reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Natka Gratuluję !!!

Mówię Wam jestem taka zła jak osa. Byłam wczoraj u endo by mi leki przepisał na wyhamowanie tarczycy i co mi dał ? Leki których pod żadnym pozorem nie wolno stosować w I trymestrze ciąży. Noż kur***wa, wczoraj wzięłam nieświadoma. I weź ufaj lekarzom! Ten lek wywołuje wady wrodzone :( Ja pierdo*****eeeee

reklama
Natka Gratuluję !!!

Mówię Wam jestem taka zła jak osa. Byłam wczoraj u endo by mi leki przepisał na wyhamowanie tarczycy i co mi dał ? Leki których pod żadnym pozorem nie wolno stosować w I trymestrze ciąży. Noż kur***wa, wczoraj wzięłam nieświadoma. I weź ufaj lekarzom! Ten lek wywołuje wady wrodzone :( Ja pierdo*****eeeee

[emoji15][emoji15][emoji15][emoji15] jak to możliwe??? Masakra! Zadzwoń do ginekologa

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Natka Gratuluję !!!

K*rwa jak konował!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji15][emoji15][emoji15][emoji15] jak to możliwe??? Masakra! Zadzwoń do ginekologa

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
Wysłałam jej wczoraj sms/a nie kazała go stosować tylko wrócić do endo po Thyrosan, który jest bezpieczniejszy. No płakać się chce ...

no wiem... decyzja zapadla w demokratycznych wyborach o utworzeniu watku zamknietego.
Tak mi wciaz strasznie smutno, w takich czasach żyjemy, jemy i oddychamy świństwem ale wciąż to nieludzkie tracić ciąże na takim etapie.
Nie zrozumcie mnie zle, ja nie generalizuje e,tam lepiej stracić ciąże na poczatku... moge sie tylko domyślać, ze to zawsze jest ogromna strata, ale kiedy słyszy sie serduszko, czyta codzienne updates, jak rozwija sie ciąża, brzuszek rośnie a tu nagle taka bomba to naprawdę można zejsc[emoji17] ogromny dramat i pierwszy raz tak bardzo mna to wstrząsnęło... było mi smutno i bardzo przykro z powodu kazdej dziewczyny która sie z nami żegnała ale byłyśmy przekonane ze limit złych wydarzeń sie wyczerpał..., kończymy I trymestr zerkając w nadziei w przyszłość a tu wciąż takie tragedie[emoji17] nie wiem, nie umiem tego pojąć...
Przepraszam Was za smuty

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz to prawda jak już jest i rośnie i rośnie a tu nagle nie ma :/ straszne...

Witam z samego rana:) termin @ na 12.02
Wczoraj bladzioch a dziś teścik pokazał dwie kreseczki:)
Wiedziałam że sie udało
Pokazuj!

Natka Gratuluję !!!

Co za konował, przecież chyba wiedział, że jesteś w ciąży? :| masakra...dlatego ja jak parę miesięcy temu sądziłam, że mogę być w ciąży, to zanim kupiłam antybiotyk zapytałam mojego gina, czy w ogóle mogę go brać.

relgx1hpw702se3x.png

@cheebay z dwojga złego też uważam, że lepiej stracić ciążę na początku. Jakbym słyszała serduszko, widziała że rośnie brzuszek, to nie wyobrażam sobie sytuację żebym poroniła... Całkiem chyba bym się załamała. Bardzo przykre sytuacje. A wiecie co u pyzuni?

@Spark, luknij na mój wykres, do kiedy ja mam brać tego donga? Dzisiaj 17dc, owu nadal nie było :/

Screenshot_2017-02-10-07-55-18.png

relgx1hpw702se3x.png

Załączniki

• Screenshot_2017-02-10-07-55-18.png
    Screenshot_2017-02-10-07-55-18.png
    58,1 KB · Wyświetleń: 313
reklama
Do góry