co z tego, że pozytywny test w 14 dc jak ani w 15 (wczoraj) ani w 16 nie było przytulanek.
Mówiłam mu o tym jajniku, że mnie boli, wie co to znaczy, zignorował to. Myślałam, że wczoraj cos będzie a tu nici.
Życzę wszystkim dziewczynom powodzenia. Doczekamy się wszystkie tych dwoch kresek [emoji4]
Zajrzę tu czasami, żeby zobaczyć czy coś się zmieniło. Z tabelki proszę o usunięcie.
Nessi postaram sie pamiętać o sprawdzeniu tego w dzienniku.

sylwka90, kotek rozumiem Was, ja choć podczytywałam wątek z ukrycia to i tak już byłam z Wami zżyta i ciekawa jak Wam się wiedzie. Po każdym niepowodzeniu przestawałam czytać forum. Najdłużej wytrwałam 3 tygodnie[emoji5]. Ale patrząc na ostatnie wydarzenia to chcę Wam powiedzieć, że chyba osoby które mówią nam żebyśmy wyluzowały mają niestety rację....

Trzymam kciuki, że już niedługo wrócicicie z cudownymi nowinami[emoji8]

Bo to idiotyczna zmiana jest [emoji53]

Czasami brak mi siły, wytrwałości i wiary :( przyszły miesiąc z clo i to będzie ostatnie podejście do tematu. Jeśli się nie uda to koniec. Nie mam siły, ani pieniędzy :( trzeba będzie zająć głowę czymś innym i odpuścić. Zacząć szukać nowej pracy, ruszyć z budową na działce...
Marlena a czy przy clo donga i castangusa też brać czy już nie?
Ciekawe co się dzieje, że nawet śladu owulacji... :( i to pierwszy cykl z dongiem...
Ania! Moja imenniczko przywołujeę Cię do porządku[emoji5] wyniki masz dobre, zdrowa jesteś. Uwierz w siebie...

@gabrika, @Lanvin jak tam Wasze temki dzisiaj?

@ bertha a może pęcherzyk szybko się zapadł i będzie kolejny cud?[emoji2]

Dużo ostatnio staraczek żegna się z forum:( trochę głowę trzeba oczyścić. Przykre to że niektórzy pyk i ciąża a reszta tyle czeka. Ostatnio gin mi powiedział że ok 70 % procent ciąż z pierwszych cykli to ciąże wpadki bądź na luzie. A małżeństwa starajace się czekają miesiacami jak nie latami.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka z ranka:)

@karotka00 Gratulacje - druga krecha jak talala :p

@auslanderka Niesamowita historia u Ciebie :p Trzymam kciuki za betę i gratuluję:)

@kotek87 @sylwkaq90 Szkoda że znikacie, ale mam nadzieję, że z tego odpoczynku od forum wyjdą upragnione kreseczki :) Powodzenia i wracajcie szybko :)

@Lanvin Jak temperatura dziś? A ty robisz testy owulacyjne? Jak wychodzą teraz?

@nimitii Ale narobiłaś smaka tą pizzą :) Trzymaj się.

@marc Udanego wypoczynku :) Odpoczywaj

U mnie 26 dc i dalej nie było owulacji. wrrrr...... No ale coś tam się tego śluzu pojawia - może na weekend się wykluje- oby bo mąż ma wolny weekend ( jeden w miesiącu ) to coś podziałamy :p

Jeśli chodzi o prace domowe to ja nie muszę dwa razy prosić swojego faceta:p Lubi to robić :p a najbardziej to lubi pogrzebać w aucie. Jak się z moim tatą umówią na "grzebanie" w aucie to normalnie cały dzień :)

Ale się cieszę że już w końcu piątek :)

Ale patrząc na ostatnie wydarzenia to chcę Wam powiedzieć, że chyba osoby które mówią nam żebyśmy wyluzowały mają niestety rację....

Pewnie maja troche racji, problem w tym ze wyluzować nie da sie na zawołanie. Samemu trzeba do tego etapu dojść. Niektórzy szybko do tego momentu dochodzą, a niektórzy nigdy.
I niestety w tej drugiej grupie sa najczęściej ci którzy w normalnym życiu dążą zawsze do celu, póki go nie osiągną. Wiec z jednej strony dobra postawa a z drugiej jak widać wszystko blokuje.
...Chyba ze to bzdura ta teoria wyluzowania a wtedy po prostu cos innego nam blokuje powstanie tego cudu... tego nie wie nikt.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Pewnie maja troche racji, problem w tym ze wyluzować nie da sie na zawołanie. Samemu trzeba do tego etapu dojść. Niektórzy szybko do tego momentu dochodzą, a niektórzy nigdy.
I niestety w tej drugiej grupie sa najczęściej ci którzy w normalnym życiu dążą zawsze do celu, póki go nie osiągną. Wiec z jednej strony dobra postawa a z drugiej jak widać wszystko blokuje.
...Chyba ze to bzdura ta teoria wyluzowania a wtedy po prostu cos innego nam blokuje powstanie tego cudu... tego nie wie nikt.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Też nie chciałam w to wierzyć. Jestem 0 1 - kowa. I zawsze odpowiadałam na takie teksty, że czemu to nie działa w obie strony, tzn, że jak ktoś nie chce, a dostaje... odpowiedź zawsze była bo to życie a nie matematyka[emoji21] [emoji16]

Robiłaś kolejny test?[emoji6]

Ania! Moja imenniczko przywołujeę Cię do porządku[emoji5] wyniki masz dobre, zdrowa jesteś. Uwierz w siebie...

@gabrika, @Lanvin jak tam Wasze temki dzisiaj?

@ bertha a może pęcherzyk szybko się zapadł i będzie kolejny cud?[emoji2]

Robiłam wczoraj kolejny owulacyjny i chyba wreszcie pozytyw [emoji12]
d39b2abcb607254c2669f6eed2b56933.jpg

63c0a9a08a2fde430568fcf03807f500.jpg

Chyba ze mi tam trzy jajca trzaskają codziennie po jednym i dlatego co drugi dzien test mocniejszy [emoji23]
Ale ten wczorajszy na pewno pozytyw bo czuje jak mi w jajkach gra [emoji1] tylko temperatura pierwszy raz w życiu mi sie z niczym nie zgadza [emoji23]
b15e3d03b2a0a87990cdad1da98021af.jpg

Czekam z niecierpliwością na Twoja betę. O której ma być?

Ostatnia edycja:
reklama
Co do oderwania sie od forum i od starań, to trochę w to wierze, ale tak 50na50 [emoji6]
Rok temu w marcu postanowiłam odpocząć od forum i oczyścić umysł i udało sie, co prawda z pomocą leków i niestety na krótko, ale zaskoczyło [emoji6]

Do góry