Magda36
Fanka BB :)
Miało być 2 dni max.Ja endometrium ok. A @ po dni max. W dodatku bardzo skąpe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miało być 2 dni max.Ja endometrium ok. A @ po dni max. W dodatku bardzo skąpe.
Mi testy owu wychodzą koło 15dc,a 12dc jest biel,także głowa w góręA u mnie 13 dc i testy owulacyjne nadal negatyw... biel, biel... cholera, chyba cykl bezowulacyjny albo była tak około 7 dnia plamienia, czyli według wyliczeń pana ginekologa w 4 dc.... wtedy czułam jajniki i miałam ful śluzu połączonego z krwią...
Oby tak było w ogóle to jakoś nie mam weny na te starania. Sex był w 8 i 11 dc... Dziś mi się nie chciało... Masakra...ciężko przeżyliśmy śmierć chłopców naszych świnkowych...Mi testy owu wychodzą koło 15dc,a 12dc jest biel,także głowa w górę
Nasze maleństwo i Łatka. Polubiły się Zobacz załącznik 795369 Zobacz załącznik 795370
Oby tak było w ogóle to jakoś nie mam weny na te starania. Sex był w 8 i 11 dc... Dziś mi się nie chciało... Masakra...ciężko przeżyliśmy śmierć chłopców naszych świnkowych...
A u mnie 13 dc i testy owulacyjne nadal negatyw... biel, biel... cholera, chyba cykl bezowulacyjny albo była tak około 7 dnia plamienia, czyli według wyliczeń pana ginekologa w 4 dc.... wtedy czułam jajniki i miałam ful śluzu połączonego z krwią...
Ania ja mam dziś 2dc a jajniki mnie tak bolą że hej,
Często endo ma z tymm związek ale nawet jakbyś miała np. 7mm to miesiączka może być skapa a endo jest wystarczajace ddo zagniezdzenniaNo ja mam strasznie skąpe miesiączki 2 dni i już.w trzeci to niema prawie nic.dlatego tak się ucieszyłam jak powiedziała że moje endometrium jest ok jak na ten dzień cyklu.zobaczymy na następnej wizycie.chyba że uda się w tym cyklu
Potwierdzam hehe [emoji3] ... ale książki lepszeAle Grey teraz przypakowal, zobaczysz, lepiej wygląda[emoji7]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez w tym cyklu zmieniłam pozycję na brzuch ... nawet wygodniej [emoji6]Ja mam @ jakies 3 dni. Trzeciego dnia to juz tak niewiele. Dzisiaj 4d i juz nic. Za to mam śluz płodny
Ja wlasnie weszłam na BB po przytulanku, z nogami w gorze, a po 30 minutach leżenia w tej pozycji doszłam do posta o leżeniu na brzuchu przy tylozgieciu wiec zmieniłam pozycje
Testów owu nie mam wiec nie robię. Jutro dzwonię do gina i bede miała chyba monitoring i zastrzyk z pregnylu jutro albo w poniedziałek poprawimy.
Docia, testuj koniecznie!!!
Na greya pójdę na pewno do kina! Książki pochłonęłam wszystkie 3 części w tydzień! Super dobór aktora na Greya tez mi sie nie podoba... :/ chyba pójdę sobie sama do kina w walentynki bo moj M musi wyjechać na delegacje.
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku