gabrika
Fanka BB :)
@Spark piękna fasoleczka!
Ale jestem złaa! ;(
Wczoraj mój m jak zobaczył, że piszę na staraczkach, później pokazałam mu żel, który chce kupić to powiedział, żebym przestała się nakręcać, po co to czytam i żadnego żelu! Nawet nie dał mi dojść do słowa..
Mam dość.. ja się staram, myślę a później i tak na nic.. On myśli, że seks wystarczy i to też nie wie nawet kiedy trzeba.. Już od 4 cykli są tylko przytulanki i nic.. to chyba coś musi być nie tak, ale on chyba twierdzi inaczej. Zapytał, czy mam aż takie ciśnienie na dziecko.. ech.. nie no skądże mam 27lat, a jak się okaże, że są problemy to zajdę po 30.. a moim marzeniem było mieć dziecko o wiele wcześniej.. Tylu koleżankom udało się od razu po ślubiee ;( to z nami coś musi być nie tak..
Przepraszam dziewczyny za smęty, mam dzisiaj doła!
Tak strasznie się boję, że albo ze mną albo z m jest coś nie tak.. mam jakieś przeczucie.. po prostu
Zrobiłam rano TSH, mam nadzieję, że jak popołudniu odbiorę wyniki to mi poprawi humor![]()
Kochana, nie denerwuj się... Oni tego nie rozumieją, bo są płodni całe życie i zawsze wydaje im się że mają czas.
A swoją drogą, jak pokazuje to forum dystans ma swoje dobre strony i czasem warto odpuścić. Nie stresuj się, aż tak! Daj sobie czas i będzie na pewno dobrze