reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mam straszne przeczucia... kilkanaście minut przeżyłam ostry ból brzucha, zwijalam się z bólu, płakałam... trwał kilka minut... :( mój facet chciał mi zamawiać taksowke na pogotowie, jesteśmy przerażeni...:(
Spark kobito prawie zawału dostałam [emoji33] ... musiałam w Twoje posty wejść i zobaczyć co dalej i uffff odetchnelam. Nie rób tak więcej [emoji4] ...

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Spark kobito prawie zawału dostałam [emoji33] ... musiałam w Twoje posty wejść i zobaczyć co dalej i uffff odetchnelam. Nie rób tak więcej [emoji4] ...

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Emsi kochana, no wiesz... przepraszam, to już 2 raz doprowadzam Was (i siebie) do zawału :o oby ostatni :D jutro dam znać wcześniej co i jak :)

A Ty jak? :):)

@Spark kochana a co ja mam się tak udzielać ?;-) czytam Was ale sama nie sprawdzam nic nie testuje to nie ma co się udzielać [emoji23] czytałam Twoje wpisy i miałam Cię opierniczyc ale już widziałam ze Ok ;-) ja grzecznie sobie czekam na czerwiec ( w sumie mogłoby to szybciej lecieć) [emoji30][emoji30] mam takie złe przeczucia coś i muszę sobie radzić z nimi ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmm... jest to możliwe, albo owulacja dopiero będzie. Zawsze masz idealnie reguralne cykle?

Już w 2dc??? W sumie podobno to się zdarza.

Kurcze, ja własnie zdałam sobie sprawę, że u mnie 20dc, a jajniki też pobolewają i mnóstwo śluzu... może i u mnie jeszcze owulacji nie było...? o_O
U mnie 2 dni temu w 21dc taki kisiel ze książki można pisać [emoji23] jak nie wyjdzie w tym cyklu, a pewnie nie wyjdzie, to testy owu ogarne... A miałam rozciągliwy też w 15dc i weź tu ogarnij...

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
@queen_b a choćby jak się czujesz czy coś :D weź mi przestań tu ze złymi przeczuciami kobieto!! Bo Cię znajdę i nakopie do tyłka! :D

@gabrika ciągnij ciągnij! :D

Hahah @Spark catch me if you can [emoji23][emoji23] a tak serio to mój tata jest w szpitalu będzie miał jutro operacje (wykryli u niego raka na początku roku) operacja miała być 28.02 wiec kupiłam bilet na 2.03 a oni wszystko przesunęli na jutro a ja urlopu nie mogę przesunąć a i bilet kosztuje ponad 300£ [emoji30] także mam stresa ... i jakieś jeszcze takie dziwne przeczucie ze tak ciagle myśle o tym ivf a i tak guzik z tego wyjdzie i się nie uda ... Ehh takie tam widzisz smęty. Nic ciekawego ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry