S
StorAnia
Gość
Gratuluję!!!Przepraszam za jakość....jest tam druga blada krecha jak byk.
Mój P. się poplakal...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję!!!Przepraszam za jakość....jest tam druga blada krecha jak byk.
Mój P. się poplakal...
Trzymaj się kochanieU mnie właśnie się zaczęło. O 12 podali mi pierwsze tabletki no i teraz się zaczęło leżę w szpitalu.
Ja chyba jedyne dwie kreski obejrzę na teście, który przechowuje na pamiątkę... Znowu mam chwile zwątpienia... 16 lub 19 dc a owulacji jak nie było tak nie ma@nimitii trzymaj się! :*
@karotka00 hahha pamiętam siebie jak patrzyłam na ten barwnik i się przesuwal, zzatrzymal a ja taki szok, ale zaraz leciał dalej, i se myślę: ok, znów biel. A za chwilę patrzę a tam druga krecha się pojawia...zatrzellam się trząś, łzy mi leciały, kazałam mojemu okno otworzyć bo słabo mi się zrobiło, ahhh, piękne uczucie ! Życzę każdej :*
Auslanderka gratuluję dwóch kreseczek i czekamy na wynik bety. Ja testuje za kilka dni jak małpa nie przyjdzie. Dziś 29dc na ile kto wie hehe. Trzymajcie kciuki. To mój 3 cs, do trzech razy sztuka
Dziewczyny żegnam sie z Wami na jakis czas musze naprawdę odpoczac bo psycha mi siądzie.
Żebym nie wchofxila na forum to maz założy mi blokade rodzicielską. Powrócę jak sie uda
Zycze wszystkim powodzenia.
Przepraszam za jakość....jest tam druga blada krecha jak byk.
Mój P. się poplakal...
U mnie właśnie się zaczęło. O 12 podali mi pierwsze tabletki no i teraz się zaczęło leżę w szpitalu.
Kochana nie załamuj się walcz dalej [emoji2] [emoji2]Powodzenia! Odpoczywaj i wracaj szybko :*
Gratulacje! [emoji9]
Trzymaj się!
U mnie dupa blada, zaczyna mi się chyba pms. Nerwy na bez powodu [emoji53]
Szyjka nisko, miękka. Trochę łapę doła o szczerze mówiąc nie wiem czy mam siłę z tym wszystkim walczyć. Czuję się taka zmęczona i bezradna, że mnie to załamuje już. Zastanawiam się czy próbować z tym clo. Najbardziej jestem wściekła na to, że robię wszystko co trzeba, leki, sreki, dieta, zioła, badania, seks i nadal nic z tego...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
będą łyżeczkować czy zobaczą jak pójdzie? trzymaj się :* rano już będzie dużo lepiejU mnie właśnie się zaczęło. O 12 podali mi pierwsze tabletki no i teraz się zaczęło leżę w szpitalu.
Jeszcze w 16daj czadu
No tak wyglądają moje testy. Chyba nie ma sensu juz robic. Owu byla na pewno w 14 dc. Przytulanki byly w 12 i 13 oraz wczesniej co dwa dni.
Zobaczymy czy cod z tego wyniknie.
Muszę poprawić w dzienniku Dzień Dziecka wpis. Wpisałam ''wolne od zajęć dyd-wych'' ale Szefowa kazała poprawić. I nie wiem jak to inaczej ująć :/@NeSSi a co potrzebujesz w tym dziennikach zrobic?? Pytaj, moze poradzę coś. Pracowałam w 1 klasie w tamtym roku szkolnym.