reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Katkakatarina Uroki mieszkania w bloku. Zawsze się trafi na takie zakały, którym wszystko przeszkadza. Myślę, że skoro oni tacy w stosunku do wszystkich sąsiadów to pewnie wszelkie służby traktują ich z przymrużeniem oka. Ciężko się nie przejmować, ale musicie przywyknąć.

KatarzynkaBe niestety są lekarze, którzy powinni w rzeźni pracować a nie z ludźmi. Współczuję. Najważniejsze, że już w domku. Trochę odpocząć musisz. A ta Twoja dyrektorka to taka wredna małpa, żeby urlop za L4 zabierać ?

Melania ten majowy weekend bd nasz !:)

eveee witamy :)

Pogoda barowa. Trzeba czymś dziecko zająć, żeby mi domu nie rozniosło. No I znów zero pomysłu na obiad...

A mozesz nawet i smialo dolaczy :)
Napisz cos wiecej o sobie :)
Mam na imię Ewelina i jestem mamą 4-letniej Liliany. Lili już od dawna prosi nas o rodzeństwo, więc w końcu trzeba wziąć się do roboty. :D W zeszłym roku próbowaliśmy 3 miesiące, ale mąż mi wyjechał za granicę na pół roku, no i siłą rzeczy starania odłożone. Teraz jest cykl teoretycznie "obserwacyjny" i od następnego mamy ruszyć pełną parą. Jednak w rzeczywistości wygląda jakby był starankowy, więc kto wie... Może będzie prezent na Dzień Matki... ;) Okaże się. W każdym razie bez spinania się. ;)

A co do pogody, rzeczywiście zimna Zośka. Uciekamy 26 maja do Hiszpanii przed tym zimnem. :D

Katarzyna Be współczuje Ci przeżyć, jak ja roniłam w szpitalu to mnie też kilka razy wkurzyli na maksa. Ten lekarz co robił mi zabieg to porażka. Zero podejścia do pacjentki po stracie, czułam się jak mięso rzucone na fotel. Przy usg dopochwowym po całodniowym krwawieniu miałam w pokoju 4 facetów i 1 pielęgniarkę. Dyskomfort niesamowity. Jedyne co jest pocieszające w Twojej sytuacji, że nie miałaś zabiegu. Sama się oczyścisz i szybciej wrócisz do starań. Ja brałam tydz. zwolnienia bo nie chciałam się dołować siedząc sama w domu. Przez pierwszy tydz. był ze mną mój synek i on mi trochę pomógł psychicznie. Każdy stratę przechodzi na swój sposób. Odpocznij, zregeneruj się i wróć do pracy.
Katia89 ja też mam krótkie cykle, ostatnio po 26 dni. Ten cykl też pewnie będzie taki. Ja też zaszłam w ciąże w maju ale mam synka ze stycznia bo urodził się 1,5 tyg. przed terminem a miał termin na 8 lutego. Też wiązałam z tym miesiącem nadzieje,ale u mnie raczej nic z tego. Były tylko 2 numerki 12 i 13 dc, nie wiem kiedy owulka była. W czerwcu trzeba się zabrać w końcu do roboty.
Eveee ja też mam synka 4-letniego i ostatnio przebąkuje, że chce mieć brata.

Cześć dziewczyny! Mam problem jestem na tabletkach antykoncepcyjnych biorę bo muszę jestem na leczeniu biologicznym i bramie tabletek jest wymogiem.
Byłam w tamtym tyg na urlopie w Hiszpania, niestety pominęłam 2 tabletki pod rząd, alkohol, imprezy, znajomi i tak wyszło....w tym czasie współżyłam z moim facetem, skończył we mnie. Po 4 dniach od stosunku plamilam,na brązowo, był to śluz podbarwiony krwią. Cieszyła bym się z ciąży. Mój facet myślę że też. Oprócz tego plamienia,bolą mnie piersi i sutki wręcz klują. Dodam że jak se przypomniałam że zapomniałam wziąć tych 2 tabletek to wzięłam kolejną ale nie wzięłam 2 naraz za te poprzednie dni :/ wiem wiem głupota ale nie wiedziałam o tym a nie miałam przy sobie ulotki. Później seks był jeszcze. Test ciążowy zrobiłam 9 dni od pierwszego tu opisanego stosunku, negatywny.
Postanowiłam napisać, co wy o tym myślicie? Czekam teraz na krwawienie z odstawienia.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale tu cisza :D dziwnie tak :p Dziewczyny chyba jeszcze weekendują :)

Nessi, bo to nie o ilość chodzi, tylko o jakość :D

Evee witaj :)

Kacha ja miałam termin an 12.02. Urodziłam niespodziewanie 4.02

Eve najważniejsze pytanie - które tabletki pominęłaś? Tzn z początku blistra? Środka czy końca?

reklama
3 tydzień.. W 1 tygodniu brania tabletek też pominęłam 1,wylądowałam na pogotowiu i nie miałam jak wziąć wzięłam na drugi dzień ale minęło więcej niż 12 godzin

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry