gabrika
Fanka BB :)
@Spark piękna fasoleczka!
Ale jestem złaa! ;(
Wczoraj mój m jak zobaczył, że piszę na staraczkach, później pokazałam mu żel, który chce kupić to powiedział, żebym przestała się nakręcać, po co to czytam i żadnego żelu! Nawet nie dał mi dojść do słowa..
Mam dość.. ja się staram, myślę a później i tak na nic.. On myśli, że seks wystarczy i to też nie wie nawet kiedy trzeba.. Już od 4 cykli są tylko przytulanki i nic.. to chyba coś musi być nie tak, ale on chyba twierdzi inaczej. Zapytał, czy mam aż takie ciśnienie na dziecko.. ech.. nie no skądże mam 27lat, a jak się okaże, że są problemy to zajdę po 30.. a moim marzeniem było mieć dziecko o wiele wcześniej.. Tylu koleżankom udało się od razu po ślubiee ;( to z nami coś musi być nie tak..
Przepraszam dziewczyny za smęty, mam dzisiaj doła!
Tak strasznie się boję, że albo ze mną albo z m jest coś nie tak.. mam jakieś przeczucie.. po prostu
Zrobiłam rano TSH, mam nadzieję, że jak popołudniu odbiorę wyniki to mi poprawi humor
Kochana, nie denerwuj się... Oni tego nie rozumieją, bo są płodni całe życie i zawsze wydaje im się że mają czas.
A swoją drogą, jak pokazuje to forum dystans ma swoje dobre strony i czasem warto odpuścić. Nie stresuj się, aż tak! Daj sobie czas i będzie na pewno dobrze