Antonia2016
Fanka BB :)
Reczej wszystko wskazuje na NIE[emoji17]czekamy może chociaż Ty będziesz miała II kreseczki w sobote
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Reczej wszystko wskazuje na NIE[emoji17]czekamy może chociaż Ty będziesz miała II kreseczki w sobote
no dokładnie ja tez o tym pomyślałam a tez mąż tak się nie zmęczyTeż tak sobie myślałam że co dwa dni, może będą silniejsze
A jak wtedy co zaskakiwalo u Ciebie to jak mieliście obstawione cykle?no dokładnie ja tez o tym pomyślałam [emoji14] a tez mą tak się nie zmęczy
Kurcze[emoji17] pechowy ten cykl, a jak wasze temperatury?Kotek i Antonina u mnie też chyba nici,trudno czuje że @ przyjdzie
Dziękuję. Tak owczarek niemiecki długowłosy.
@Spark, a już tak gwoli scislosci i będąc jak ta Pani "od tąd dotąd", to skoro nie było umowy podpisanej to do niczego nie jesteście zobowiązani. Zagrajcie jej sposobem na wypierania się co było ustalone. To nie jest to co uważam za idealne rozwiązanie, ale jeżeli nie da się polubownie...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
w w czerwcu chodzialam na monitoring i w czwartek to był 14 dc gin kazał dzioałac i było w 14,15,17,18 dc i zaskoczyło ale temp bardzo skakała i test wyszedł dopiero w 34 dc ale wtedy cykle miałam 27,31 dniA jak wtedy co zaskakiwalo u Ciebie to jak mieliście obstawione cykle?