reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dawno nie pisałam, ale codziennie rano i wieczorem Was czytam. Gratuluje ogromnie wszystkim w kreseczek. I dodaje otuchy i tule niestety tym co sie nie udało tym razem... Ale wszystko przed Nami. Dzis tyle zaskoczen i poztywnych wiesci ze na pewno kazda z nas rozniez przyzyje taki szok i tak wielka radosci jak dzisiejsze poztywy:) dziewczyny mam pytanie sa tu takie co przytulanki robily z mezem co 2 dzien? I jaki dalo to skutek ;) ? Bo jestem wlasnie w polowie cyklu i pierwszy to miesiac gdzie staramy sie co 2 dzien.... Ale jakos nie mam przekonania. Ogolnie to nasz 5 cykl staran:( wczesniej bylo co ma byc. W tym miesiacu sledze owulacje testami no i przytulanki co 2 dzien.... Ale zobaczymy co z tego wyniknie.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję ! :) Tak też uczynię ... najwyżej znowu będę poprawiać :)
Jak możesz to zapytaj proszę jutro jak zapisuje logopeda taki dzień :) Będę bardzo wdzięczna. :*
Dobrze jak bede pamiętać to zapytam, bo mam tylko godzinke w szkole po calym dniu w przedszkolu. Starszaki mnie dobija na koniec [emoji27]

@StorAnia zobaczysz kolejny raz, uwierz w to! :) ja czuję się ok, dzisiaj się poprzytulaliśmy z moim...w końcu! :D teraz znów pewnie dłuższa przerwa jak lekarz prosił :p
@Martaldz ja też myślałam, że mam pms, i to takie konkretne... oby takie samo "pms" było u Ciebie jak i u mniee w tym cyklu :D &&
@nimitii zabije Cię! Teraz nie zasne marząc o pizzy, aaaa!!! :o

Ja mam nieraz i 8 godzin w przedszkolu ...gr. 2,5r-5lat
Po 8 godzinach to mi czacha dymi :D
W szkole mam luz ...
Ja się męczę ze starszakami.. Nie sluchaja, nie da się zajęć przeprowadzić.. Nie wiem co robić. Juz są buźki smutne/uśmiechnięte. Swojej pani sie sluchaja a mnie nie chcą [emoji19]

A pomyśl co mają nauczyciele w gimnazjach ...
Koleżanki ręce załamują.

Ale od września już chyba nie bedą mieć tego problemu [emoji12]

A pomyśl co mają nauczyciele w gimnazjach ...
Koleżanki ręce załamują.
Wiem wiem, ale co jak takie przedszkolaki dają czadu. Zero szacunku, a o rodzicach nie wspomnę! Zlego słowa nie można powiedzieć! A dzieci do nich tez nie maja szacunku, więc oczym my mówimy

reklama
Do góry