U mnie to samo, tylko 29 dc. Myślę, że możesz testować.Laski,u mnie dziś 35 dc....że mam nieregularne,to wiecie,ale ...testować jeszcze dziś czy poczekać do jutra? Chociaż pesymistycznie myślę i tak...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to samo, tylko 29 dc. Myślę, że możesz testować.Laski,u mnie dziś 35 dc....że mam nieregularne,to wiecie,ale ...testować jeszcze dziś czy poczekać do jutra? Chociaż pesymistycznie myślę i tak...
Czyli możliwe, że przez brak snu w weeknd się przesunęła.
Przed wyjściem z pracy w toalecie na papierze miałam dużo śluzu z malutką ilością krwi[emoji21] . Wiem, że jest coś takiego jak plamienie okołoowulacyjne. Ale nigdy wcześniej tego nie miałam. Ciekawie, ciekawie. A dzisiaj był skok temp. już.
Teraz pytanie brać dzisiaj jeszcze donga i pić srokę?
Jej jakie to wszystko trudne......
A na dodatek M mi napisał, że jest w łóżku z temperaturą 38 stopni. No pięknie. [emoji16] [emoji16] [emoji16] i teraz cała armia mu umiera. Pędzę, zbałamucę, może jeszcze nie wszystko stracone.
Trzymajcie kciuki. I napiszcie czy brać dzisiaj donga czy już nie???
Ja nic już nie wiem. Wziełam duphaston i leżę obok chorego męża i przeszukuję internet. I zbieram mocz na test nie z amazona. I głowię się, że jak to prawda to dałam się ciąży zaskoczyć, i piłam w sobotę, i wczoraj wino piłam [emoji31][emoji29] nie no na pewno mnie test w konia robi. Nie ma bata.
Brak śluzu na zewnątrz to nic złego. Już były tu takie co nie miały śluzu a zachodziły, także ten. Cuda tu sie dzieją[emoji5]Możliwe jest chyba wszystko.... ja wtedy brałam pyralginę i ona mi wszystko schrzaniła ..
Teraz to nawet śluzu na zewnątrz nie nam w tym miesiacu
Ciążowe Ci wychodziły???? I co nic?U mnie wychodziło identiko mowię Ci
Nie pytaj, 36,64 taka zła jestem przez to... Nie rozumiem o co chodzi co prawda dzisiaj trochę się budziłam, ale nie wstawałam z łóżka, za chwilę dalej spałam... Już bym chyba wolała, żeby cykl był bezowulacyjny, ale żeby @ przyszła normalnie... Przed chwilą nasuwał mnie jajnik dosyć mocno, teraz trochę mniej, ale to pewnie wciąż nie owu
Laski,u mnie dziś 35 dc....że mam nieregularne,to wiecie,ale ...testować jeszcze dziś czy poczekać do jutra? Chociaż pesymistycznie myślę i tak...
@StorAnia nigdy ich nie miałam...
@auslanderka a jednak...super!!! Cudy nad cudami <3
@Paraplu a objawy zbliżającej @?
@Lanvin @gabrika jak temperatura??
@kotek87 a Ty jak?
Ja w drodze do pracy i przypomniałam sobie, że zapomniałam o luteinie :/ mam nadzieję, że nicc się nie stanie i dzidzia wytrzyyma do popołudnia.
Ciążowe Ci wychodziły???? I co nic?
Troszkę słabe tempki jak na ciąże. Ale ciekawe to :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom