reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

export.jpg

Dziewczyny na czerwono, niektóre z Was mnie oznaczyły, niektóre nie. Jak piszecie mój nick i pogrubiacie go, to nie otrzymuję powiadomienia, musicie mnie oznaczyć :) Najlepiej by było, gdybyście wysyłały w pw, bo wtedy bez problemu wpiszę termin. Prócz mnie miała jeszcze terminy wpisywać @gabrika i @Spark, ja już pisałam wcześniej, że mam zepsuty komputer w domu, więc uzupełniam jedynie w pracy i to jeśli mam chwilę. Bardzo proszę podeślijcie jeszcze razy terminy, jak będę miała możliwość, to tabelę będę wrzucała częściej. Dzisiaj do 13-14 mogę uzupełnić i wkleić, jeśli każda mi poda dane, ale niektóre dziewczyny ostatnio w ogóle się nie udzielają.

Załączniki

• export.jpg
    export.jpg
    309,4 KB · Wyświetleń: 275
reklama
Zobacz załącznik 795405

Dziewczyny na czerwono, niektóre z Was mnie oznaczyły, niektóre nie. Jak piszecie mój nick i pogrubiacie go, to nie otrzymuję powiadomienia, musicie mnie oznaczyć :) Najlepiej by było, gdybyście wysyłały w pw, bo wtedy bez problemu wpiszę termin. Prócz mnie miała jeszcze terminy wpisywać @gabrika i @Spark, ja już pisałam wcześniej, że mam zepsuty komputer w domu, więc uzupełniam jedynie w pracy i to jeśli mam chwilę. Bardzo proszę podeślijcie jeszcze razy terminy, jak będę miała możliwość, to tabelę będę wrzucała częściej. Dzisiaj do 13-14 mogę uzupełnić i wkleić, jeśli każda mi poda dane, ale niektóre dziewczyny ostatnio w ogóle się nie udzielają.

Ja się przyznaję, że ostatni tydzień trochę zaniedbałam temat... ale obiecuję poprawę!!! Tylko oznaczajcie mnie też w postach, żebym Was łatwo mogła odszukać!

A działaliście coś po tym teście pozytywnym?

Jasna sprawa, nie ma się co stresować za bardzo :) Choć wiem, że łatwo się mówi. Ja mam takie huśtawki hormonalne, że masakra. Raz rezygnuję ze starań, a za dwa dni rezygnuje :p

Czyli to jednak prawda, że sporo kobiet ma na początku ciąży mega chcice :D

Z jednej strony myślę sobie, że owu mogła być u Ciebie 17 dc, a z drugiej strony ta tempka spada, więc może dopiero będzie? Ostatni cykl, jak dobrze pamiętam, miałaś koszmarnie długi... Kto wie? Działaj dalej :D

Tak, tak ja mam dostęp do tabelki, za moment wkleję.

Dziewczyny dajecie mi tyle nadzieji! Obyście miały rację :)

Wątpię, nie wiem o co chodzi, ale miałam nadzieję, że dong pomoże... :( Później mi się przypomniało, że o 5 wstawałam na chwilę jak M od kumpli wrócił, a temperaturę mierzyłam o 7, a niby powinny minąć 3 godziny...

Wątpię, nie wiem o co chodzi, ale miałam nadzieję, że dong pomoże... :( Później mi się przypomniało, że o 5 wstawałam na chwilę jak M od kumpli wrócił, a temperaturę mierzyłam o 7, a niby powinny minąć 3 godziny...

Na pewno pomoże! I na pewno owu będzie lada dzień!

@bertha, nie wiem, jak to wszystko liczyc i kiedy wziąc dupka, bo mam zalecony od 20dc do 25dc. A przy tak wczesnej owu jesli byla w ogole w tym 11 dc, to myslę ze okres ok 26-27 dc. Do mojej lekarki mogę dopiero jechac w 21dc(ma urlop), bo gin 2 mnie podgląda, ale ona leczy.

Ja bym pewnie dupka nie brala i zbadala progesteron po 7 dniach, czyli jesli zakladamy ze mialas owu 11dc, to w 18dc. Zobaczysz czarno na bialym czy owu byla i ewentualnie od razu wezmiesz dupka.

Zobacz załącznik 795405

@Lanvin, poniewaz jest duzo dziewczyn, ktore pojawiaja sie tylko na chwile, to jesli ktos nie aktualizuje terminu, to trzeba po prostu usuwac ta osobe z tabelki, bo moze nigdy sie juz nie odezwac a lista robi sie dluga i nieczytelna. A jak sie odezwą ponownie, to sie na nowo dziewczyny wpisze.
Ewentualnie jesli wiemy ze ktoras sie odzywa czesciej, ale nie podala nowego terminy, to ja usuwalam po prostu tą datę zeby w tabelce byla na końcu i łatwo sie wtedy czyta kto jest najblizej testowania. :)

Na pewno pomoże! I na pewno owu będzie lada dzień!

Powiem Ci, że jak tak patrzę na mój wykres, to jakoś się nie spodziewam... miałam mega chcicę przez ostatnie dni, do tego ten skok w sobotę, już się cieszyłam, że cykl się normuje, a tu znowu dupa :( Jak na dniach owu nie będzie, to odpuszczam do maja, pod koniec miesiąca ruszamy z drugim kredytem, będziemy już powoli jeździć zamawiać materiały, meble itp, później urządzanie, także będę miała trochę na głowie. Ale zostanę tutaj, bo jestem od Was uzależniona :)

Zobacz załącznik 795405

U mnie @ przyszła dziś. Kolejna 15.03. Cykl starań bez zmian.

1usavcqgt1dml95x.png

Powiem Ci, że jak tak patrzę na mój wykres, to jakoś się nie spodziewam... miałam mega chcicę przez ostatnie dni, do tego ten skok w sobotę, już się cieszyłam, że cykl się normuje, a tu znowu dupa :( Jak na dniach owu nie będzie, to odpuszczam do maja, pod koniec miesiąca ruszamy z drugim kredytem, będziemy już powoli jeździć zamawiać materiały, meble itp, później urządzanie, także będę miała trochę na głowie. Ale zostanę tutaj, bo jestem od Was uzależniona :)

A Ty badałaś jakoś ostatnio progresteron? Mnie np lekarz kazał zmierzyć w okolicach 24 dc w tym cyklu, żeby potwierdzić czy była owulacja, czy nie.

Ja bym pewnie dupka nie brala i zbadala progesteron po 7 dniach, czyli jesli zakladamy ze mialas owu 11dc, to w 18dc. Zobaczysz czarno na bialym czy owu byla i ewentualnie od razu wezmiesz dupka.

@Lanvin, poniewaz jest duzo dziewczyn, ktore pojawiaja sie tylko na chwile, to jesli ktos nie aktualizuje terminu, to trzeba po prostu usuwac ta osobe z tabelki, bo moze nigdy sie juz nie odezwac a lista robi sie dluga i nieczytelna. A jak sie odezwą ponownie, to sie na nowo dziewczyny wpisze.
Ewentualnie jesli wiemy ze ktoras sie odzywa czesciej, ale nie podala nowego terminy, to ja usuwalam po prostu tą datę zeby w tabelce byla na końcu i łatwo sie wtedy czyta kto jest najblizej testowania. :)

No chyba tak będę robić. @Gosiaq85 @bobofrucik @Zjarana @Mietowajagodka @arrow92 @Zwariowanamama wydaje mi się, że dziewczyny się ostatnio nie odzywały, czy się mylę? Dziewczyny, podajcie dzisiaj dane, a jeśli nie, to póki co Was usunę, bo tabela się nie zgadza. Tylko bez obrażania :)

reklama
Do góry