reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja endometrium ok. A @ po dni max. W dodatku bardzo skąpe.

1usavcqgt1dml95x.png
Miało być 2 dni max.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
A u mnie 13 dc i testy owulacyjne nadal negatyw... biel, biel... cholera, chyba cykl bezowulacyjny :( albo była tak około 7 dnia plamienia, czyli według wyliczeń pana ginekologa w 4 dc.... wtedy czułam jajniki i miałam ful śluzu połączonego z krwią...

A u mnie 13 dc i testy owulacyjne nadal negatyw... biel, biel... cholera, chyba cykl bezowulacyjny :( albo była tak około 7 dnia plamienia, czyli według wyliczeń pana ginekologa w 4 dc.... wtedy czułam jajniki i miałam ful śluzu połączonego z krwią...
Mi testy owu wychodzą koło 15dc,a 12dc jest biel,także głowa w górę

Nasze maleństwo i Łatka. Polubiły się :D
PART_1487017405207.jpeg
PART_1487017376112.jpeg
Mi testy owu wychodzą koło 15dc,a 12dc jest biel,także głowa w górę
Oby tak było :( w ogóle to jakoś nie mam weny na te starania. Sex był w 8 i 11 dc... Dziś mi się nie chciało... Masakra...ciężko przeżyliśmy śmierć chłopców naszych świnkowych... :(

Załączniki

• PART_1487017405207.jpeg
    PART_1487017405207.jpeg
    88,5 KB · Wyświetleń: 503
  • PART_1487017376112.jpeg
    PART_1487017376112.jpeg
    192,8 KB · Wyświetleń: 500
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Hmmm... jest to możliwe, albo owulacja dopiero będzie. Zawsze masz idealnie reguralne cykle?

Ania ja mam dziś 2dc a jajniki mnie tak bolą że hej,

Już w 2dc??? W sumie podobno to się zdarza.

Kurcze, ja własnie zdałam sobie sprawę, że u mnie 20dc, a jajniki też pobolewają i mnóstwo śluzu... może i u mnie jeszcze owulacji nie było...? o_O

@bertha, własnie nie bylo niestety ani plynu w zatoce, ani żadnego pęcherzyka większego niż 7 mm..
No ale co mogloby w takim wypadku produkowac progesteron, nie mam pojęcia (bo mam i wzrost temp i typowy białozolty sluz.
Gin sam nie wiedzial co myslec. Ale to i tak gin nr 2 :p

Co do poronień, to ja miałam samoistne, wyglądały jak baaaardzo obfite miesiączki , ale co dziwne od @ roznily się tym, ze okres mnie boli a poronienie nie. Więc kazda ma inaczej.

Ostatnia edycja:
No ja mam strasznie skąpe miesiączki 2 dni i już.w trzeci to niema prawie nic.dlatego tak się ucieszyłam jak powiedziała że moje endometrium jest ok jak na ten dzień cyklu.zobaczymy na następnej wizycie.chyba że uda się w tym cyklu;):laugh2:
Często endo ma z tymm związek :) ale nawet jakbyś miała np. 7mm to miesiączka może być skapa a endo jest wystarczajace ddo zagniezdzennia :)

reklama
Ale Grey teraz przypakowal, zobaczysz, lepiej wygląda[emoji7]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Potwierdzam hehe [emoji3] ... ale książki lepsze
Ja mam @ jakies 3 dni. Trzeciego dnia to juz tak niewiele. Dzisiaj 4d i juz nic. Za to mam śluz płodny ;)

Ja wlasnie weszłam na BB po przytulanku, z nogami w gorze, a po 30 minutach leżenia w tej pozycji doszłam do posta o leżeniu na brzuchu przy tylozgieciu wiec zmieniłam pozycje :D
Testów owu nie mam wiec nie robię. Jutro dzwonię do gina i bede miała chyba monitoring i zastrzyk z pregnylu :) jutro albo w poniedziałek poprawimy.

Docia, testuj koniecznie!!! :)

Na greya pójdę na pewno do kina! Książki pochłonęłam wszystkie 3 części w tydzień! Super :) dobór aktora na Greya tez mi sie nie podoba... :/ chyba pójdę sobie sama do kina w walentynki bo moj M musi wyjechać na delegacje.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Ja tez w tym cyklu zmieniłam pozycję na brzuch ... nawet wygodniej [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry