reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja endometrium ok. A @ po dni max. W dodatku bardzo skąpe.

1usavcqgt1dml95x.png
Miało być 2 dni max.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
A u mnie 13 dc i testy owulacyjne nadal negatyw... biel, biel... cholera, chyba cykl bezowulacyjny :( albo była tak około 7 dnia plamienia, czyli według wyliczeń pana ginekologa w 4 dc.... wtedy czułam jajniki i miałam ful śluzu połączonego z krwią...

A u mnie 13 dc i testy owulacyjne nadal negatyw... biel, biel... cholera, chyba cykl bezowulacyjny :( albo była tak około 7 dnia plamienia, czyli według wyliczeń pana ginekologa w 4 dc.... wtedy czułam jajniki i miałam ful śluzu połączonego z krwią...
Mi testy owu wychodzą koło 15dc,a 12dc jest biel,także głowa w górę

Nasze maleństwo i Łatka. Polubiły się :D
PART_1487017405207.jpeg
PART_1487017376112.jpeg
Mi testy owu wychodzą koło 15dc,a 12dc jest biel,także głowa w górę
Oby tak było :( w ogóle to jakoś nie mam weny na te starania. Sex był w 8 i 11 dc... Dziś mi się nie chciało... Masakra...ciężko przeżyliśmy śmierć chłopców naszych świnkowych... :(

Załączniki

• PART_1487017405207.jpeg
    PART_1487017405207.jpeg
    88,5 KB · Wyświetleń: 498
  • PART_1487017376112.jpeg
    PART_1487017376112.jpeg
    192,8 KB · Wyświetleń: 496
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Hmmm... jest to możliwe, albo owulacja dopiero będzie. Zawsze masz idealnie reguralne cykle?

Ania ja mam dziś 2dc a jajniki mnie tak bolą że hej,

Już w 2dc??? W sumie podobno to się zdarza.

Kurcze, ja własnie zdałam sobie sprawę, że u mnie 20dc, a jajniki też pobolewają i mnóstwo śluzu... może i u mnie jeszcze owulacji nie było...? o_O

@bertha, własnie nie bylo niestety ani plynu w zatoce, ani żadnego pęcherzyka większego niż 7 mm..
No ale co mogloby w takim wypadku produkowac progesteron, nie mam pojęcia (bo mam i wzrost temp i typowy białozolty sluz.
Gin sam nie wiedzial co myslec. Ale to i tak gin nr 2 :p

Co do poronień, to ja miałam samoistne, wyglądały jak baaaardzo obfite miesiączki , ale co dziwne od @ roznily się tym, ze okres mnie boli a poronienie nie. Więc kazda ma inaczej.

Ostatnia edycja:
No ja mam strasznie skąpe miesiączki 2 dni i już.w trzeci to niema prawie nic.dlatego tak się ucieszyłam jak powiedziała że moje endometrium jest ok jak na ten dzień cyklu.zobaczymy na następnej wizycie.chyba że uda się w tym cyklu;):laugh2:
Często endo ma z tymm związek :) ale nawet jakbyś miała np. 7mm to miesiączka może być skapa a endo jest wystarczajace ddo zagniezdzennia :)

reklama
Ale Grey teraz przypakowal, zobaczysz, lepiej wygląda[emoji7]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Potwierdzam hehe [emoji3] ... ale książki lepsze
Ja mam @ jakies 3 dni. Trzeciego dnia to juz tak niewiele. Dzisiaj 4d i juz nic. Za to mam śluz płodny ;)

Ja wlasnie weszłam na BB po przytulanku, z nogami w gorze, a po 30 minutach leżenia w tej pozycji doszłam do posta o leżeniu na brzuchu przy tylozgieciu wiec zmieniłam pozycje :D
Testów owu nie mam wiec nie robię. Jutro dzwonię do gina i bede miała chyba monitoring i zastrzyk z pregnylu :) jutro albo w poniedziałek poprawimy.

Docia, testuj koniecznie!!! :)

Na greya pójdę na pewno do kina! Książki pochłonęłam wszystkie 3 części w tydzień! Super :) dobór aktora na Greya tez mi sie nie podoba... :/ chyba pójdę sobie sama do kina w walentynki bo moj M musi wyjechać na delegacje.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Ja tez w tym cyklu zmieniłam pozycję na brzuch ... nawet wygodniej [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry