reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Lanvin, jak Twoja tempka?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie pytaj, 36,64 :) taka zła jestem przez to... Nie rozumiem o co chodzi :( co prawda dzisiaj trochę się budziłam, ale nie wstawałam z łóżka, za chwilę dalej spałam... Już bym chyba wolała, żeby cykl był bezowulacyjny, ale żeby @ przyszła normalnie... Przed chwilą nasuwał mnie jajnik dosyć mocno, teraz trochę mniej, ale to pewnie wciąż nie owu :(

relgx1hpw702se3x.png

Może i tak być[emoji120] [emoji120] .
Dzięki za pocieszenie.
W sumie to ile tzw. patologii pije w ciąży a rodzą często zdrowe dzieci....

Jak się dzisiaj czujesz? Dolegliwości już ustępują?
Kochana, jeśli Cię to pocieszy...ja się dowiedziałam chyba ok 7 tygodnia, byłam wtedy na studiach, więc impreza za imprezą... Tak się bałam, ale wszystko z młodym ok :) urodził się 10/10 :)

Witam Was.....
Dziewczyny narazie musze zrobic sobie przerwe bo starania moge zaczac nie wczesniej niz po 2 okresach.
W dniu wczorajszym zostalam wyczyszczona :(.
Moj kochany skarb juz jest aniolkiem.:(
Bardzo mi przykro, pyzunia :(

relgx1hpw702se3x.png

Pyzunia, przytulam cie skarbie[emoji8][emoji8][emoji8]
Dobrze ze masz to juz za sobą... bądź tu z nami, masz we wszystkich wsparcie..
A kciuki bede za ciebie trzymać od pierwszych bobosexow[emoji6]

[*] za Aniołka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@StorAnia nigdy ich nie miałam...
@auslanderka a jednak...super!!! Cudy nad cudami <3
@Paraplu a objawy zbliżającej @?
@Lanvin @gabrika jak temperatura??
@kotek87 a Ty jak? :)

Ja w drodze do pracy i przypomniałam sobie, że zapomniałam o luteinie :/ mam nadzieję, że nicc się nie stanie i dzidzia wytrzyyma do popołudnia.
u mnie 8 dc dziś powinno byc kolejne przytulanlko. temp nie wskazuje jeszcze na owu ale nie ma co patrzeć na temp tylko starać się :), jak wiadomo u auslanderki u mnie tez w II ciąży goin powiedział ze zaszłam przed okresem lub zaraz po a okres był normalny...

auslanderka gratulacje, jeżeli chodzi o temp. to nie wszyscy mają wysoką zależy od organizmu, każdy jest inny.

Pyzunia przykro mi, wiem co czujesz :(

Puzynina trzymam za Ciebie kciuki. Zycze dużo spokoju i zdrowia.

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
u mnie 8 dc dziś powinno byc kolejne przytulanlko. temp nie wskazuje jeszcze na owu ale nie ma co patrzeć na temp tylko starać się :), jak wiadomo u auslanderki u mnie tez w II ciąży goin powiedział ze zaszłam przed okresem lub zaraz po a okres był normalny...

auslanderka gratulacje, jeżeli chodzi o temp. to nie wszyscy mają wysoką zależy od organizmu, każdy jest inny.

Pyzunia przykro mi, wiem co czujesz :(
Kotek dziękuję. Pamiętam Twój przypadek....
Ty masz zawsze tyle cierpliwości do testowania i takie piękne wykresy.

Racja nie patrzeć na temperautury, nie czekać na płodne tylko kochać się jak tylko jest okazja[emoji106]

Do góry