reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zazdroszczę tak szybkiego terminu laparoskopii. Moja dopiero 17maja...

To faktycznie długo musisz czekać. A ja już się martwiłam jak mi powiedział, że może być że w kwietniu ;) ja mam tak szybko bo mój gin będzie robił zabieg.

@pyzunia86 sytasznie mi przykro. Zbieraj siły i wracaj do nas jak będziesz już czuła, że możesz .

@mfifi04

@auslanderka oby to była ciąża! Niesamowite :)

@Paraplu podziwiam Cię z tym remontem :) ja mam dwie lewe ręce ;)

W tym cyklu próbowałam mierzyć temperaturę ale ani razu mi nie wyszło:D:p

A nam udało się jednak wczoraj pobrykać :) teraz tylko pozostało oczekiwanie...

reklama
Kotek dziękuję. Pamiętam Twój przypadek....
Ty masz zawsze tyle cierpliwości do testowania i takie piękne wykresy.

Racja nie patrzeć na temperautury, nie czekać na płodne tylko kochać się jak tylko jest okazja[emoji106]
doświadczenie robi swoje hehehe :)
mój wykres
upload_2017-2-16_8-57-1.png

Załączniki

• upload_2017-2-16_8-57-1.png
    upload_2017-2-16_8-57-1.png
    106,1 KB · Wyświetleń: 315
Laski,u mnie dziś 35 dc....że mam nieregularne,to wiecie,ale ...testować jeszcze dziś czy poczekać do jutra? Chociaż pesymistycznie myślę i tak...

@Lanvin
Krono Alpine Oak z V-linia. W necie nie ma dobrych zdjec. Widzialamna zywo, piekna i tania. Jak poloze je to zrobie fotke.

@89Katia
Nie testuje, plamie juz. Niech sie tylko rozkreci zeby zdazyla sie zakonczyc przed badaniem.

@Dariana a wezzz jakby profesjonalista to zobaczyl to by sie zalamal :p ale to akurat sciana gdzie beda szafy takze nie zalezalo mi aby bylo super zrobione no i oszczedzilam spoko kasy na robociznie, moglam dzieki temu juz wczoraj kupic podloge. Inaczej musialabym czekac az do kolejnego miesiaca.

@pyzunia86 bardzo mi przykro Rybko, zycze Ci z calego serca abys znalzla spokoj ducha.

@auslanderka ja piernicze ale cyrk! [emoji39][emoji12][emoji851] czekam na wyniki bety [emoji120][emoji120][emoji120]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry