reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@StorAnia zobaczysz kolejny raz, uwierz w to! :) ja czuję się ok, dzisiaj się poprzytulaliśmy z moim...w końcu! :D teraz znów pewnie dłuższa przerwa jak lekarz prosił :p
@Martaldz ja też myślałam, że mam pms, i to takie konkretne... oby takie samo "pms" było u Ciebie jak i u mniee w tym cyklu :D &&
@nimitii zabije Cię! Teraz nie zasne marząc o pizzy, aaaa!!! :o
Czasami brak mi siły, wytrwałości i wiary :( przyszły miesiąc z clo i to będzie ostatnie podejście do tematu. Jeśli się nie uda to koniec. Nie mam siły, ani pieniędzy :( trzeba będzie zająć głowę czymś innym i odpuścić. Zacząć szukać nowej pracy, ruszyć z budową na działce...
Marlena a czy przy clo donga i castangusa też brać czy już nie?
Ciekawe co się dzieje, że nawet śladu owulacji... :( i to pierwszy cykl z dongiem...

reklama
Witam się z samego rana..
Jestem podlamana.. Mam gdzieś takie starania.
Dziewczyny muszę zrezygnować z forum to wszystko za bardzo mnie dołuje. Odpuszczam. Będzie co będzie. Nic nie mierze, nie liczę.
Co z tego, że pozytywny test w 14 dc jak ani w 15 (wczoraj) ani w 16 nie było przytulanek.
Mówiłam mu o tym jajniku, że mnie boli, wie co to znaczy, zignorował to. Myślałam, że wczoraj cos będzie a tu nici.
Życzę wszystkim dziewczynom powodzenia. Doczekamy się wszystkie tych dwoch kresek [emoji4]
Zajrzę tu czasami, żeby zobaczyć czy coś się zmieniło. Z tabelki proszę o usunięcie.
Nessi postaram sie pamiętać o sprawdzeniu tego w dzienniku.

sylwka90, kotek rozumiem Was, ja choć podczytywałam wątek z ukrycia to i tak już byłam z Wami zżyta i ciekawa jak Wam się wiedzie. Po każdym niepowodzeniu przestawałam czytać forum. Najdłużej wytrwałam 3 tygodnie[emoji5]. Ale patrząc na ostatnie wydarzenia to chcę Wam powiedzieć, że chyba osoby które mówią nam żebyśmy wyluzowały mają niestety rację....

Trzymam kciuki, że już niedługo wrócicicie z cudownymi nowinami[emoji8]

Bo to idiotyczna zmiana jest [emoji53]

Czasami brak mi siły, wytrwałości i wiary :( przyszły miesiąc z clo i to będzie ostatnie podejście do tematu. Jeśli się nie uda to koniec. Nie mam siły, ani pieniędzy :( trzeba będzie zająć głowę czymś innym i odpuścić. Zacząć szukać nowej pracy, ruszyć z budową na działce...
Marlena a czy przy clo donga i castangusa też brać czy już nie?
Ciekawe co się dzieje, że nawet śladu owulacji... :( i to pierwszy cykl z dongiem...
Ania! Moja imenniczko przywołujeę Cię do porządku[emoji5] wyniki masz dobre, zdrowa jesteś. Uwierz w siebie...

@gabrika, @Lanvin jak tam Wasze temki dzisiaj?

@ bertha a może pęcherzyk szybko się zapadł i będzie kolejny cud?[emoji2]

Dużo ostatnio staraczek żegna się z forum:( trochę głowę trzeba oczyścić. Przykre to że niektórzy pyk i ciąża a reszta tyle czeka. Ostatnio gin mi powiedział że ok 70 % procent ciąż z pierwszych cykli to ciąże wpadki bądź na luzie. A małżeństwa starajace się czekają miesiacami jak nie latami.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka z ranka:)

@karotka00 Gratulacje - druga krecha jak talala :p

@auslanderka Niesamowita historia u Ciebie :p Trzymam kciuki za betę i gratuluję:)

@kotek87 @sylwkaq90 Szkoda że znikacie, ale mam nadzieję, że z tego odpoczynku od forum wyjdą upragnione kreseczki :) Powodzenia i wracajcie szybko :)

@Lanvin Jak temperatura dziś? A ty robisz testy owulacyjne? Jak wychodzą teraz?

