reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
To fajnie.cieszę się:-) :)dzięki.
A nie wiecie czy to prawda ze endometrium ma coś do tego jakie są okresy?
Chodzi mi o to czy skąpe miesiączki to znacza że jest małe endometrium?wiecie cos o tym?:eek:bo wydaje mi sie ze gdzieś to czytałam.

Wiesz co, ja miewałam i cienkie endometrium i za grube i w sam raz i zawsze mam takie same miesiaczki - ok 3 dni..

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

No ja mam strasznie skąpe miesiączki 2 dni i już.w trzeci to niema prawie nic.dlatego tak się ucieszyłam jak powiedziała że moje endometrium jest ok jak na ten dzień cyklu.zobaczymy na następnej wizycie.chyba że uda się w tym cyklu;):laugh2:

Chodzi mi o to czy skąpe miesiączki to znacza że jest małe endometrium?wiecie cos o tym?:eek:bo wydaje mi sie ze gdzieś to czytałam.

Też mam raczej małe endo i skąpe @, chociaż ostatnio w 1d poleciało więcej i brzuch bolał co u mnie nigdy nie występuje, ale 2d to już norma.
Możliwe, że w tej zależności coś jest ale kto wie

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to zawsze bity tydzień okres a potem jeszcze ze dwa dni brudzenie ale za to często miewalam cykle ponad 30dniowe.
Wiele dziewczyn mnie straszyło że po porodzie krwawienie jest takie obfite ale jak dla mnie to był ludzik bo miesiączki miewalam gorsze i bardziej bolesne . Spokojnie mogłabym zwykle podpaski nosić niż te podkłady poporodowe.
. OKRES trzy dni to tylko na anty miewam i dla mnie to mega luxus.

reklama
Ja endometrium ok. A @ po dni max. W dodatku bardzo skąpe.

1usavcqgt1dml95x.png

Do góry