reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dawno nie pisałam, ale codziennie rano i wieczorem Was czytam. Gratuluje ogromnie wszystkim w kreseczek. I dodaje otuchy i tule niestety tym co sie nie udało tym razem... Ale wszystko przed Nami. Dzis tyle zaskoczen i poztywnych wiesci ze na pewno kazda z nas rozniez przyzyje taki szok i tak wielka radosci jak dzisiejsze poztywy:) dziewczyny mam pytanie sa tu takie co przytulanki robily z mezem co 2 dzien? I jaki dalo to skutek ;) ? Bo jestem wlasnie w polowie cyklu i pierwszy to miesiac gdzie staramy sie co 2 dzien.... Ale jakos nie mam przekonania. Ogolnie to nasz 5 cykl staran:( wczesniej bylo co ma byc. W tym miesiacu sledze owulacje testami no i przytulanki co 2 dzien.... Ale zobaczymy co z tego wyniknie.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję ! :) Tak też uczynię ... najwyżej znowu będę poprawiać :)
Jak możesz to zapytaj proszę jutro jak zapisuje logopeda taki dzień :) Będę bardzo wdzięczna. :*
Dobrze jak bede pamiętać to zapytam, bo mam tylko godzinke w szkole po calym dniu w przedszkolu. Starszaki mnie dobija na koniec [emoji27]

@StorAnia zobaczysz kolejny raz, uwierz w to! :) ja czuję się ok, dzisiaj się poprzytulaliśmy z moim...w końcu! :D teraz znów pewnie dłuższa przerwa jak lekarz prosił :p
@Martaldz ja też myślałam, że mam pms, i to takie konkretne... oby takie samo "pms" było u Ciebie jak i u mniee w tym cyklu :D &&
@nimitii zabije Cię! Teraz nie zasne marząc o pizzy, aaaa!!! :o

Ja mam nieraz i 8 godzin w przedszkolu ...gr. 2,5r-5lat
Po 8 godzinach to mi czacha dymi :D
W szkole mam luz ...
Ja się męczę ze starszakami.. Nie sluchaja, nie da się zajęć przeprowadzić.. Nie wiem co robić. Juz są buźki smutne/uśmiechnięte. Swojej pani sie sluchaja a mnie nie chcą [emoji19]

A pomyśl co mają nauczyciele w gimnazjach ...
Koleżanki ręce załamują.

Ale od września już chyba nie bedą mieć tego problemu [emoji12]

A pomyśl co mają nauczyciele w gimnazjach ...
Koleżanki ręce załamują.
Wiem wiem, ale co jak takie przedszkolaki dają czadu. Zero szacunku, a o rodzicach nie wspomnę! Zlego słowa nie można powiedzieć! A dzieci do nich tez nie maja szacunku, więc oczym my mówimy

reklama
Do góry