Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak można ? Kurcze, że też ja na to nie wpadłamJa właśnie zamówiłam sobie pizze na oddział bo jestem mega głodna :/
Można [emoji1] jesteśmy strasznie głodne z koleżankąA tak można ? Kurcze, że też ja na to nie wpadłam
Kurdesz a ja suchą bułkę żarłam Chyba do Was wpadnę ...mam nadzieje, że pizza rozmiar XXL Trzy żarłoki to już mniej jadłaMożna [emoji1] jesteśmy strasznie głodne z koleżanką
Wpadaj [emoji2]Kurdesz a ja suchą bułkę żarłam Chyba do Was wpadnę ...mam nadzieje, że pizza rozmiar XXL Trzy żarłoki to już mniej jadła
Nimi misiaku, tak trzymaj [emoji8] oby poszło w cycki [emoji16] wysyłamMożna [emoji1] jesteśmy strasznie głodne z koleżanką
Pójdzie w dupe ale nic nowego [emoji23]Nimi misiaku, tak trzymaj [emoji8] oby poszło w cycki [emoji16] wysyłam
Dobrą energię! [emoji173]
Ja oglądam mecz... Powiem wam że jest czad [emoji12]
Marc, pochwal się jutro krajobrazem, chętnie się podołuje [emoji23] Tym bardziej ze mój były pojechał ze swoją lejdi na Karaiby [emoji23] powiem wam że żal mi trochę tyłek scisnal [emoji1]
A u mnie też małpowy pryszcz sie właśnie pojawił... Ech no. Może to siła podświadomości, bo podniecalam się dzisiaj giga paką o.b w Tesco [emoji23]
A w tym to Ci nie pomogę, ponieważ szkoly roznie pisza z tymi dniami wolnymi. To byl dzien wolny i dzieci nie przyszly do szkoly??Muszę poprawić w dzienniku Dzień Dziecka wpis. Wpisałam ''wolne od zajęć dyd-wych'' ale Szefowa kazała poprawić. I nie wiem jak to inaczej ująć :/
U mnie tez mecz! Ech z tego powodu nie wiem czy beda seksy. Chyba prędzej zasne bo mam jutro na 6.45 [emoji29]Nimi misiaku, tak trzymaj [emoji8] oby poszło w cycki [emoji16] wysyłam
Dobrą energię! [emoji173]
Ja oglądam mecz... Powiem wam że jest czad [emoji12]
Marc, pochwal się jutro krajobrazem, chętnie się podołuje [emoji23] Tym bardziej ze mój były pojechał ze swoją lejdi na Karaiby [emoji23] powiem wam że żal mi trochę tyłek scisnal [emoji1]
A u mnie też małpowy pryszcz sie właśnie pojawił... Ech no. Może to siła podświadomości, bo podniecalam się dzisiaj giga paką o.b w Tesco [emoji23]
Lekcji nie było były zajęcia międzyklasowe, wyjścia do kina, wyjazdy na wycieczki.A w tym to Ci nie pomogę, ponieważ szkoly roznie pisza z tymi dniami wolnymi. To byl dzien wolny i dzieci nie przyszly do szkoly??