Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spark kobito prawie zawału dostałam [emoji33] ... musiałam w Twoje posty wejść i zobaczyć co dalej i uffff odetchnelam. Nie rób tak więcej [emoji4] ...Mam straszne przeczucia... kilkanaście minut przeżyłam ostry ból brzucha, zwijalam się z bólu, płakałam... trwał kilka minut... mój facet chciał mi zamawiać taksowke na pogotowie, jesteśmy przerażeni...
Emsi kochana, no wiesz... przepraszam, to już 2 raz doprowadzam Was (i siebie) do zawału oby ostatni jutro dam znać wcześniej co i jakSpark kobito prawie zawału dostałam [emoji33] ... musiałam w Twoje posty wejść i zobaczyć co dalej i uffff odetchnelam. Nie rób tak więcej [emoji4] ...
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
O matko!!!! Ja mam dzisiaj 20dc!!!! Muszę zaciągnąć jakoś mojego na boboseksy!!!!!!@StorAnia ja teraz owu miałam w 20dc także kto wie... może u Ciebiee też będzie później
U mnie 2 dni temu w 21dc taki kisiel ze książki można pisać [emoji23] jak nie wyjdzie w tym cyklu, a pewnie nie wyjdzie, to testy owu ogarne... A miałam rozciągliwy też w 15dc i weź tu ogarnij...Hmmm... jest to możliwe, albo owulacja dopiero będzie. Zawsze masz idealnie reguralne cykle?
Już w 2dc??? W sumie podobno to się zdarza.
Kurcze, ja własnie zdałam sobie sprawę, że u mnie 20dc, a jajniki też pobolewają i mnóstwo śluzu... może i u mnie jeszcze owulacji nie było...?
Windy to temp. Albo monitoring mogłaś ogarnąć kobietko!U mnie 2 dni temu w 21dc taki kisiel ze książki można pisać [emoji23] jak nie wyjdzie w tym cyklu, a pewnie nie wyjdzie, to testy owu ogarne... A miałam rozciągliwy też w 15dc i weź tu ogarnij...