reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Lanvin, jak Twoja tempka?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie pytaj, 36,64 :) taka zła jestem przez to... Nie rozumiem o co chodzi :( co prawda dzisiaj trochę się budziłam, ale nie wstawałam z łóżka, za chwilę dalej spałam... Już bym chyba wolała, żeby cykl był bezowulacyjny, ale żeby @ przyszła normalnie... Przed chwilą nasuwał mnie jajnik dosyć mocno, teraz trochę mniej, ale to pewnie wciąż nie owu :(

relgx1hpw702se3x.png

Może i tak być[emoji120] [emoji120] .
Dzięki za pocieszenie.
W sumie to ile tzw. patologii pije w ciąży a rodzą często zdrowe dzieci....

Jak się dzisiaj czujesz? Dolegliwości już ustępują?
Kochana, jeśli Cię to pocieszy...ja się dowiedziałam chyba ok 7 tygodnia, byłam wtedy na studiach, więc impreza za imprezą... Tak się bałam, ale wszystko z młodym ok :) urodził się 10/10 :)

Witam Was.....
Dziewczyny narazie musze zrobic sobie przerwe bo starania moge zaczac nie wczesniej niz po 2 okresach.
W dniu wczorajszym zostalam wyczyszczona :(.
Moj kochany skarb juz jest aniolkiem.:(
Bardzo mi przykro, pyzunia :(

relgx1hpw702se3x.png

Pyzunia, przytulam cie skarbie[emoji8][emoji8][emoji8]
Dobrze ze masz to juz za sobą... bądź tu z nami, masz we wszystkich wsparcie..
A kciuki bede za ciebie trzymać od pierwszych bobosexow[emoji6]

[*] za Aniołka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@StorAnia nigdy ich nie miałam...
@auslanderka a jednak...super!!! Cudy nad cudami <3
@Paraplu a objawy zbliżającej @?
@Lanvin @gabrika jak temperatura??
@kotek87 a Ty jak? :)

Ja w drodze do pracy i przypomniałam sobie, że zapomniałam o luteinie :/ mam nadzieję, że nicc się nie stanie i dzidzia wytrzyyma do popołudnia.
u mnie 8 dc dziś powinno byc kolejne przytulanlko. temp nie wskazuje jeszcze na owu ale nie ma co patrzeć na temp tylko starać się :), jak wiadomo u auslanderki u mnie tez w II ciąży goin powiedział ze zaszłam przed okresem lub zaraz po a okres był normalny...

auslanderka gratulacje, jeżeli chodzi o temp. to nie wszyscy mają wysoką zależy od organizmu, każdy jest inny.

Pyzunia przykro mi, wiem co czujesz :(

Puzynina trzymam za Ciebie kciuki. Zycze dużo spokoju i zdrowia.

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
u mnie 8 dc dziś powinno byc kolejne przytulanlko. temp nie wskazuje jeszcze na owu ale nie ma co patrzeć na temp tylko starać się :), jak wiadomo u auslanderki u mnie tez w II ciąży goin powiedział ze zaszłam przed okresem lub zaraz po a okres był normalny...

auslanderka gratulacje, jeżeli chodzi o temp. to nie wszyscy mają wysoką zależy od organizmu, każdy jest inny.

Pyzunia przykro mi, wiem co czujesz :(
Kotek dziękuję. Pamiętam Twój przypadek....
Ty masz zawsze tyle cierpliwości do testowania i takie piękne wykresy.

Racja nie patrzeć na temperautury, nie czekać na płodne tylko kochać się jak tylko jest okazja[emoji106]

Do góry