reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej,

Dawno nie zaglądałam - trochę Was poczytałam dzisiaj i gratuluje wszystkim USG, zdrowych żelków i w ogóle!

U nas walentynki w tym roku wyjątkowo romantiko, aż mnie mój zdziwił prawdę powiedziawszy bo zawsze było bez szału a tu nagle... koncert, prezent, wino. Miło :) za to na koniec padł zmęczony więc fasolki to z tych walentynek nie będzie ;)

reklama
@gabrika jedzonko pyszne, mi i mojemu Ł smakowało. :)

Dzień dobry dziewczynki:)jak tam po walentynkach?upojnie bylo? ?:Du mnie fajnie i bardzo milo:pakurat dni płodne są więc przyjemne z pożytecznym;)
Gratuluję udanych usg kochane!!!!bardzo sie ciesze ze jest wszystko ok i jestescie szczesliwe!!!
Paraplu a ty testujesz czy jak??
Trzymam za was kciuki
Walentynki bardzo fajnie zlecialy, przygotowałam kolacje, zapaliłam świeczki, otworzylismy Nasz szampan który dostaliśmy na ślub prawie 4 lata temu :-) :) Po siedzieliśmy, pogadaliśmy a potem trochę poszalelismy :p i poszliśmy spać :) było naprawdę bardzo miło :):D

Cudownie [emoji173]

Dobrze, ale odzywaj się czasem :)

Usunęła na życzenie?

A może test? Czy się zabezpieczaliscie w tym cyklu?

Ale super [emoji173]

A co to takiego? Też chcę... U nas widziałam, że ma być orkiestra i grać muzykę z Harrego Pottera, a w tle będzie leciał film, poszłabym!

Mi dzisiaj skoczyło do 36,80, w teorii skok jak na owu, ale nie cieszę się, bo może jutro znowu temperatura spadnie jak ostatnio... Z tym, że dzisiaj w nocy nie wstawałam, ani nic. Zobaczymy.

relgx1hpw702se3x.png
a może owu jednak tym razem :)

T
@gabrika, @Lanvin jak tam wasze tempki?

U mnie: wczoraj 36,5 i dzisiaj 36,6 - więc jakoś mega w górę nie idzie. W poprzednim cyklu najwyższą temperaturę zanotowałam w 24 dc (37,1), tak więc czekam i zobaczę jak będzie w tym :)

Mi dzisiaj skoczyło do 36,80, w teorii skok jak na owu, ale nie cieszę się, bo może jutro znowu temperatura spadnie jak ostatnio... Z tym, że dzisiaj w nocy nie wstawałam, ani nic. Zobaczymy.

relgx1hpw702se3x.png

No to wygląda, że owu była :) Oby! jutro tempka się utrzymała i już nie spadała :)

@gabrika jedzonko pyszne, mi i mojemu Ł smakowało. :)

Walentynki bardzo fajnie zlecialy, przygotowałam kolacje, zapaliłam świeczki, otworzylismy Nasz szampan który dostaliśmy na ślub prawie 4 lata temu :-) :) Po siedzieliśmy, pogadaliśmy a potem trochę poszalelismy :p i poszliśmy spać :) było naprawdę bardzo miło :):D

No to wspaniale :):):) Bardzo się ciesze :)

Mój M. mnie mega zaskoczył wczoraj! My nigdy nie obchodzimy Walentynek, nigdy!!! A on przyniósł mi piękny prezent :) Stwierdził, ze musi o mnie bardziej dbać i tak pomyślał, że to może być taki początek :) Strasznie się ucieszyłam, ale kto wie czy to nie była taktyka, żeby mnie udobruchać przed wczorajszym meczem Ligii Mistrzów? :p

Nie ogarniam tych naszych chłopów ^_^

U mnie: wczoraj 36,5 i dzisiaj 36,6 - więc jakoś mega w górę nie idzie. W poprzednim cyklu najwyższą temperaturę zanotowałam w 24 dc (37,1), tak więc czekam i zobaczę jak będzie w tym :)

No to wygląda, że owu była :) Oby! jutro tempka się utrzymała i już nie spadała :)

No to wspaniale :):):) Bardzo się ciesze :)

Mój M. mnie mega zaskoczył wczoraj! My nigdy nie obchodzimy Walentynek, nigdy!!! A on przyniósł mi piękny prezent :) Stwierdził, ze musi o mnie bardziej dbać i tak pomyślał, że to może być taki początek :) Strasznie się ucieszyłam, ale kto wie czy to nie była taktyka, żeby mnie udobruchać przed wczorajszym meczem Ligii Mistrzów? [emoji14]

Nie ogarniam tych naszych chłopów ^_^
My też, bo mój uważa, że to amerykańskie święto :) niestety, nie zaskoczył mnie kolejny rok z rzędu ;) co dostałaś?? Pokaz swój wykres ;)

relgx1hpw702se3x.png

Cudownie [emoji173]
Tak, usunęła bo nie chciała trzeciego.

Dobrze, ale odzywaj się czasem :)

Usunęła na życzenie?

A może test? Czy się zabezpieczaliscie w tym cyklu?

Ale super [emoji173]

A co to takiego? Też chcę... U nas widziałam, że ma być orkiestra i grać muzykę z Harrego Pottera, a w tle będzie leciał film, poszłabym!

relgx1hpw702se3x.png

Kolejna apteka i kolejne babki nie rozumieją pytania o czułość testów [emoji44] patrzą na mnie jak na debilke bo to przecież wszystko jedno i to samo [emoji52]
Z miłych rzeczy to wracam od dietetyka po 2 tygodniach 1.8kg mniej juuupi. Natomiast pytała mnie czy mam @ bo parametry na to by wskazywały nie wiem w związku z tym czy jest się co łudzić. Kupiłam test, ale raczej nic z tego nie będzie...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się z ranka :-D no dobra może juz wcale nie takie rano co prawie poludnie :-) :-p:wink:
U mnie dziś 9dc i tak jak pisalam wczesniej ze w walentynki poszalejemy z moim ukochanym tak też bylo nawet nie pomyslalam ze ten moj chlop tyle potrafi hehe no ale tak czy tak mija się to w czasie z owulacja bo ta dopiero powinna byc gdzies 16-19 dc a szkoda bo obawiam się ze to co dzialo sie przez ostatnie dwa dni nie ma szans powtórzyć sie w domku przy mlodej hehe chyba ze porwe gdzies zaś starego na jakies 24h :laugh2::-p
Pozatym co, pogoda coraz lepsza , coraz wiecej sloneczka to i czlowiek bardziej optymistycznie nastawiony w tych calych żmudnych staraniach mam nadzieje ze nie tylko ja ale również moje sympatyczne koleżanki towarzyszące mi równo w tym cyklu :rofl::rofl2:
Ja juz dziś trzymam mocno &&&&& za Każdą z Nas ...

Do góry