reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hmm... według mojej wiedzy pominięcie tabletki w pierwszym tygodniu nowego opakowanie jest "najgroźniejsze". Drugi i trzeci tydzień nie jest już tak istotny. Co nie zmienia faktu, że została przerwana ciągłość i jak organizm zareagował to trudno przewidzieć. Kiedy powinno pojawić się krwawienie z odstawienia?

Ja kiedyś pominęłam 14 tabletkę i nic się nie stało.

Dziewczyny ja się chyba żegnam narazie bo dzisiaj beta wzrosła niecałe 10% więc znowu się nie udalo[emoji53]nie wiem co robić[emoji53]nie wiem gdzie szukać pomocy bo byłam obstawiona już lekami na maksa i nic[emoji53]chyba muszę się zacząć godzić ze nie przytule nigdy swojego dziecka[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Martyśka kurcze nie wiem co powiedzieć :( :( minęło dokładnie 48 godzin między betami?

Eve nie pozostaje nic innego jak poczekać te dwa-trzy dni :) daj nam później znać co tam wyszło :) i pozdrów mój ukochany Białystok! :)

Halo Białystok pozdrawiam!!! =)
He he nawzajem :)
Poczekam jakoś spokojna jestem, te plamienie było takie dziwne...wieczorem trochę, w nocy i nad ranem...później nic...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Żaba-u mnie dwa przytualnia i to przed owu i zobacz jak mi suwaczek zasuwa :laugh2:
Ja wiem, ja wiem mordeczko :D tylko jak znam życie to ja szczęścia nie mam :D

Nawet nie wiecie jaki numer dzisiaj odwaliłam. Zapomniałam zupełnie o szkoleniu BHP, więc ... spóźniłam się tylko 2 godz :D:D Palę głupa i mówię ; ''przepraszam, za spóźnienie, ale zawsze jakaś gapa musi być'' - facet się uśmiecha i mówi. 'No akurat na szkolenie z gaśnic się Pani załapała'' :D Ja siadam a on ... no to długopisy wyciągamy i piszemy ....:D ja banan na twarzy, gaśnica na biurku ... on przynosi mi gaśnice i mówi: ''to jest gaśnica, tu ciągniemy, to czytamy, jak nie czytamy to lejemy nawet na urządzenia elektryczne'' :D:D

Na szczęście zdałam bo się z poprzednich lat pamiętało hahahah :D

Możliwości są dwie: albo jesteś w ciąży, albo nie :p Tak, wiem - bardzo pomogłam :p
Plamienie mogło być reakcją na pominięcie tabletki. Może organizm pomyślał, że zaczyna się przerwa z odstawienia (tym bardziej,że to był trzeci tydzień blistra).
Plamienie również mogło być plamieniem implantacyjnym.
Co do objawów związanymi z piersiami - siła sugestii jest niesamowita :p powie Ci to każda "staraczka" :p
Kiedy starałam się o dziecko miałam oczywiście wszystkie możliwe objawy ciążowe :p a jak naprawdę zaszłąm w ciążę to nie czułam dosłownie nic :p dopiero po 6tc zaczęłam czuć się jak w ciąży :)

Życzę powodzenia i tego, aby wynik był taki, jaki chcesz :)

reklama
Ha ha ,swego czasu też starałam się o dziecko i miałam wszystkie objawy nawet okres 6 tyg się spóźniał okazało się że to torbiel....teraz się na nic nie nakręcam, biorę tabsy więc nawet o ciąży nie myślałam... Ale jak będzie to będę happy :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry