reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Screenshot_2017-02-14-08-28-14.png
pytanie. Zaznaczam na wykresie po raz pierwszy cykl. Dlaczego nie mam wyznaczonych kresek takich poziomej i pionowej sugerującej owu??? Czy to się jakoś samo wyznaczy czy coś muszę zrobić w ustawieniach? Jak ogladam wasze wykresy to macie takie zaznaczone[emoji4] pomocy

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• Screenshot_2017-02-14-08-28-14.png
    Screenshot_2017-02-14-08-28-14.png
    40,6 KB · Wyświetleń: 246
reklama
Zobacz załącznik 795388pytanie. Zaznaczam na wykresie po raz pierwszy cykl. Dlaczego nie mam wyznaczonych kresek takich poziomej i pionowej sugerującej owu??? Czy to się jakoś samo wyznaczy czy coś muszę zrobić w ustawieniach? Jak ogladam wasze wykresy to macie takie zaznaczone[emoji4] pomocy

Antonia bo jest to Twój 1 cykl. Możesz spróbować wprowadzić poprzednie cykle, gdzie wystarczy wpisać 1 i ostatni dc. Wtedy możliwez że program będzie mógł Ci coś tam wyliczyć...

Zobacz załącznik 795388pytanie. Zaznaczam na wykresie po raz pierwszy cykl. Dlaczego nie mam wyznaczonych kresek takich poziomej i pionowej sugerującej owu??? Czy to się jakoś samo wyznaczy czy coś muszę zrobić w ustawieniach? Jak ogladam wasze wykresy to macie takie zaznaczone[emoji4] pomocy

A te kreski poziome to zaznacza dopiero jak wyznaczy owulację...

człowiek się przyzwyczaja :/ choć nie powinien. Ja się nie poddaję i będę próbować, myślę że do 35lat (jeszcze 4). Straty już mniej przeżywam, mniej niż @ Także o ile mój organizm pozwoli, to działam. I też się nie poddawaj :) teraz może ciężko Ci w to uwierzyć, ale ból złagodnieje i przyjdzie czas, że nie będzie o sobie przypominał tak często. Człowiek jest w stanie wszystko znieść. I ja wierzę, że nam się tu wszystkim uda w końcu- wcześniej czy później, bez straty, ze stratą lub kilkoma, ale uda się. Bo każda tu zasługuje na dziecko, jak mało kto. I każde dziecko zasługuje na takie mamy, jak tu są. Tak zdetermnowane, tak silne, tak wytrwałe, z tak wielką potrzebą kochania. Takie pokłady po prostu nie mogą się zmarnować
Bardzo piękny tekst. Podziwiam cię.

Pochwalę się moja fasoleczka [emoji7] byłam dzisiaj na badaniach i nie ma watpliwości już żadnych ❣️❣️❣️❣️

836e0db28bfdb2becca9d7b77b8548c3.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piekna fasolinda. Dziewczyny czy Was też tak podnoszą na duchu te fasoleczki?? mi dodają siły do działania. Jak patrzę to aż mi się buzia cieszy.

reklama
Do góry