reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Spark piękna fasoleczka!
Ale jestem złaa! ;(
Wczoraj mój m jak zobaczył, że piszę na staraczkach, później pokazałam mu żel, który chce kupić to powiedział, żebym przestała się nakręcać, po co to czytam i żadnego żelu! Nawet nie dał mi dojść do słowa..
Mam dość.. ja się staram, myślę a później i tak na nic.. On myśli, że seks wystarczy i to też nie wie nawet kiedy trzeba.. Już od 4 cykli są tylko przytulanki i nic.. to chyba coś musi być nie tak, ale on chyba twierdzi inaczej. Zapytał, czy mam aż takie ciśnienie na dziecko.. ech.. nie no skądże mam 27lat, a jak się okaże, że są problemy to zajdę po 30.. a moim marzeniem było mieć dziecko o wiele wcześniej.. Tylu koleżankom udało się od razu po ślubiee ;( to z nami coś musi być nie tak..
Przepraszam dziewczyny za smęty, mam dzisiaj doła!
Tak strasznie się boję, że albo ze mną albo z m jest coś nie tak.. mam jakieś przeczucie.. po prostu :(

Zrobiłam rano TSH, mam nadzieję, że jak popołudniu odbiorę wyniki to mi poprawi humor :(

Kochana, nie denerwuj się... Oni tego nie rozumieją, bo są płodni całe życie i zawsze wydaje im się że mają czas.

A swoją drogą, jak pokazuje to forum dystans ma swoje dobre strony i czasem warto odpuścić. Nie stresuj się, aż tak! Daj sobie czas i będzie na pewno dobrze :)

reklama
@Spark piękna fasoleczka!
Ale jestem złaa! ;(
Wczoraj mój m jak zobaczył, że piszę na staraczkach, później pokazałam mu żel, który chce kupić to powiedział, żebym przestała się nakręcać, po co to czytam i żadnego żelu! Nawet nie dał mi dojść do słowa..
Mam dość.. ja się staram, myślę a później i tak na nic.. On myśli, że seks wystarczy i to też nie wie nawet kiedy trzeba.. Już od 4 cykli są tylko przytulanki i nic.. to chyba coś musi być nie tak, ale on chyba twierdzi inaczej. Zapytał, czy mam aż takie ciśnienie na dziecko.. ech.. nie no skądże mam 27lat, a jak się okaże, że są problemy to zajdę po 30.. a moim marzeniem było mieć dziecko o wiele wcześniej.. Tylu koleżankom udało się od razu po ślubiee ;( to z nami coś musi być nie tak..
Przepraszam dziewczyny za smęty, mam dzisiaj doła!
Tak strasznie się boję, że albo ze mną albo z m jest coś nie tak.. mam jakieś przeczucie.. po prostu :(

Zrobiłam rano TSH, mam nadzieję, że jak popołudniu odbiorę wyniki to mi poprawi humor :(
Nie stresuj się, nie zawsze coś jest nie tak. Czasem poprostu się nie udaje...
Oczywiście teraz coraz więcej osób ma problem, widać to nawet po naszym forum.
Jeżeli chcesz się uspokoić to możesz zrobić badania, ja musiałam zrobić dla świętego spokoju, żeby też wiedzieć jak walczyć. Musiałam zmienić lekarza, poszukać takiego, który odrazu chce pomóc, a nie powie "jak przez rok się nie uda to będziemy myslec"
Też chciałam mieć dzieci wcześniej ale widzisz jak to jest.
nie zalamuj, będzie dobrze! [emoji9]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Może za rok dostaniesz :D

Szkoda :( ale może się ogarnie, jesteś na tym etapie co ja, kiedy spodziewasz die owulki?

