reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Aaaa ok, dziękuję :-) a jak tam kotek u Ciebie? Jakiś plan na ten cykl? Co drugi dzień?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dziś 6 dc, wczoraj mąz tam coś chciał ugrac ale boje się że się zaraże,
chciałam własnie od dziś co dwa dni ale teraz nie wiem jak jest mąż chory...
może okład z młodych piersi go wyleczy :p

reklama
Apropos ovufriend, co myślicie o tym wykresie...??

Ja bym raczej obstawiała na owu wczoraj lub dzisiaj (OBY!!!!!)

Screen Shot 2017-02-14 at 09.30.35.png

Załączniki

• Screen Shot 2017-02-14 at 09.30.35.png
    Screen Shot 2017-02-14 at 09.30.35.png
    55,1 KB · Wyświetleń: 251
Apropos ovufriend, co myślicie o tym wykresie...??

Ja bym raczej obstawiała na owu wczoraj lub dzisiaj (OBY!!!!!)

Zobacz załącznik 795392
No tak teraz piękny skok po owu, w owu spadek i wcześniej pozytywny test. Temperatury często oszukują[emoji12] . A prawdę mówiaą dopiero po 3 dniach. To jest słabe...

Ja dzisiaj zanotowałam np. spadek temp. Więc albo jaja nie pękły przez wesele, brak snu, alkohol albo jeszcze jest nadzieja[emoji5] . Zobaczymy...

reklama
No tak teraz piękny skok po owu, w owu spadek i wcześniej pozytywny test. Temperatury często oszukują[emoji12] . A prawdę mówiaą dopiero po 3 dniach. To jest słabe...

Ja dzisiaj zanotowałam np. spadek temp. Więc albo jaja nie pękły przez wesele, brak snu, alkohol albo jeszcze jest nadzieja[emoji5] . Zobaczymy...

A który masz dzień cyklu? Może to spadek około owulacyjny?

Łudzę się, było tak:18dc wyszedł pozytywny test owu, który pokazuje że owu będzie w ciągu 24 - 48 godzin, co zgadzało by się ze spadkiem tempki w dniu owu (20 dc - wczoraj), bólami jajników i śluzem, no i z dzisiejszym wzrostem.

Chociaż tak na prawdę owu mogłabyć też w 18dc :/ to wtedy przy tak słabo obstawionym cyklu oznaczałoby, że się minęliśmy z owu...

Trzymajcie kciuki, żeby jednak się poszczęściło!!

@Lanvin jak u Ciebie??

Do góry