Biedne dziecko,może banki by pomogły,napewno przerwą zapalenieUdało się póki co leczenia ciąg dalszy w domu z nowym antybiotykiem. W piątek kontrola ale co to za dziadostwo osluchowo nic a na rtg zapalenie płuc jak drut.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biedne dziecko,może banki by pomogły,napewno przerwą zapalenieUdało się póki co leczenia ciąg dalszy w domu z nowym antybiotykiem. W piątek kontrola ale co to za dziadostwo osluchowo nic a na rtg zapalenie płuc jak drut.
To fajnie.cieszę siędzięki.
A nie wiecie czy to prawda ze endometrium ma coś do tego jakie są okresy?
Chodzi mi o to czy skąpe miesiączki to znacza że jest małe endometrium?wiecie cos o tym?bo wydaje mi sie ze gdzieś to czytałam.
Tak skąpe mc to małe endo,dlatego brałam estrofen i po pół roku się udałoTo fajnie.cieszę siędzięki.
Chodzi mi o to czy skąpe miesiączki to znacza że jest małe endometrium?wiecie cos o tym?bo wydaje mi sie ze gdzieś to czytałam.
Ja endometrium ok. A @ po dni max. W dodatku bardzo skąpe.To fajnie.cieszę siędzięki.