reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nimi misiaku, tak trzymaj [emoji8] oby poszło w cycki [emoji16] wysyłam
Dobrą energię! [emoji173]

Ja oglądam mecz... Powiem wam że jest czad [emoji12]

Marc, pochwal się jutro krajobrazem, chętnie się podołuje [emoji23] Tym bardziej ze mój były pojechał ze swoją lejdi na Karaiby [emoji23] powiem wam że żal mi trochę tyłek scisnal [emoji1]

A u mnie też małpowy pryszcz sie właśnie pojawił... Ech no. Może to siła podświadomości, bo podniecalam się dzisiaj giga paką o.b w Tesco [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Jasne :-) będę przesyłać foty :p
A moj telefon dzisiaj zadzwonił sam do mojego byłego męża- Masakra, masakra 8 sekund i co debil odebrał. Ja wracam z kuchni patrzę coś sie moj tel swieci - zerkam i o mało zawału nie dostałam

Nimi misiaku, tak trzymaj [emoji8] oby poszło w cycki [emoji16] wysyłam
Dobrą energię! [emoji173]

Ja oglądam mecz... Powiem wam że jest czad [emoji12]

Marc, pochwal się jutro krajobrazem, chętnie się podołuje [emoji23] Tym bardziej ze mój były pojechał ze swoją lejdi na Karaiby [emoji23] powiem wam że żal mi trochę tyłek scisnal [emoji1]

A u mnie też małpowy pryszcz sie właśnie pojawił... Ech no. Może to siła podświadomości, bo podniecalam się dzisiaj giga paką o.b w Tesco [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Przeczytałam giga ,, pipa " ja pierdylam :p

Przeczytałam giga ,, pipa " ja pierdylam :p
[emoji23] [emoji23] [emoji23] giga pipą chyba też bym sie zachwyciła [emoji23]
Ja odinstalowalam przez to snapa... Na imprezach takie mu snapy wysłałam że hej! A najgorsze że nie widziałam czego się wstydZić bo nie wiedziałam co wysłałam [emoji1] telefony to zło, mój też sobie czasem sam dzwoni... Dlatego pokasowalam newralgiczne numery telefonów [emoji16]

Nimii, duży tyłek też jest fajny [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Problem w tym, że ja nie mam klasy [emoji14] Jestem logopedą ..
Aaahaaa no to cooo innego [emoji4] moge jutro zerknąć do dziennika naszej logopedki moze cos ma napisane jak bylismy na wycieczce. Sama nie wiem. Może napisz, ze uczniowie na wycieczce/w kinie, po prostu DZIECI NIEOBECNE [emoji16][emoji16][emoji16]

Ja odinstalowalam przez to snapa... Na imprezach takie mu snapy wysłałam że hej! A najgorsze że nie widziałam czego się wstydZić bo nie wiedziałam co wysłałam [emoji1] telefony to zło, mój też sobie czasem sam dzwoni... Dlatego pokasowalam newralgiczne numery telefonów [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Moj mąż aż zerwał sie zobaczyć z czego tak sie chichram :p
Hehehrhrhe bez kitu :p

Aaahaaa no to cooo innego [emoji4] moge jutro zerknąć do dziennika naszej logopedki moze cos ma napisane jak bylismy na wycieczce. Sama nie wiem. Może napisz, ze uczniowie na wycieczce/w kinie, po prostu DZIECI NIEOBECNE [emoji16][emoji16][emoji16]
Dziękuję ! :) Tak też uczynię ... najwyżej znowu będę poprawiać :)
Jak możesz to zapytaj proszę jutro jak zapisuje logopeda taki dzień :) Będę bardzo wdzięczna. :*

reklama

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ja niektóre numery zachowałam na wszelki wypDek, żebym wiedziała jak ktoś bedzie dzwonić :p

Do góry