Dziś 37.2 24dcleeleeth zdrówka dla taty
Docia a Ty mierzysz temp?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś 37.2 24dcleeleeth zdrówka dla taty
Docia a Ty mierzysz temp?
piękna temp. taka typowo ciążowaDziś 37.2 24dc
Dawaj jutro, dziś niech zbierają siły od pozytywnego testu i tak po kilkudziesieciu h zwwykle owu!Dzisiaj wyszedł taki!!
Testowa pokazała się pierwsza!
Nigdy wcześniej tak mi się nie zdarzyło.
Zdjęcie po 3min. Po 5min skubana jest 2x mocniejsza.
Zobacz załącznik 794601
Teraz proszę o poradę, boboseksy były wczoraj i przedwczoraj. Planowałam na jutro następne, ale teraz to już zglupialam [emoji33]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzialalam codziennie 3 dni przed owu, w owu Przytulanki i rano i wieczorem i kolejne dzień później gdyby owu się przesunela. No i jest dzidziaDzisiaj wyszedł taki!!
Zobacz załącznik 794601
Teraz proszę o poradę, boboseksy były wczoraj i przedwczoraj. Planowałam na jutro następne, ale teraz to już zglupialam [emoji33]
Dawaj jutro, dziś niech zbierają siły od pozytywnego testu i tak po kilkudziesieciu h zwwykle owu!
Ja dzialalam codziennie 3 dni przed owu, w owu Przytulanki i rano i wieczorem i kolejne dzień później gdyby owu się przesunela. No i jest dzidzia
Może za rok dostanieszMi jeszcze kartki świątecznej nie wysłała
Szkoda ale może się ogarnie, jesteś na tym etapie co ja, kiedy spodziewasz die owulki?Ja nie zrobiłam ani jednego testu, bo musiałabym robić wieczorami dopiero... przecież nie będę sikać do kubeczka w pracy [emoji14]
Poza tym, po wczorajszej akcji mojego M., że jemu się nie chce bo jest zmęczony po treningu stwierdziłam, że mam to w nosie i nie staram się też... Nie będę się już więcej łasić i odprawiać tańce godowe... jak mu się nie chce, to nie... Tak więc ten cykl uważam za stracony.
Trzymam kciuki tak mocno jak tylko się da!!!
Ile w aptece Ci wyszło? przygotuj się, że to trochę śmierdzi, ja zamykam nos jak połykam i jest ok:-)
Dzisiaj zamówiłam w aptece tego donga u mnie 6dc jutro ostatni dzień @
Szalej na wszelki wypadekDzisiaj wyszedł taki!!
Zobacz załącznik 794601
Kochana oby tak bym chciała oby się utrzymałapiękna temp. taka typowo ciążowa