@nimitii Ale narobiłaś smaka tą pizzą :) Trzymaj się.

@marc Udanego wypoczynku :) Odpoczywaj

U mnie 26 dc i dalej nie było owulacji. wrrrr...... No ale coś tam się tego śluzu pojawia - może na weekend się wykluje- oby bo mąż ma wolny weekend ( jeden w miesiącu ) to coś podziałamy :p

Jeśli chodzi o prace domowe to ja nie muszę dwa razy prosić swojego faceta:p Lubi to robić :p a najbardziej to lubi pogrzebać w aucie. Jak się z moim tatą umówią na "grzebanie" w aucie to normalnie cały dzień :)

Ale się cieszę że już w końcu piątek :)

Ale patrząc na ostatnie wydarzenia to chcę Wam powiedzieć, że chyba osoby które mówią nam żebyśmy wyluzowały mają niestety rację....

Pewnie maja troche racji, problem w tym ze wyluzować nie da sie na zawołanie. Samemu trzeba do tego etapu dojść. Niektórzy szybko do tego momentu dochodzą, a niektórzy nigdy.
I niestety w tej drugiej grupie sa najczęściej ci którzy w normalnym życiu dążą zawsze do celu, póki go nie osiągną. Wiec z jednej strony dobra postawa a z drugiej jak widać wszystko blokuje.
...Chyba ze to bzdura ta teoria wyluzowania a wtedy po prostu cos innego nam blokuje powstanie tego cudu... tego nie wie nikt.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Pewnie maja troche racji, problem w tym ze wyluzować nie da sie na zawołanie. Samemu trzeba do tego etapu dojść. Niektórzy szybko do tego momentu dochodzą, a niektórzy nigdy.
I niestety w tej drugiej grupie sa najczęściej ci którzy w normalnym życiu dążą zawsze do celu, póki go nie osiągną. Wiec z jednej strony dobra postawa a z drugiej jak widać wszystko blokuje.
...Chyba ze to bzdura ta teoria wyluzowania a wtedy po prostu cos innego nam blokuje powstanie tego cudu... tego nie wie nikt.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Też nie chciałam w to wierzyć. Jestem 0 1 - kowa. I zawsze odpowiadałam na takie teksty, że czemu to nie działa w obie strony, tzn, że jak ktoś nie chce, a dostaje... odpowiedź zawsze była bo to życie a nie matematyka[emoji21] [emoji16]

Robiłaś kolejny test?[emoji6]

Ania! Moja imenniczko przywołujeę Cię do porządku[emoji5] wyniki masz dobre, zdrowa jesteś. Uwierz w siebie...

@gabrika, @Lanvin jak tam Wasze temki dzisiaj?

@ bertha a może pęcherzyk szybko się zapadł i będzie kolejny cud?[emoji2]

Robiłam wczoraj kolejny owulacyjny i chyba wreszcie pozytyw [emoji12]
d39b2abcb607254c2669f6eed2b56933.jpg

63c0a9a08a2fde430568fcf03807f500.jpg

Chyba ze mi tam trzy jajca trzaskają codziennie po jednym i dlatego co drugi dzien test mocniejszy [emoji23]
Ale ten wczorajszy na pewno pozytyw bo czuje jak mi w jajkach gra [emoji1] tylko temperatura pierwszy raz w życiu mi sie z niczym nie zgadza [emoji23]
b15e3d03b2a0a87990cdad1da98021af.jpg

Czekam z niecierpliwością na Twoja betę. O której ma być?

Ostatnia edycja:
reklama
Co do oderwania sie od forum i od starań, to trochę w to wierze, ale tak 50na50 [emoji6]
Rok temu w marcu postanowiłam odpocząć od forum i oczyścić umysł i udało sie, co prawda z pomocą leków i niestety na krótko, ale zaskoczyło [emoji6]

Do góry