reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jaki miałaś okres i ile trwał ? Jak wygladal
Jak to pytanie do mnie to okres był taki jak zawsze plamienie lekkie krwawieenie mocne krwawieniee 1,5 dnia i potem lekkiee i brudzenie. Taki standard z bólami okresowwymi i skrzepami tezż. Okres jak okres. Gdyby był inny to bym nie piła alko i dalej. Testowwala

0c607098283c06977673d298badaf2a9]
0c607098283c06977673d298badaf2a9.png
[/url]

Pyzunia, trzymaj się i wracaj do nas jak będziesz już na siłach !!
Lanvin, a jak to jest.. trzeba przespać cała noc? Ja nie przesypiam odkąd Kuba się urodził i moj organizm chyba jest przyzwyczajony to tego.. mały mnie woła w nocy nie raz.. on ma AZS i teraz znów nasilenie swędzenia i ja go w nocy potrafię 3-4 razy smarować i śpię dalej.. a mimo wszystko temperaturę mierze [emoji12]
U mnie spadek z 37,18 na 37,06 także okres w sobotę lub w niedziele [emoji30]
Auslanderka, ale krechy!! Trzymam kciuki za betę [emoji110]️ chyba cuda się zdarzają [emoji6]
Kotek, a Ty temp mierzysz na dole?
Karotka, testuj [emoji16] trzymam kciuki !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Jak to pytanie do mnie to okres był taki jak zawsze plamienie lekkie krwawieenie mocne krwawieniee 1,5 dnia i potem lekkiee i brudzenie. Taki standard z bólami okresowwymi i skrzepami tezż. Okres jak okres. Gdyby był inny to bym nie piła alko i dalej. Testowwala

:-) do Ciebie tak ;-)
No widzisz cuda <3 :-)

reklama
Do góry