reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzisiaj wyszedł taki!!
Testowa pokazała się pierwsza!
Nigdy wcześniej tak mi się nie zdarzyło.
Zdjęcie po 3min. Po 5min skubana jest 2x mocniejsza.

20170207_104404.jpg

Teraz proszę o poradę, boboseksy były wczoraj i przedwczoraj. Planowałam na jutro następne, ale teraz to już zglupialam [emoji33]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170207_104404.jpg
    20170207_104404.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 416
Dzisiaj wyszedł taki!!

Zobacz załącznik 794601

Teraz proszę o poradę, boboseksy były wczoraj i przedwczoraj. Planowałam na jutro następne, ale teraz to już zglupialam [emoji33]

Dawaj jutro, dziś niech zbierają siły :D od pozytywnego testu i tak po kilkudziesieciu h zwwykle owu! :D

Dzisiaj wyszedł taki!!

Zobacz załącznik 794601

Ja dzialalam codziennie 3 dni przed owu, w owu Przytulanki i rano i wieczorem i kolejne dzień później gdyby owu się przesunela. No i jest dzidzia :)

Dawaj jutro, dziś niech zbierają siły :D od pozytywnego testu i tak po kilkudziesieciu h zwwykle owu! :D

Tak myślałam. To może nawet lepiej, dzisiaj byśmy chyba nie ogarnęli.

Ja dzialalam codziennie 3 dni przed owu, w owu Przytulanki i rano i wieczorem i kolejne dzień później gdyby owu się przesunela. No i jest dzidzia :)

Ojej, zazdroszczę, ale tak to my nie damy rady. Pracujemy na różne zmiany
Jutro zdziałamy, w czwartek może poprawimy i będziemy czekać...

Mi jeszcze kartki świątecznej nie wysłała :D:D
Może za rok dostaniesz :D

Ja nie zrobiłam ani jednego testu, bo musiałabym robić wieczorami dopiero... przecież nie będę sikać do kubeczka w pracy [emoji14]

Poza tym, po wczorajszej akcji mojego M., że jemu się nie chce bo jest zmęczony po treningu stwierdziłam, że mam to w nosie i nie staram się też... Nie będę się już więcej łasić i odprawiać tańce godowe... jak mu się nie chce, to nie... Tak więc ten cykl uważam za stracony.

Trzymam kciuki tak mocno jak tylko się da!!!
Szkoda :( ale może się ogarnie, jesteś na tym etapie co ja, kiedy spodziewasz die owulki?

:-)
Dzisiaj zamówiłam w aptece tego donga :-D u mnie 6dc jutro ostatni dzień @
Ile w aptece Ci wyszło? :) przygotuj się, że to trochę śmierdzi, ja zamykam nos jak połykam i jest ok :D

Dzisiaj wyszedł taki!!

Zobacz załącznik 794601

Szalej na wszelki wypadek :D

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Do góry