reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U mnie właśnie się zaczęło. O 12 podali mi pierwsze tabletki no i teraz się zaczęło leżę w szpitalu.
Trzymaj się kochanie :(
@nimitii trzymaj się! :*
@karotka00 hahha pamiętam siebie jak patrzyłam na ten barwnik i się przesuwal, zzatrzymal a ja taki szok, ale zaraz leciał dalej, i se myślę: ok, znów biel. A za chwilę patrzę a tam druga krecha się pojawia...zatrzellam się trząś, łzy mi leciały, kazałam mojemu okno otworzyć bo słabo mi się zrobiło, ahhh, piękne uczucie ! Życzę każdej :*
Ja chyba jedyne dwie kreski obejrzę na teście, który przechowuje na pamiątkę... Znowu mam chwile zwątpienia... 16 lub 19 dc a owulacji jak nie było tak nie ma :(
A jak Ty się czujesz?

Auslanderka gratuluję dwóch kreseczek i czekamy na wynik bety. Ja testuje za kilka dni jak małpa nie przyjdzie. Dziś 29dc na ile kto wie hehe. Trzymajcie kciuki. To mój 3 cs, do trzech razy sztuka

Mowisz ze do 3 razy sztuka ? Mój tez to jest 3 cykl starań :-)&&&&&& wiec mocno trzymam.za ten moze szczesliwy 3 cykl u ciebie oby byl szczesliwy

Dziewczyny żegnam sie z Wami na jakis czas musze naprawdę odpoczac bo psycha mi siądzie.
Żebym nie wchofxila na forum to maz założy mi blokade rodzicielską. Powrócę jak sie uda:)
Zycze wszystkim powodzenia.

Powodzenia! Odpoczywaj i wracaj szybko :*

Przepraszam za jakość....jest tam druga blada krecha jak byk.:-) :)
Mój P. się poplakal...

Gratulacje! [emoji9]

U mnie właśnie się zaczęło. O 12 podali mi pierwsze tabletki no i teraz się zaczęło leżę w szpitalu.

Trzymaj się!

U mnie dupa blada, zaczyna mi się chyba pms. Nerwy na bez powodu [emoji53]
Szyjka nisko, miękka. Trochę łapę doła o szczerze mówiąc nie wiem czy mam siłę z tym wszystkim walczyć. Czuję się taka zmęczona i bezradna, że mnie to załamuje już. Zastanawiam się czy próbować z tym clo. Najbardziej jestem wściekła na to, że robię wszystko co trzeba, leki, sreki, dieta, zioła, badania, seks i nadal nic z tego...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia! Odpoczywaj i wracaj szybko :*

Gratulacje! [emoji9]

Trzymaj się!

U mnie dupa blada, zaczyna mi się chyba pms. Nerwy na bez powodu [emoji53]
Szyjka nisko, miękka. Trochę łapę doła o szczerze mówiąc nie wiem czy mam siłę z tym wszystkim walczyć. Czuję się taka zmęczona i bezradna, że mnie to załamuje już. Zastanawiam się czy próbować z tym clo. Najbardziej jestem wściekła na to, że robię wszystko co trzeba, leki, sreki, dieta, zioła, badania, seks i nadal nic z tego...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie załamuj się :) walcz dalej [emoji2] [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej malo pisze ostatnio tylko podczytuje u mnie 4 dni do @ i tym razem spokój jestem pewna ze nic z tego bo trochę odpuscilam no i nawet nie ma nerwów jak do tej pory.

1487253014-aaaaaa.jpeg

No tak wyglądają moje testy. Chyba nie ma sensu juz robic. Owu byla na pewno w 14 dc. Przytulanki byly w 12 i 13 oraz wczesniej co dwa dni.
Zobaczymy czy cod z tego wyniknie.
Jeszcze w 16daj czadu

reklama
Do góry