reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ale jaja[emoji33][emoji33]to przecież ciąża jak byk z tych testów. Siostra moja w pierwszej swojej ciazy miała dwa okresy- normalne. A ze to była wpadka to w sumie dowiedziała sie w 10 tygodniu[emoji6]
A w miedzy czasie byłyśmy w Mielnie( środek lata) i ostro imprezowalysmy[emoji51][emoji4]

Mnie sie wydaje ze to moze być ciąża z "poprzedniego" cyklu, tak wyraźne testy kilka dni po owu byłyby szokujące! Myśle ze betka ci wyjdzie ogromna, potem zobaczymy co wyliczy usg.
Anyway, gratulacje[emoji7]❣️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

nie miałam dłuższych cykli :/ a może bez owu być?
Może i to żaden powód do stresu. Każda kobieta zdrowa może mieć czasem cykle bezowulacyjne.

@StorAnia nigdy ich nie miałam...
@auslanderka a jednak...super!!! Cudy nad cudami <3
@Paraplu a objawy zbliżającej @?
@Lanvin @gabrika jak temperatura??
@kotek87 a Ty jak? :)

Ja w drodze do pracy i przypomniałam sobie, że zapomniałam o luteinie :/ mam nadzieję, że nicc się nie stanie i dzidzia wytrzyyma do popołudnia.
Cuda tylko niech trwają[emoji120] . Spark będzie dobrze. Ale więcej już nie zapominaj

Ale jaja[emoji33][emoji33]to przecież ciąża jak byk z tych testów. Siostra moja w pierwszej swojej ciazy miała dwa okresy- normalne. A ze to była wpadka to w sumie dowiedziała sie w 10 tygodniu[emoji6]
A w miedzy czasie byłyśmy w Mielnie( środek lata) i ostro imprezowalysmy[emoji51][emoji4]

Mnie sie wydaje ze to moze być ciąża z "poprzedniego" cyklu, tak wyraźne testy kilka dni po owu byłyby szokujące! Myśle ze betka ci wyjdzie ogromna, potem zobaczymy co wyliczy usg.
Anyway, gratulacje[emoji7]❣️

Może i tak być[emoji120] [emoji120] .
Dzięki za pocieszenie.
W sumie to ile tzw. patologii pije w ciąży a rodzą często zdrowe dzieci....

Jak się dzisiaj czujesz? Dolegliwości już ustępują?

Dziewczyny koniec wymyślania teorii. Jutro w przerwie obiadowej mam dzwonić po wynik.
Nie chcę się domyślać, bo zaczynam źle myśleć, bo miałam w sobotę przecież usg i tam mi ten buc nic nie zauważył......

Może i tak być[emoji120] [emoji120] .
Dzięki za pocieszenie.
W sumie to ile tzw. patologii pije w ciąży a rodzą często zdrowe dzieci....

Jak się dzisiaj czujesz? Dolegliwości już ustępują?

Wlasnie tez oglądałam ten reportaż o Sandruni co Nimitii mówiła ( w uwadze), biedulka tak cierpi przez jakaś głupia pipe która nie potrafiła sobie alko odmówić w ciazy[emoji35] mam nadzieje, ze znajda dla niej rodziców...

Teraz to juz po północy u mnie, staram sie zasnąć, a siedzę na forum[emoji23]
Tak naprawdę tylko notoryczne chroniczne zmęczenie mi pozostało, czasem jeszcze zemdli, ale w sumie nie ma na co narzekać. Dziekuje ze pytasz[emoji4]

Witam Was.....
Dziewczyny narazie musze zrobic sobie przerwe bo starania moge zaczac nie wczesniej niz po 2 okresach.
W dniu wczorajszym zostalam wyczyszczona :(.
Moj kochany skarb juz jest aniolkiem.:(

reklama
Witam [emoji4]
Powiedzcie mi dziewczyny czemu donga bierze sie tylko do owu? A jak sie weźmie kilka dni dłużej? [emoji16][emoji16]
Bo akurat w tym cyklu mam problem z określeniem owu [emoji23]
a064cfeeae91ec7ab4425851640fcb61.jpg
76c159ff93d0cde50d33a2d87c3dec3c.jpg

Auslanderka bardzo ciekawa sytuacja u Ciebie, pozytywy tak szybko, liczę na prawdziwy cud u Ciebie [emoji106][emoji4]

Wczoraj ten pozytyw, mialam bardzo mocny ból prawego jajnka, dawno tak nie miałam, ale Przytulanek nie było, byłam padnieta, a poza tym były w
poniedzialek i wtorek. Może dzisiaj poprawimy.
Przy bólu jajnika zawsze sie przytulalismy, bo podejrzewalam, że to owu, ale tak nic to
nie dawalo więc może teraz się uda [emoji3]

Auslanderka, ale niespodzianka z tymi testami.. Oby to bylo to! [emoji16] tylko kiedy i jak? Ciekawe! A jesli chodzi o mnie to raczej niemożliwe to co u Ciebie. Dzisiaj bedzie trzeci test owu, zobaczymy. Dobrze, że nie czekałam z tymi testami, bo myslalam, że owu w piątek będzie.

@Mfifi podziwiam Cię! Jestes silną kobitką [emoji4]

@Paraplu szalejesz z tym remontem!

Do góry