reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
ok ale ja musze troche odreagować i oczyscic głowe wiec kochane wybaczcie ale na jakiś czas odchodzę z forum. Na pewno do Was wrócę :)

Dziewczyny padłam:happy: mimo dola jaki mnie dopadł jak dostalam@ mój skutecznie poprawił mi humor... Umówiła go na badanie nasienia. Tłumacze mu co i jak i mowie, że mamy ograniczenie czasowe z dostarczeniem materiału ( musimy pobrać w domu bo w szpitalu nie ma żadnego pokoju intymnego) także mamy 30km do przejechania. Mój po chwili namysłu ,, Skarbek to ja pójdę do łazienki i zrobię co trzeba, bo droga może być zabójcza dla żołnierzykow,,

Dziewczyny padłam:happy: mimo dola jaki mnie dopadł jak dostalam@ mój skutecznie poprawił mi humor... Umówiła go na badanie nasienia. Tłumacze mu co i jak i mowie, że mamy ograniczenie czasowe z dostarczeniem materiału ( musimy pobrać w domu bo w szpitalu nie ma żadnego pokoju intymnego) także mamy 30km do przejechania. Mój po chwili namysłu ,, Skarbek to ja pójdę do łazienki i zrobię co trzeba, bo droga może być zabójcza dla żołnierzykow,,
Haha boski [emoji7]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja byłam i nic chyba to nie dało. Bo jeśli się bzykasz codziennie lub co drugi dzień to jak tu nie trafić!!! Nie rozumiem tego!

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale sama owulacja nie gwarantuje ciąży...plemniki mogły być za słabe...słaba komórka jajowa...milion innych czynników...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie nadrobie Was teraz... mam wszystkiego dość, uzeramy się z tą "byłą wynajmującą", ma faceta w UM i niczego się nie boi, straszy nas i nie patrzy, że wynajmowala mieszkanie nieelegalnie. Będziemy musieli się najprawdopodobniej sądzić i znaleźć jakiegos taniego radce na poczatek albo prawnika... do tego w pracy mala zapalenie oskrzeli a mlody zapalenie krtani... rodzice tez chorzy, a ja muszę w tym "szppitalu" siedzieć bo rodzice mimo wszystko do pracy... od wczoraj nie czuję objawów, nie jestem już w ogóle glodna jaak wcześniej ani piersi mnie bolą...czuję, że to wszystko źle się skończy :( chce mi się wyć

Spark, nie możesz się denerwować teraz. Przede wszystkim nie stresuj się "objawami", których nie ma bądź są. To nic nie zmieni, a tylko najesz się strachu.
Wszystko będzie dobrze, dzidzia się pewnie rozwija w spokoju, nie zainteresowana co się dzieje wokół.
Ale na litość boska jedz coś! Tule Was mocno [emoji9][emoji9][emoji9]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mieliśmy jechać jutro, ale mi się szczerze odechciało... nie mieliśmy żadnej umowy. Ona twieerdzi, że ustna obowiazuja i wymyśliła że mammy odmalowac csle mieszkanie, kupic kanape i zrobić kilka rzeczy, albo zaplacic 3000... kanape dws miesiace temu pozwolila nam wyrzucic bo znniszczona, pow. Ze potem nie chce nic w zamian bo i tak by.jej nie uzywala, a teraz sie wypiera... sciany niby czyste byly i mamy odmalowac bo są w plamach ( tu akurat mam dowod jak mi pisala na poczatku, ze corkka jej brudzi sciany ale nie zdazy nam ichh wymalowac)...
Wiem, alle ja je mialam ostatnio osczuwalne, w nocy 3 razy siku i jesc, i te sutkki...teraz nic... od wczoraj popoludnia prawie nic nie jadlam
Bo sie denerwujesz... Ja w dzien wizyty tez sie ega stresuje i ani glodu ani siku NIC a po wizycie sikam z 15 minut i jem na potege... Cycki jak mnie w 6 tyg przestaly bolec tak nie bola, tylko sa jerdniejsze... Zgaga zniknela chyba w 5 tyg...Mdlosci zaczely sie u mnie w 10 tyg... A moze byc i tak, ze wcale nie bedziesz miec oznak ciazy a szczesliwie donosisz :)

Do góry