reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Aaaa ok, dziękuję :-) a jak tam kotek u Ciebie? Jakiś plan na ten cykl? Co drugi dzień?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dziś 6 dc, wczoraj mąz tam coś chciał ugrac ale boje się że się zaraże,
chciałam własnie od dziś co dwa dni ale teraz nie wiem jak jest mąż chory...
może okład z młodych piersi go wyleczy :p

reklama
Apropos ovufriend, co myślicie o tym wykresie...??

Ja bym raczej obstawiała na owu wczoraj lub dzisiaj (OBY!!!!!)

Screen Shot 2017-02-14 at 09.30.35.png

Załączniki

• Screen Shot 2017-02-14 at 09.30.35.png
    Screen Shot 2017-02-14 at 09.30.35.png
    55,1 KB · Wyświetleń: 253
Apropos ovufriend, co myślicie o tym wykresie...??

Ja bym raczej obstawiała na owu wczoraj lub dzisiaj (OBY!!!!!)

Zobacz załącznik 795392
No tak teraz piękny skok po owu, w owu spadek i wcześniej pozytywny test. Temperatury często oszukują[emoji12] . A prawdę mówiaą dopiero po 3 dniach. To jest słabe...

Ja dzisiaj zanotowałam np. spadek temp. Więc albo jaja nie pękły przez wesele, brak snu, alkohol albo jeszcze jest nadzieja[emoji5] . Zobaczymy...

reklama
No tak teraz piękny skok po owu, w owu spadek i wcześniej pozytywny test. Temperatury często oszukują[emoji12] . A prawdę mówiaą dopiero po 3 dniach. To jest słabe...

Ja dzisiaj zanotowałam np. spadek temp. Więc albo jaja nie pękły przez wesele, brak snu, alkohol albo jeszcze jest nadzieja[emoji5] . Zobaczymy...

A który masz dzień cyklu? Może to spadek około owulacyjny?

Łudzę się, było tak:18dc wyszedł pozytywny test owu, który pokazuje że owu będzie w ciągu 24 - 48 godzin, co zgadzało by się ze spadkiem tempki w dniu owu (20 dc - wczoraj), bólami jajników i śluzem, no i z dzisiejszym wzrostem.

Chociaż tak na prawdę owu mogłabyć też w 18dc :/ to wtedy przy tak słabo obstawionym cyklu oznaczałoby, że się minęliśmy z owu...

Trzymajcie kciuki, żeby jednak się poszczęściło!!

@Lanvin jak u Ciebie??

Do góry