reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hmm... według mojej wiedzy pominięcie tabletki w pierwszym tygodniu nowego opakowanie jest "najgroźniejsze". Drugi i trzeci tydzień nie jest już tak istotny. Co nie zmienia faktu, że została przerwana ciągłość i jak organizm zareagował to trudno przewidzieć. Kiedy powinno pojawić się krwawienie z odstawienia?

Ja kiedyś pominęłam 14 tabletkę i nic się nie stało.

Dziewczyny ja się chyba żegnam narazie bo dzisiaj beta wzrosła niecałe 10% więc znowu się nie udalo[emoji53]nie wiem co robić[emoji53]nie wiem gdzie szukać pomocy bo byłam obstawiona już lekami na maksa i nic[emoji53]chyba muszę się zacząć godzić ze nie przytule nigdy swojego dziecka[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Martyśka kurcze nie wiem co powiedzieć :( :( minęło dokładnie 48 godzin między betami?

Eve nie pozostaje nic innego jak poczekać te dwa-trzy dni :) daj nam później znać co tam wyszło :) i pozdrów mój ukochany Białystok! :)

Halo Białystok pozdrawiam!!! =)
He he nawzajem :)
Poczekam jakoś spokojna jestem, te plamienie było takie dziwne...wieczorem trochę, w nocy i nad ranem...później nic...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Żaba-u mnie dwa przytualnia i to przed owu i zobacz jak mi suwaczek zasuwa :laugh2:
Ja wiem, ja wiem mordeczko :D tylko jak znam życie to ja szczęścia nie mam :D

Nawet nie wiecie jaki numer dzisiaj odwaliłam. Zapomniałam zupełnie o szkoleniu BHP, więc ... spóźniłam się tylko 2 godz :D:D Palę głupa i mówię ; ''przepraszam, za spóźnienie, ale zawsze jakaś gapa musi być'' - facet się uśmiecha i mówi. 'No akurat na szkolenie z gaśnic się Pani załapała'' :D Ja siadam a on ... no to długopisy wyciągamy i piszemy ....:D ja banan na twarzy, gaśnica na biurku ... on przynosi mi gaśnice i mówi: ''to jest gaśnica, tu ciągniemy, to czytamy, jak nie czytamy to lejemy nawet na urządzenia elektryczne'' :D:D

Na szczęście zdałam bo się z poprzednich lat pamiętało hahahah :D

Możliwości są dwie: albo jesteś w ciąży, albo nie :p Tak, wiem - bardzo pomogłam :p
Plamienie mogło być reakcją na pominięcie tabletki. Może organizm pomyślał, że zaczyna się przerwa z odstawienia (tym bardziej,że to był trzeci tydzień blistra).
Plamienie również mogło być plamieniem implantacyjnym.
Co do objawów związanymi z piersiami - siła sugestii jest niesamowita :p powie Ci to każda "staraczka" :p
Kiedy starałam się o dziecko miałam oczywiście wszystkie możliwe objawy ciążowe :p a jak naprawdę zaszłąm w ciążę to nie czułam dosłownie nic :p dopiero po 6tc zaczęłam czuć się jak w ciąży :)

Życzę powodzenia i tego, aby wynik był taki, jaki chcesz :)

reklama
Ha ha ,swego czasu też starałam się o dziecko i miałam wszystkie objawy nawet okres 6 tyg się spóźniał okazało się że to torbiel....teraz się na nic nie nakręcam, biorę tabsy więc nawet o ciąży nie myślałam... Ale jak będzie to będę happy :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry