reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W świetle tego artykułu to "nie znasz dnia ani godziny"[emoji1]Link do: Progesteron. O damskich sprawach naukowo: Owuluję czy nie owuluję? Oto jest pytanie...

Wracam wlasnie z pracy. Poproszę przepis na szybką,prostą i smaczną szarlotkę[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Proszę: Link do: Moje Wypieki | Jesienna Koralowa Szarlotka - najprostsza jaka chyba moze byc :)

Tak robiłam przelewy z podpisem: czynsz plus media. :)
Ok, postaram się choć na weekend uspokoić, a w przyszłym tygodniu zobaczyny. Jak co to mam Jejj wiadomości, że mam nikogo z urzędu nie wpuszczać i jak co to ściemniać, że zajmuje się Jej dziećmi...

No to dizewczyno, czym Ty sie przejmujesz??? Masz na nią tak zwany "szach mat" :):)

reklama
Po takim czasie 2lata starań pół roku leków,nie wierzyłam że się uda dopadło mnie zwątpienie a była niespodzianka,chodź na krótko,było warto i tak:)

Czesto tak bywa ze ciąża nas zaskakuje w najmniej spodziewanym momencie :-)

Dziewczyny bardzo mi przykro:( jesteś 3 która dziś dostała @

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Juz 3 eeeeeee dziewczynki nie jestescie same trzeba się dalej starać nie ma co popadać w rutynę i smutki jak nie teraz to moze za miesiąc a jak jie za miesiac to ....nie wiem oby nie grudzien nie wyobrazam.sobie jakbym miala np swieta w szpitalu spędzić a ja uwielbiam wigilie i wogole ten swiateczny czas z rodziną wiec jak za miesiac sie nie uda to chyba sobie kolejny odpuszczę i zacznę od nowego roku .... no i wlasnie kobietki jak to bedzie wyglądało bedzie jakis nowy wątek czy dalej zostaniemy przy tym starym ???? Bo nie wiem jak to wlasnie jest nie za bardzo sie znam na.forach :-D

Czesto tak bywa ze ciąża nas zaskakuje w najmniej spodziewanym momencie :-)

Juz 3 eeeeeee dziewczynki nie jestescie same trzeba się dalej starać nie ma co popadać w rutynę i smutki jak nie teraz to moze za miesiąc a jak jie za miesiac to ....nie wiem oby nie grudzien nie wyobrazam.sobie jakbym miala np swieta w szpitalu spędzić a ja uwielbiam wigilie i wogole ten swiateczny czas z rodziną wiec jak za miesiac sie nie uda to chyba sobie kolejny odpuszczę i zacznę od nowego roku .... no i wlasnie kobietki jak to bedzie wyglądało bedzie jakis nowy wątek czy dalej zostaniemy przy tym starym ???? Bo nie wiem jak to wlasnie jest nie za bardzo sie znam na.forach :-D
Forum zostaje nigdzie się nie wybiera [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

spark na pewno wszystko będzie dobrze ja przy ciąży z młodą na początku tez nie mialam ani zadnego bólu piersi ani zlego humoru bólu glowy nudności itd tak naprawdę wszystko to zaczelo u mnie wystepowac stopniowo po 3 miesiacu ciąży takze nie smuc sie bo to Wam nie służy i myśl pozytywnie .... wiem ze te 3 miesiace sa najbardziej stresujace ale dasz rade tyle juz wyczekalas ze napewno musi byc dobrze i bedzie .

Przyszla dzisiaj tak jak myślałam więc oficjalnie zaczynam 3cs a za reszte trzymam.&&&& :-) no i dzioluszki zmierzylam dzis znow temperature i byla znów 37.2 zwariowac by mozna bylo mierzac ja codziennie przez caly cykl hehe :-) proszę o zmiane w tabelce 3cs (nie)spodziewana nastepna @ mysle ze 10.03 :-) :-)
Kurcze to chyba u zadnej z nas nici z tego wszystkiego:(

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi dziewczyny, ze @ przyszła. Oczywiście siła jest w nas i walczymy dalej!
U nas w zyciu zmiany.. Kupujemy mieszkanie pod wynajem, inwestujemy. Także i my będziemy mieli kredycik.
Mojemu się coś wczoraj odmieniło.. Mówi do mnie "to kiedy musimy sie bzykac, żeby była dzidzia?" a ja na to "zawsze i wszędzie" [emoji16] a on "no kiedy??" moja odpowiedz brzmiala "nie ważne, przecież sam mówiłeś, że bez spiny "[emoji12] dobrze mu powiedziałam nie?

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry