reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mam straszne przeczucia... kilkanaście minut przeżyłam ostry ból brzucha, zwijalam się z bólu, płakałam... trwał kilka minut... :( mój facet chciał mi zamawiać taksowke na pogotowie, jesteśmy przerażeni...:(
Spark kobito prawie zawału dostałam [emoji33] ... musiałam w Twoje posty wejść i zobaczyć co dalej i uffff odetchnelam. Nie rób tak więcej [emoji4] ...

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Spark kobito prawie zawału dostałam [emoji33] ... musiałam w Twoje posty wejść i zobaczyć co dalej i uffff odetchnelam. Nie rób tak więcej [emoji4] ...

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Emsi kochana, no wiesz... przepraszam, to już 2 raz doprowadzam Was (i siebie) do zawału :o oby ostatni :D jutro dam znać wcześniej co i jak :)

A Ty jak? :):)

@Spark kochana a co ja mam się tak udzielać ?;-) czytam Was ale sama nie sprawdzam nic nie testuje to nie ma co się udzielać [emoji23] czytałam Twoje wpisy i miałam Cię opierniczyc ale już widziałam ze Ok ;-) ja grzecznie sobie czekam na czerwiec ( w sumie mogłoby to szybciej lecieć) [emoji30][emoji30] mam takie złe przeczucia coś i muszę sobie radzić z nimi ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmm... jest to możliwe, albo owulacja dopiero będzie. Zawsze masz idealnie reguralne cykle?

Już w 2dc??? W sumie podobno to się zdarza.

Kurcze, ja własnie zdałam sobie sprawę, że u mnie 20dc, a jajniki też pobolewają i mnóstwo śluzu... może i u mnie jeszcze owulacji nie było...? o_O
U mnie 2 dni temu w 21dc taki kisiel ze książki można pisać [emoji23] jak nie wyjdzie w tym cyklu, a pewnie nie wyjdzie, to testy owu ogarne... A miałam rozciągliwy też w 15dc i weź tu ogarnij...

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
@queen_b a choćby jak się czujesz czy coś :D weź mi przestań tu ze złymi przeczuciami kobieto!! Bo Cię znajdę i nakopie do tyłka! :D

@gabrika ciągnij ciągnij! :D

Hahah @Spark catch me if you can [emoji23][emoji23] a tak serio to mój tata jest w szpitalu będzie miał jutro operacje (wykryli u niego raka na początku roku) operacja miała być 28.02 wiec kupiłam bilet na 2.03 a oni wszystko przesunęli na jutro a ja urlopu nie mogę przesunąć a i bilet kosztuje ponad 300£ [emoji30] także mam stresa ... i jakieś jeszcze takie dziwne przeczucie ze tak ciagle myśle o tym ivf a i tak guzik z tego wyjdzie i się nie uda ... Ehh takie tam widzisz smęty. Nic ciekawego ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry