reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nimi misiaku, tak trzymaj [emoji8] oby poszło w cycki [emoji16] wysyłam
Dobrą energię! [emoji173]

Ja oglądam mecz... Powiem wam że jest czad [emoji12]

Marc, pochwal się jutro krajobrazem, chętnie się podołuje [emoji23] Tym bardziej ze mój były pojechał ze swoją lejdi na Karaiby [emoji23] powiem wam że żal mi trochę tyłek scisnal [emoji1]

A u mnie też małpowy pryszcz sie właśnie pojawił... Ech no. Może to siła podświadomości, bo podniecalam się dzisiaj giga paką o.b w Tesco [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Jasne :-) będę przesyłać foty :p
A moj telefon dzisiaj zadzwonił sam do mojego byłego męża- Masakra, masakra 8 sekund i co debil odebrał. Ja wracam z kuchni patrzę coś sie moj tel swieci - zerkam i o mało zawału nie dostałam

Nimi misiaku, tak trzymaj [emoji8] oby poszło w cycki [emoji16] wysyłam
Dobrą energię! [emoji173]

Ja oglądam mecz... Powiem wam że jest czad [emoji12]

Marc, pochwal się jutro krajobrazem, chętnie się podołuje [emoji23] Tym bardziej ze mój były pojechał ze swoją lejdi na Karaiby [emoji23] powiem wam że żal mi trochę tyłek scisnal [emoji1]

A u mnie też małpowy pryszcz sie właśnie pojawił... Ech no. Może to siła podświadomości, bo podniecalam się dzisiaj giga paką o.b w Tesco [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Przeczytałam giga ,, pipa " ja pierdylam :p

Przeczytałam giga ,, pipa " ja pierdylam :p
[emoji23] [emoji23] [emoji23] giga pipą chyba też bym sie zachwyciła [emoji23]
Ja odinstalowalam przez to snapa... Na imprezach takie mu snapy wysłałam że hej! A najgorsze że nie widziałam czego się wstydZić bo nie wiedziałam co wysłałam [emoji1] telefony to zło, mój też sobie czasem sam dzwoni... Dlatego pokasowalam newralgiczne numery telefonów [emoji16]

Nimii, duży tyłek też jest fajny [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Problem w tym, że ja nie mam klasy [emoji14] Jestem logopedą ..
Aaahaaa no to cooo innego [emoji4] moge jutro zerknąć do dziennika naszej logopedki moze cos ma napisane jak bylismy na wycieczce. Sama nie wiem. Może napisz, ze uczniowie na wycieczce/w kinie, po prostu DZIECI NIEOBECNE [emoji16][emoji16][emoji16]

Ja odinstalowalam przez to snapa... Na imprezach takie mu snapy wysłałam że hej! A najgorsze że nie widziałam czego się wstydZić bo nie wiedziałam co wysłałam [emoji1] telefony to zło, mój też sobie czasem sam dzwoni... Dlatego pokasowalam newralgiczne numery telefonów [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Moj mąż aż zerwał sie zobaczyć z czego tak sie chichram :p
Hehehrhrhe bez kitu :p

Aaahaaa no to cooo innego [emoji4] moge jutro zerknąć do dziennika naszej logopedki moze cos ma napisane jak bylismy na wycieczce. Sama nie wiem. Może napisz, ze uczniowie na wycieczce/w kinie, po prostu DZIECI NIEOBECNE [emoji16][emoji16][emoji16]
Dziękuję ! :) Tak też uczynię ... najwyżej znowu będę poprawiać :)
Jak możesz to zapytaj proszę jutro jak zapisuje logopeda taki dzień :) Będę bardzo wdzięczna. :*

reklama

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ja niektóre numery zachowałam na wszelki wypDek, żebym wiedziała jak ktoś bedzie dzwonić :p

Do góry