reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny ja się chyba żegnam narazie bo dzisiaj beta wzrosła niecałe 10% więc znowu się nie udalo[emoji53]nie wiem co robić[emoji53]nie wiem gdzie szukać pomocy bo byłam obstawiona już lekami na maksa i nic[emoji53]chyba muszę się zacząć godzić ze nie przytule nigdy swojego dziecka[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro. :( Tulę mocno... :*

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My lecimy w okolice Alicante. Znajomi byli rok temu w tym samym czasie i było 25-30 st. Miejmy nadzieję, że i tym razem tak będzie. Tylko kuuurcze ja nienawidzę latać. :-(

Teraz to był mój pierwszy lot samolotem, tragedia.. Ale plus taki że szybko kurcze 3 godzinki i na miejscu[emoji14]mój też boi się latać to jakieś prochy brał :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz to był mój pierwszy lot samolotem, tragedia.. Ale plus taki że szybko kurcze 3 godzinki i na miejscu[emoji14]mój też boi się latać to jakieś prochy brał :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
3 godziny?! O niee! :( Myślałam, że dwie max. Wiesz co... Ja się nie boję, ale zawsze źle się czuję. Boli mnie głowa, rzygać mi się chce... Bleee

Cześć!

Katarzynka oczy mi się zaszkliły jak przeczytałam Twój wpis :( ogromnie mi przykro :( i z powodu poronienia i z powodu tego jak Cię potraktował ten lekarza... Każdy lekarz na studiach powinien mieć egzamin z człowieczeństwa i empatii...
Kochana, l4 się nie przejmuj. Zostań w domu.Pozbieraj myśli, siły... To bardzo miłe, że myślisz również o swoim mężu, bo w takiej sytuacji chyba ciężko jest dopuścić do iebie myśl, że ta druga osoba również cierpi i to mocno. Ogromnie liczę na to, że już niedługo będziecie się cieszyć ciążą :*

Melania życzę ogromnie, aby ten majowy weekend był dla Was szczęśliwy :D ja zaszłam w ciążę 26-28 maj i mam z tego lutowego synka :D z ogromnym sentymentem podchodzę do tego miesiąca :)

Nessi a Wy już sie staracie, czy na razie macie uważać?

Katkakatarina co za buce z tych sąsiadów :p niestety żyjąc w bloku trzeba się wzajemnie tolerować i szanować. Nikt nikomu nie broni kupić sobie domek z dala od ludzi. Skoro zdecydowali się na mieszkanie w bloku to niech teraz nie jęczą, że przeszkadzają im ludzie dookoła.

Wczoraj przed godziną 6 obudziła mnie @ :angry: Mój cykl trwał 22 dni!!!! :angry::angry: MASAKRA!! Mam krótkie cykle 24-26 dni. Ale 22 to już przesada. Jestem pewna, że to przez pracę i stres. W ostatnim tygodniu prawie w ogóle nie spałam tylko ciągle się martwiłam. Całe szczęście, że jeszcze sie nie staram, bo zamęczyłabym to biedne dziecko stresem już na samym początku :(

I jeszcze jedno - POGODA KOSZMAR!! To ma być maj?????

To sobie ponarzekałam :p
Dziękuję. ...hihihi oby się udało :) w tej chwili to już nie wiem komu bardziej zależy mnie czy mojemu mężowi ;) żeby wiedzieć kiedy mam te dni ściągnąć sobie aplikacje z obliczaniem owolucji i oczywiście @ :mad: hihihi to niby tak informacyjnie ale z tego co zauważyłam juz sobie znaczył kiedy wypadałoby mu wziąść urlop ;)

Dziękuję. ...hihihi oby się udało :) w tej chwili to już nie wiem komu bardziej zależy mnie czy mojemu mężowi ;) żeby wiedzieć kiedy mam te dni ściągnąć sobie aplikacje z obliczaniem owolucji i oczywiście @ :mad: hihihi to niby tak informacyjnie ale z tego co zauważyłam juz sobie znaczył kiedy wypadałoby mu wziąść urlop ;)
Ciesz się, że mężowi zależy. Mój długi czas w ogóle nawet nie chciał gadać o drugim dziecku, mimo że Lili naprawdę jest grzecznym dzieckiem i od początku nie sprawiała żadnych kłopotów... Ja zawsze marzyłam o dzieciach z niewielką różnicą wieku. Niestety już pozamiatane.:p no ale staram się widzieć więcej plusów niż minusów. :)

Melania polecam WomanLog. Mi idealnie wyliczyl dzien owulacji mimo, ze osratnie 3 cykle byly roznej dlugosci (27 dni, 34 dni, 28 dni). Sprawdzalam terami owulacyjnymi i idealnie wyliczona owulka wg apki :)

A dla ciezarnych polecam rewelacyjna apke Ovia Pregnancy. Jest po angielsku. Informuje jakiej wielkosci jest dzidzius np. Ziarenka piasku. Mozna ustawic daty wizyt, zdjecia.
Wczoraj jak moj K czytal sobie wlasnie co sie rozwija w tym momencie i mu sie ze wzruszenia oczy spocily :)

1463429943-zfacu3.jpeg
1463429952-j52uz4.jpeg
1463429963-a55gd0.jpeg
1463429973-vyguro.jpeg
1463429983-n1d1iz.jpeg
1463429990-h4vyig.jpeg
1463430007-0jhqkd.jpeg

Melania polecam WomanLog. Mi idealnie wyliczyl dzien owulacji mimo, ze osratnie 3 cykle byly roznej dlugosci (27 dni, 34 dni, 28 dni). Sprawdzalam terami owulacyjnymi i idealnie wyliczona owulka wg apki :)

A dla ciezarnych polecam rewelacyjna apke Ovia Pregnancy. Jest po angielsku. Informuje jakiej wielkosci jest dzidzius np. Ziarenka piasku. Mozna ustawic daty wizyt, zdjecia.
Wczoraj jak moj K czytal sobie wlasnie co sie rozwija w tym momencie i mu sie ze wzruszenia oczy spocily :)

1463429943-zfacu3.jpeg
1463429952-j52uz4.jpeg
1463429963-a55gd0.jpeg
1463429973-vyguro.jpeg
1463429983-n1d1iz.jpeg
1463429990-h4vyig.jpeg
1463430007-0jhqkd.jpeg
Mogłabym już korzystać z takiej apki... [emoji7]

reklama
Do góry