Paraplu
Fanka BB :)
Hej Dzewczyny! Mogę nieśmiało dołączyć?
A mozesz nawet i smialo dolaczy
Napisz cos wiecej o sobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Dzewczyny! Mogę nieśmiało dołączyć?
Mam na imię Ewelina i jestem mamą 4-letniej Liliany. Lili już od dawna prosi nas o rodzeństwo, więc w końcu trzeba wziąć się do roboty. W zeszłym roku próbowaliśmy 3 miesiące, ale mąż mi wyjechał za granicę na pół roku, no i siłą rzeczy starania odłożone. Teraz jest cykl teoretycznie "obserwacyjny" i od następnego mamy ruszyć pełną parą. Jednak w rzeczywistości wygląda jakby był starankowy, więc kto wie... Może będzie prezent na Dzień Matki... Okaże się. W każdym razie bez spinania się.A mozesz nawet i smialo dolaczy
Napisz cos wiecej o sobie
Żaba-u mnie dwa przytualnia i to przed owu i zobacz jak mi suwaczek zasuwaKatia ... Nie nazwałabym tego staraniami bo mieliśmy tylko 2 x przytulania w maju w środę ma przyjść @ zobaczymy czy przyjdzie.