Tule cię mocno kochana,teraz do przoduWitam Was.....
Dziewczyny narazie musze zrobic sobie przerwe bo starania moge zaczac nie wczesniej niz po 2 okresach.
W dniu wczorajszym zostalam wyczyszczona .
Moj kochany skarb juz jest aniolkiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tule cię mocno kochana,teraz do przoduWitam Was.....
Dziewczyny narazie musze zrobic sobie przerwe bo starania moge zaczac nie wczesniej niz po 2 okresach.
Trzymaj się kochana! Wracaj jak tylko będziesz miała siłę. Tule!Witam Was.....
Nie pytaj, 36,64 taka zła jestem przez to... Nie rozumiem o co chodzi co prawda dzisiaj trochę się budziłam, ale nie wstawałam z łóżka, za chwilę dalej spałam... Już bym chyba wolała, żeby cykl był bezowulacyjny, ale żeby @ przyszła normalnie... Przed chwilą nasuwał mnie jajnik dosyć mocno, teraz trochę mniej, ale to pewnie wciąż nie owu
Kochana, jeśli Cię to pocieszy...ja się dowiedziałam chyba ok 7 tygodnia, byłam wtedy na studiach, więc impreza za imprezą... Tak się bałam, ale wszystko z młodym ok urodził się 10/10Może i tak być[emoji120] [emoji120] .
Dzięki za pocieszenie.
W sumie to ile tzw. patologii pije w ciąży a rodzą często zdrowe dzieci....
Jak się dzisiaj czujesz? Dolegliwości już ustępują?
Bardzo mi przykro, pyzuniaWitam Was.....
u mnie 8 dc dziś powinno byc kolejne przytulanlko. temp nie wskazuje jeszcze na owu ale nie ma co patrzeć na temp tylko starać się , jak wiadomo u auslanderki u mnie tez w II ciąży goin powiedział ze zaszłam przed okresem lub zaraz po a okres był normalny...@StorAnia nigdy ich nie miałam...
@auslanderka a jednak...super!!! Cudy nad cudami <3
@Paraplu a objawy zbliżającej @?
@Lanvin @gabrika jak temperatura??
@kotek87 a Ty jak?
Ja w drodze do pracy i przypomniałam sobie, że zapomniałam o luteinie :/ mam nadzieję, że nicc się nie stanie i dzidzia wytrzyyma do popołudnia.
Kotek dziękuję. Pamiętam Twój przypadek....u mnie 8 dc dziś powinno byc kolejne przytulanlko. temp nie wskazuje jeszcze na owu ale nie ma co patrzeć na temp tylko starać się , jak wiadomo u auslanderki u mnie tez w II ciąży goin powiedział ze zaszłam przed okresem lub zaraz po a okres był normalny...
auslanderka gratulacje, jeżeli chodzi o temp. to nie wszyscy mają wysoką zależy od organizmu, każdy jest inny.
Pyzunia przykro mi, wiem co czujesz