Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za kolejny@przyszla.... Następna @10.03 cs7 po obniżeniu prolaktyny,a 17 cs odkąd odstawilismy anty.....
Łącze się w bólu@przyszla.... Następna @10.03 cs7 po obniżeniu prolaktyny,a 17 cs odkąd odstawilismy anty.....
No w cyklu listopadowym to wykres super[emoji5] a kiedy zaczelas ronic? I znasz przyczyny?
zaczęłam ronic 23 listopadaNo w cyklu listopadowym to wykres super[emoji5] a kiedy zaczelas ronic? I znasz przyczyny?
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana to że nie masz objawów to nic. Ja też nie mam powinnaś się cieszyć. Co za baba!!0teraz tobie nerwy nie potrzebne!Dziewczyny nie nadrobie Was teraz... mam wszystkiego dość, uzeramy się z tą "byłą wynajmującą", ma faceta w UM i niczego się nie boi, straszy nas i nie patrzy, że wynajmowala mieszkanie nieelegalnie. Będziemy musieli się najprawdopodobniej sądzić i znaleźć jakiegos taniego radce na poczatek albo prawnika... do tego w pracy mala zapalenie oskrzeli a mlody zapalenie krtani... rodzice tez chorzy, a ja muszę w tym "szppitalu" siedzieć bo rodzice mimo wszystko do pracy... od wczoraj nie czuję objawów, nie jestem już w ogóle glodna jaak wcześniej ani piersi mnie bolą...czuję, że to wszystko źle się skończy chce mi się wyć
I wzajemnie. Nastawiam się na 2018Łącze się w bólu
Ja byłam i nic chyba to nie dało. Bo jeśli się bzykasz codziennie lub co drugi dzień to jak tu nie trafić!!! Nie rozumiem tego!ja tak się zastanawiam czy nie isc na monitoring w tym miesiącu...
zrobie tak teraz trzeba się starac co 2 dni i jak nie wyjdzie to wtedy pójde.Ja byłam i nic chyba to nie dało. Bo jeśli się bzykasz codziennie lub co drugi dzień to jak tu nie trafić!!! Nie rozumiem tego!
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom