3dni od dziś owu nastąpi od 24 do 36godzDzisiaj wyszedł taki!!
Testowa pokazała się pierwsza!
Nigdy wcześniej tak mi się nie zdarzyło.
Zdjęcie po 3min. Po 5min skubana jest 2x mocniejsza.
Zobacz załącznik 794601
Teraz proszę o poradę, boboseksy były wczoraj i przedwczoraj. Planowałam na jutro następne, ale teraz to już zglupialam [emoji33]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Basia u mnie test 13owu,pozytywny,seksi 13,14,15,Ja dzialalam codziennie 3 dni przed owu, w owu Przytulanki i rano i wieczorem i kolejne dzień później gdyby owu się przesunela. No i jest dzidzia
Joaszka
Fanka BB :)
Praca zmianowa...znam ten ból. A codzienne przytulanie ostatnio doprowadziło do krepujacej dla M sytuacji więc nie będziemy już w myśl zasady im więcej tym lepiej. Oboje nie mamy po 18 lat...lubię seks ale i mi te codzienne owulacyjne [emoji175] przestało się podobać...Tak myślałam. To może nawet lepiej, dzisiaj byśmy chyba nie ogarnęli.
Ojej, zazdroszczę, ale tak to my nie damy rady. Pracujemy na różne zmiany
Jutro zdziałamy, w czwartek może poprawimy i będziemy czekać...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Joaszka
Co ma być nie tak ja się pytam??[emoji6]nawet mi głupot nie wymslaj. Jak coś to bym przygarnęła tego donga chyba że masz bliższe Tobie "klientki"[emoji6]Ojee ile w sb testujących będzie, super! Już nie mogę się doczekać Waszych dwóch kreseczek! :*
Aaaa, jak we wtorek będzie ok to mam do oddania donga (jak coś później bd nie tak to sobie kupię ). Także jak któraś chętna to pisać, chętnie oddam! :*
Bulbasek
Będzie dobrze u nas akurat tak się złożyło, ale też była możliwość i chęci Ale jak się przytulicie jutro to akurat w owuTak myślałam. To może nawet lepiej, dzisiaj byśmy chyba nie ogarnęli.
Ojej, zazdroszczę, ale tak to my nie damy rady. Pracujemy na różne zmiany
Jutro zdziałamy, w czwartek może poprawimy i będziemy czekać...
Bulbasek
Ekstra! to teraz czekamy.Basia u mnie test 13owu,pozytywny,seksi 13,14,15,
Dzisiaj to i tak bez szans, spróbujemy jutro. Nie ma też co się nakręcac, bo potem będzie płaczPraca zmianowa...znam ten ból. A codzienne przytulanie ostatnio doprowadziło do krepujacej dla M sytuacji więc nie będziemy już w myśl zasady im więcej tym lepiej. Oboje nie mamy po 18 lat...lubię seks ale i mi te codzienne owulacyjne [emoji175] przestało się podobać...
sylwkaq90
@Spark piękna fasoleczka!
Ale jestem złaa! ;(
Wczoraj mój m jak zobaczył, że piszę na staraczkach, później pokazałam mu żel, który chce kupić to powiedział, żebym przestała się nakręcać, po co to czytam i żadnego żelu! Nawet nie dał mi dojść do słowa..
Mam dość.. ja się staram, myślę a później i tak na nic.. On myśli, że seks wystarczy i to też nie wie nawet kiedy trzeba.. Już od 4 cykli są tylko przytulanki i nic.. to chyba coś musi być nie tak, ale on chyba twierdzi inaczej. Zapytał, czy mam aż takie ciśnienie na dziecko.. ech.. nie no skądże mam 27lat, a jak się okaże, że są problemy to zajdę po 30.. a moim marzeniem było mieć dziecko o wiele wcześniej.. Tylu koleżankom udało się od razu po ślubiee ;( to z nami coś musi być nie tak..
Przepraszam dziewczyny za smęty, mam dzisiaj doła!
Tak strasznie się boję, że albo ze mną albo z m jest coś nie tak.. mam jakieś przeczucie.. po prostu
Zrobiłam rano TSH, mam nadzieję, że jak popołudniu odbiorę wyniki to mi poprawi humor
Ale jestem złaa! ;(
Wczoraj mój m jak zobaczył, że piszę na staraczkach, później pokazałam mu żel, który chce kupić to powiedział, żebym przestała się nakręcać, po co to czytam i żadnego żelu! Nawet nie dał mi dojść do słowa..
Mam dość.. ja się staram, myślę a później i tak na nic.. On myśli, że seks wystarczy i to też nie wie nawet kiedy trzeba.. Już od 4 cykli są tylko przytulanki i nic.. to chyba coś musi być nie tak, ale on chyba twierdzi inaczej. Zapytał, czy mam aż takie ciśnienie na dziecko.. ech.. nie no skądże mam 27lat, a jak się okaże, że są problemy to zajdę po 30.. a moim marzeniem było mieć dziecko o wiele wcześniej.. Tylu koleżankom udało się od razu po ślubiee ;( to z nami coś musi być nie tak..
Tak strasznie się boję, że albo ze mną albo z m jest coś nie tak.. mam jakieś przeczucie.. po prostu
Zrobiłam rano TSH, mam nadzieję, że jak popołudniu odbiorę wyniki to mi poprawi humor
gabrika
Szkoda ale może się ogarnie, jesteś na tym etapie co ja, kiedy spodziewasz die owulki?
Według OvuFriend powinna być w tym tygodniu, max za 2-3 dni... Ja jednak uważam, że przy moich nieregularnych cyklach powinniśmy działać conajmniej do 24dc...
No ale jak to mówią: do tanga trzeba dwojga... nic na siłę.
reklama
@Spark piękna fasoleczka!
Ale jestem złaa! ;(
Mężczyźni podchodzą do tego trochę inaczej. Spokojniej. Ja Cię doskonale rozumiem, bo jestem okropnie niecierpliwa i jak postanowiliśmy mieć pierwsze dziecko, to po pierwszej nieudanej próbie załamałam się i na nastepny cykl zaopatrzyłam się jak na wojnę (termometr owulacyjny, testy owulacyjne). Nie zdarzyłam ich użyć, bo w między czasie zaszłam w ciąże. Tak skupiłam się na kolejnym cyklu, ze kompletnie odpuściłam ten, w którym zaszłam.
Mój mąż podchodził do tego trochę z przymróżeniem oka, co mnie irytowało nieziemsko, bo odczytywałam to, ze nie chce dziecka. Takie podejście na zasadzie "jak będzie to będzie jak nie to nie". To oczywiście nie była prawda, ale kobieta, która bardzo pragnie mieć dziecko oczekuje takiego samego zaangażowania jak ona sama się angażuje.
Prawda jest taka, ze często my same się nakręcany. Doszukujemy się najmniejszych objawów już dzień po owulacji, a tak naprawdę objawy na ciąże i na okres są takie same. Wiemy o tym doskonale, ale i tak robimy testy wcześniej. Z punktu widzenia faceta to pewnie dziwne. Gadanie o wyluzowaniu jeszcze bardziej nakręca i wkurza, ale naprawdę przychodzi taki moment, ze się odpuszcza i bum! Dwie kreski każda z nas się doczeka. Dzieci zanim zostaną poczęte juz testują nasza cierpliwość [emoji23][emoji23][emoji23]
Moja mąż dosyć długo bił się z myślami i drugim dziecku. Tzn wiedział, ze chce, ale nie był gotowy na odstawienie zabezpieczeń. On uważa, ze uda się od razu [emoji23] chciałabym mieć takie podejście [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom