reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zazdroszczę tak szybkiego terminu laparoskopii. Moja dopiero 17maja...

To faktycznie długo musisz czekać. A ja już się martwiłam jak mi powiedział, że może być że w kwietniu ;) ja mam tak szybko bo mój gin będzie robił zabieg.

@pyzunia86 sytasznie mi przykro. Zbieraj siły i wracaj do nas jak będziesz już czuła, że możesz .

@mfifi04

@auslanderka oby to była ciąża! Niesamowite :)

@Paraplu podziwiam Cię z tym remontem :) ja mam dwie lewe ręce ;)

W tym cyklu próbowałam mierzyć temperaturę ale ani razu mi nie wyszło:D:p

A nam udało się jednak wczoraj pobrykać :) teraz tylko pozostało oczekiwanie...

reklama
Kotek dziękuję. Pamiętam Twój przypadek....
Ty masz zawsze tyle cierpliwości do testowania i takie piękne wykresy.

Racja nie patrzeć na temperautury, nie czekać na płodne tylko kochać się jak tylko jest okazja[emoji106]
doświadczenie robi swoje hehehe :)
mój wykres
upload_2017-2-16_8-57-1.png

Załączniki

• upload_2017-2-16_8-57-1.png
    upload_2017-2-16_8-57-1.png
    106,1 KB · Wyświetleń: 306
Laski,u mnie dziś 35 dc....że mam nieregularne,to wiecie,ale ...testować jeszcze dziś czy poczekać do jutra? Chociaż pesymistycznie myślę i tak...

@Lanvin
Krono Alpine Oak z V-linia. W necie nie ma dobrych zdjec. Widzialamna zywo, piekna i tania. Jak poloze je to zrobie fotke.

@89Katia
Nie testuje, plamie juz. Niech sie tylko rozkreci zeby zdazyla sie zakonczyc przed badaniem.

@Dariana a wezzz jakby profesjonalista to zobaczyl to by sie zalamal :p ale to akurat sciana gdzie beda szafy takze nie zalezalo mi aby bylo super zrobione no i oszczedzilam spoko kasy na robociznie, moglam dzieki temu juz wczoraj kupic podloge. Inaczej musialabym czekac az do kolejnego miesiaca.

@pyzunia86 bardzo mi przykro Rybko, zycze Ci z calego serca abys znalzla spokoj ducha.

@auslanderka ja piernicze ale cyrk! [emoji39][emoji12][emoji851] czekam na wyniki bety [emoji120][emoji120][emoji120]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry