A
auslanderka
Gość
Może tym razem szykuje się dłuższy cykl?dziś 16 dc a owu nie widać jakos:/ adm 29 dniowe cykle:/ i jeszcze wczoraj się ścielam z moima jego powrót dopiero w sobotę po poludniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może tym razem szykuje się dłuższy cykl?dziś 16 dc a owu nie widać jakos:/ adm 29 dniowe cykle:/ i jeszcze wczoraj się ścielam z moima jego powrót dopiero w sobotę po poludniu
Ddzień dobry dziewczyny. Temp 36,48. Nie plamię już, duphaston pewnie pomógł, tyle dni bez nirgo byłam. Poniżej testy. Od góry wczorajszy popołudniowy, dzisiejsza 10, dzisiejsza 20 i ostatnia dzisiejsza 25.
Nie mam pojecia dziewczyny co to. Takie wyraźne krechy. Oby nic złego nie zwiastowały.
A wczoraj nie mogłam usnąć z głodu[emoji23]![]()
Ddzień dobry dziewczyny. Temp 36,48. Nie plamię już, duphaston pewnie pomógł, tyle dni bez nirgo byłam. Poniżej testy. Od góry wczorajszy popołudniowy, dzisiejsza 10, dzisiejsza 20 i ostatnia dzisiejsza 25.
Nie mam pojecia dziewczyny co to. Takie wyraźne krechy. Oby nic złego nie zwiastowały.
SzaleństwoDdzień dobry dziewczyny. Temp 36,48. Nie plamię już, duphaston pewnie pomógł, tyle dni bez nirgo byłam. Poniżej testy. Od góry wczorajszy popołudniowy, dzisiejsza 10, dzisiejsza 20 i ostatnia dzisiejsza 25.
Ostatnie 2 dni sutki dziwnie było czuć i pomyślałam, że muszę w 2 fazie zbadać prolaktynę bo pewnie zaczęła wariowac.Auslanderka Super!!!czekamy na wyniki.niesamowite co potrafi organizm kobietyto wychodzi na to ze nigdy nie mozemy byc pewne nawet jak okres dostaniemy
a ty masz jakies objawy albo cos ze postanowilas zrobic test?
U mnie dziś dzień owulacji niby.wczoraj jeszcze małe Bara Bara było i zobaczymygardlo mnie coś boli od wczoraj mam nadzieję ze nie będę chora
miłego dnia dziewuszki
No no zobaczymy. Liczę na to, że jednak owu była wczesna i cudem zaszłam a testy mocne bo bliźniaki[emoji23] [emoji120] [emoji120] [emoji120] . U mnie prawie nie ma tyllko. Siostry cioteczne sa bliźniaczki. I siostra męża ma też 2 dziewczynki. Bo jak pomyślę ile alko wypiłam w sobotę[emoji37][emoji31]....Witam [emoji4]
Powiedzcie mi dziewczyny czemu donga bierze sie tylko do owu? A jak sie weźmie kilka dni dłużej? [emoji16][emoji16]
Bo akurat w tym cyklu mam problem z określeniem owu [emoji23]
![]()
![]()
Auslanderka bardzo ciekawa sytuacja u Ciebie, pozytywy tak szybko, liczę na prawdziwy cud u Ciebie [emoji106][emoji4]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj, zazdroszczę takich książkowych cykliHej dziewczynyJestem nowa wiec moze sie krotko przedstawie - Jestem Olga ,mam 24 lata,pierwszy cykl staran , jeszcze nie mam dzieci wiec i male doswiadczenie w temacie
Mam cykle 28 dniowe , owulacja wypada na 14dc ,obecnie jestem w 19dc . mam ogromna nadzieje na powodzenie ale duzo czytalam i juz wiem ze to wcale nie jest takie proste.
![]()
A ja odkąd biorę donga, nie mam plamien [emoji14]Powodzenia w bałamuceniuja Donga biorę do dnia owu ale ja mam monitoring i wiem kiedy ona jest. Taka ciekawostka, odkąd biorę Donga mam plamienie okołoowulacyjne.
Zastanów się nad Dongiemja co prawda nie miewałam tak długich cykli (31-36) ale mi uregulował. Od dwóch cykli mam owu w 13dc
@mfifi04 ciesze się, że się pozbierałaś kochana :* bardzo trzymam za Ciebie kciuki [emoji173] wierzę, że będzie dobrze i szybko Wasz aniołek do Was wróci!
@auslanderka to by dopiero było! Czekam z niecierpliwością na wynik bety i bardzo mocno trzymam kciuki!
Jakie panele kupiłaś?Koncze powoli sciany, jak dobrze pojdzie to w weekend bede malowac [emoji7] wlasnie zamowilam panele podlogowe [emoji173]
Jejciu nie moge sie doczekac az bedzie gotowe i bede mogla postawic szafy [emoji7][emoji7][emoji7]
Malpy KUZWA nadal NIET, jak na zlosc!!! Tak czekam na ta histeroskopie a musi sie malpa skonczyc przed nastepnym piatkiem bo nico w badania [emoji24][emoji24][emoji24]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nieźle!! GratulacjeDdzień dobry dziewczyny. Temp 36,48. Nie plamię już, duphaston pewnie pomógł, tyle dni bez nirgo byłam. Poniżej testy. Od góry wczorajszy popołudniowy, dzisiejsza 10, dzisiejsza 20 i ostatnia dzisiejsza 25.
Matko, długo trzeba czekać.Już czekam na pobranie krwi. Oczywiście muszę zapłacić za badanie, bo jak test wyszedł pozytywny w 16 dc to nic dziwnego i że wymyślam. Normalnie z choinki się urwałam[emoji23]. Niemiecka służba zdrowia.
Wynik będzie dopiero jutro....