reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Czyli możliwe, że przez brak snu w weeknd się przesunęła.
Przed wyjściem z pracy w toalecie na papierze miałam dużo śluzu z malutką ilością krwi[emoji21] . Wiem, że jest coś takiego jak plamienie okołoowulacyjne. Ale nigdy wcześniej tego nie miałam. Ciekawie, ciekawie. A dzisiaj był skok temp. już.
Teraz pytanie brać dzisiaj jeszcze donga i pić srokę?
Jej jakie to wszystko trudne......

A na dodatek M mi napisał, że jest w łóżku z temperaturą 38 stopni. No pięknie. [emoji16] [emoji16] [emoji16] i teraz cała armia mu umiera. Pędzę, zbałamucę, może jeszcze nie wszystko stracone.
Trzymajcie kciuki. I napiszcie czy brać dzisiaj donga czy już nie???

Możliwe jest chyba wszystko.... ja wtedy brałam pyralginę i ona mi wszystko schrzaniła ..
Teraz to nawet śluzu na zewnątrz nie nam w tym miesiacu :p

1487180427-aaaaaa.jpeg
Ja nic już nie wiem. Wziełam duphaston i leżę obok chorego męża i przeszukuję internet. I zbieram mocz na test nie z amazona. I głowię się, że jak to prawda to dałam się ciąży zaskoczyć, i piłam w sobotę, i wczoraj wino piłam [emoji31][emoji29] nie no na pewno mnie test w konia robi. Nie ma bata.

U mnie wychodziło identiko mowię Ci

Nie pytaj, 36,64 :) taka zła jestem przez to... Nie rozumiem o co chodzi :( co prawda dzisiaj trochę się budziłam, ale nie wstawałam z łóżka, za chwilę dalej spałam... Już bym chyba wolała, żeby cykl był bezowulacyjny, ale żeby @ przyszła normalnie... Przed chwilą nasuwał mnie jajnik dosyć mocno, teraz trochę mniej, ale to pewnie wciąż nie owu :(

relgx1hpw702se3x.png

Hmmm... ciekawe. Może spróbuj wpisać te wyniki temperatur do ovufriend? Zobaczymy co pokaże!

doświadczenie robi swoje hehehe :)
mój wykres
Zobacz załącznik 795701

Owu, moim zdaniem, nie było jeszcze.

Laski,u mnie dziś 35 dc....że mam nieregularne,to wiecie,ale ...testować jeszcze dziś czy poczekać do jutra? Chociaż pesymistycznie myślę i tak...

Testuj :)

@pyzunia86 strasznie mi przykro... Trzymaj się dzielnie!

@StorAnia nigdy ich nie miałam...
@auslanderka a jednak...super!!! Cudy nad cudami <3
@Paraplu a objawy zbliżającej @?
@Lanvin @gabrika jak temperatura??
@kotek87 a Ty jak? :)

Ja w drodze do pracy i przypomniałam sobie, że zapomniałam o luteinie :/ mam nadzieję, że nicc się nie stanie i dzidzia wytrzyyma do popołudnia.

U mnie temperatura w miarę na podobny poziomie (36,5). Ovufriend przesunął owu na 20 dc. Tak jak się spodziewałyśmy... Teraz rozumiem, że nic innego jak czekanie pozostaje :)

reklama
Do góry