Ile w aptece Ci wyszło? :) przygotuj się, że to trochę śmierdzi, ja zamykam nos jak połykam i jest ok :D

Szalej na wszelki wypadek :D

relgx1hpw702se3x.png

33zl .... a popijasz mlekiem :-D?

facecioni sa z innej planety...
mój mąz mi powiedział w sobote że gdybym odpuściła i nie myślała nie patrzyła kiedy sa dni płodne to seks byłby pewnie raz w miesiącu...wiec przynajmniej u nas się nie da tak odpuścić na maksa
człowiek wieczorem po pracy jest zmeczony a znami mieszkają jeszcze "lokatorzy" wiec wgl nie można kiedy się chce
ale jak już się wyprowadza to zawsze i wszędzie heheh

Ja mam we wtorek wizyte i też będzie 6tydz3dzien :)
Ja też mam wizytę za tydzień ale dzień później bo w środę. A Wy w Walentynki:)
Spark super wieści! Ja miałam podobnie, cykle 31 dni w 33dc miałam betę 1000, w 35 miałam 2100, więc pewnie w 37 miałabym też ok 4000. Na usg byłam w 6tc+0 :)
Bulbasek i Spark powodzenia, serduszko powinno już być wtedy widoczne.

@marc , ja tez bez spiny raczej, bardziej chce sprawdzic jak to u mnie z tą owu, bo moze faktycznie w nią nie trafiam czy co... a seksy przez caly cykl od @ to raczej marzenie ściętej głowy :D

@Spark , jak mnie @ 22.02 nie nawiedzi, to chętnie przejmę szczęśliwego Donga, chociaz troche mnie skutecznosc zaczyna przerazac... jeszcze jakies trojaczki mi sie wyklują :D

@sylwkaq90 , o matko.... co te samce... moj to wie ze udzielam sie na forum. Powiedziałam mu, ze wole sobie z dziewczynami świrować o płodnych, śluzach, testach niz jemu na psyche siadać i go stresowac... Wiesz, dla nich takie wspomagacze to jakby ujma na honorze, wiesz, facet to musi byc facet! Twardy, zdrowy i jak tylko tryśnie to zaraz ma być syn :p Pogadajcie moze na spokojnie, bo to faktycznie moze byc kwestia jakis porblemow zdrowotnych (tfu, tfu!), wiec wtedy podejscie na luzie nie wystarczy niestety :(

@gabrika , znam ten bol niestety... tyle ze u nas nie ma nawet tematu, i jak tu czlowiek ma dziecia zrobic, samo sie przeciez nie zrobi. ugh.

Ja dzisiaj chyba kupie testy owu, bo widzialam ze są na promocji. Sprawdze czy cos się święci czy cisza, jak w miare cisza to moze sie co uda spłodzić w tym cyklu... Bo niestety wczoraj B zaniemógł, jak wyszlam z wanny on juz chrapał jak debil :D

aaaa! @nimitii , pokonaj to cholerstwo! @Docia1975 , kiedy teścior, umknelo mi cos? :D

@Luxuorius , jakie cudo, jaka kochana śmieszka sie zrobila! och :-) :)

Ostatnia edycja:
facecioni sa z innej planety...
mój mąz mi powiedział w sobote że gdybym odpuściła i nie myślała nie patrzyła kiedy sa dni płodne to seks byłby pewnie raz w miesiącu...wiec przynajmniej u nas się nie da tak odpuścić na maksa
człowiek wieczorem po pracy jest zmeczony a znami mieszkają jeszcze "lokatorzy" wiec wgl nie można kiedy się chce
ale jak już się wyprowadza to zawsze i wszędzie heheh

Ja to się zaczynam martwić, bo mój M po prostu nie ma ochoty tak często :( nie wiem jak to jest u Was dziewczyny, ale u nas częstotliwość jest raczej taka raz na tydzień, baaaardzo rzadko się zdarza więcej niż raz we tygodniu... Dlatego kiedy tak by pasowało co drugi dzień, to zaczyna być problem...

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy.. macie racje, że nie warto się spinać, wiem o tym i wydaje mi się, że tego nie robię, ale pewnie w podświadomości tak jest.. Po prostu bardzo mnie wkurzył wczoraj tym tekstem.. Odpuściłam sobie wczoraj wściekłość na niego, nawet były przytulanki, ale dzisiaj to wróciło. Muszę sobie odpuścić te kolejne msc, tzn nie myśleć o tym, niech te testy czekają na lepsze czasy..

reklama
Do góry