reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
ok ale ja musze troche odreagować i oczyscic głowe wiec kochane wybaczcie ale na jakiś czas odchodzę z forum. Na pewno do Was wrócę :)

Dziewczyny padłam:happy: mimo dola jaki mnie dopadł jak dostalam@ mój skutecznie poprawił mi humor... Umówiła go na badanie nasienia. Tłumacze mu co i jak i mowie, że mamy ograniczenie czasowe z dostarczeniem materiału ( musimy pobrać w domu bo w szpitalu nie ma żadnego pokoju intymnego) także mamy 30km do przejechania. Mój po chwili namysłu ,, Skarbek to ja pójdę do łazienki i zrobię co trzeba, bo droga może być zabójcza dla żołnierzykow,,

Dziewczyny padłam:happy: mimo dola jaki mnie dopadł jak dostalam@ mój skutecznie poprawił mi humor... Umówiła go na badanie nasienia. Tłumacze mu co i jak i mowie, że mamy ograniczenie czasowe z dostarczeniem materiału ( musimy pobrać w domu bo w szpitalu nie ma żadnego pokoju intymnego) także mamy 30km do przejechania. Mój po chwili namysłu ,, Skarbek to ja pójdę do łazienki i zrobię co trzeba, bo droga może być zabójcza dla żołnierzykow,,
Haha boski [emoji7]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja byłam i nic chyba to nie dało. Bo jeśli się bzykasz codziennie lub co drugi dzień to jak tu nie trafić!!! Nie rozumiem tego!

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale sama owulacja nie gwarantuje ciąży...plemniki mogły być za słabe...słaba komórka jajowa...milion innych czynników...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie nadrobie Was teraz... mam wszystkiego dość, uzeramy się z tą "byłą wynajmującą", ma faceta w UM i niczego się nie boi, straszy nas i nie patrzy, że wynajmowala mieszkanie nieelegalnie. Będziemy musieli się najprawdopodobniej sądzić i znaleźć jakiegos taniego radce na poczatek albo prawnika... do tego w pracy mala zapalenie oskrzeli a mlody zapalenie krtani... rodzice tez chorzy, a ja muszę w tym "szppitalu" siedzieć bo rodzice mimo wszystko do pracy... od wczoraj nie czuję objawów, nie jestem już w ogóle glodna jaak wcześniej ani piersi mnie bolą...czuję, że to wszystko źle się skończy :( chce mi się wyć

Spark, nie możesz się denerwować teraz. Przede wszystkim nie stresuj się "objawami", których nie ma bądź są. To nic nie zmieni, a tylko najesz się strachu.
Wszystko będzie dobrze, dzidzia się pewnie rozwija w spokoju, nie zainteresowana co się dzieje wokół.
Ale na litość boska jedz coś! Tule Was mocno [emoji9][emoji9][emoji9]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mieliśmy jechać jutro, ale mi się szczerze odechciało... nie mieliśmy żadnej umowy. Ona twieerdzi, że ustna obowiazuja i wymyśliła że mammy odmalowac csle mieszkanie, kupic kanape i zrobić kilka rzeczy, albo zaplacic 3000... kanape dws miesiace temu pozwolila nam wyrzucic bo znniszczona, pow. Ze potem nie chce nic w zamian bo i tak by.jej nie uzywala, a teraz sie wypiera... sciany niby czyste byly i mamy odmalowac bo są w plamach ( tu akurat mam dowod jak mi pisala na poczatku, ze corkka jej brudzi sciany ale nie zdazy nam ichh wymalowac)...
Wiem, alle ja je mialam ostatnio osczuwalne, w nocy 3 razy siku i jesc, i te sutkki...teraz nic... od wczoraj popoludnia prawie nic nie jadlam
Bo sie denerwujesz... Ja w dzien wizyty tez sie ega stresuje i ani glodu ani siku NIC a po wizycie sikam z 15 minut i jem na potege... Cycki jak mnie w 6 tyg przestaly bolec tak nie bola, tylko sa jerdniejsze... Zgaga zniknela chyba w 5 tyg...Mdlosci zaczely sie u mnie w 10 tyg... A moze byc i tak, ze wcale nie bedziesz miec oznak ciazy a szczesliwie donosisz :)

Do góry