reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzisiaj wyszedł taki!!
Testowa pokazała się pierwsza!
Nigdy wcześniej tak mi się nie zdarzyło.
Zdjęcie po 3min. Po 5min skubana jest 2x mocniejsza.

20170207_104404.jpg

Teraz proszę o poradę, boboseksy były wczoraj i przedwczoraj. Planowałam na jutro następne, ale teraz to już zglupialam [emoji33]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170207_104404.jpg
    20170207_104404.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 418
Dzisiaj wyszedł taki!!

Zobacz załącznik 794601

Teraz proszę o poradę, boboseksy były wczoraj i przedwczoraj. Planowałam na jutro następne, ale teraz to już zglupialam [emoji33]

Dawaj jutro, dziś niech zbierają siły :D od pozytywnego testu i tak po kilkudziesieciu h zwwykle owu! :D

Dzisiaj wyszedł taki!!

Zobacz załącznik 794601

Ja dzialalam codziennie 3 dni przed owu, w owu Przytulanki i rano i wieczorem i kolejne dzień później gdyby owu się przesunela. No i jest dzidzia :)

Dawaj jutro, dziś niech zbierają siły :D od pozytywnego testu i tak po kilkudziesieciu h zwwykle owu! :D

Tak myślałam. To może nawet lepiej, dzisiaj byśmy chyba nie ogarnęli.

Ja dzialalam codziennie 3 dni przed owu, w owu Przytulanki i rano i wieczorem i kolejne dzień później gdyby owu się przesunela. No i jest dzidzia :)

Ojej, zazdroszczę, ale tak to my nie damy rady. Pracujemy na różne zmiany
Jutro zdziałamy, w czwartek może poprawimy i będziemy czekać...

Mi jeszcze kartki świątecznej nie wysłała :D:D
Może za rok dostaniesz :D

Ja nie zrobiłam ani jednego testu, bo musiałabym robić wieczorami dopiero... przecież nie będę sikać do kubeczka w pracy [emoji14]

Poza tym, po wczorajszej akcji mojego M., że jemu się nie chce bo jest zmęczony po treningu stwierdziłam, że mam to w nosie i nie staram się też... Nie będę się już więcej łasić i odprawiać tańce godowe... jak mu się nie chce, to nie... Tak więc ten cykl uważam za stracony.

Trzymam kciuki tak mocno jak tylko się da!!!
Szkoda :( ale może się ogarnie, jesteś na tym etapie co ja, kiedy spodziewasz die owulki?

:-)
Dzisiaj zamówiłam w aptece tego donga :-D u mnie 6dc jutro ostatni dzień @
Ile w aptece Ci wyszło? :) przygotuj się, że to trochę śmierdzi, ja zamykam nos jak połykam i jest ok :D

Dzisiaj wyszedł taki!!

Zobacz załącznik 794601

Szalej na wszelki wypadek :D

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Do góry