reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

[emoji15] [emoji15] [emoji15] no dla mnie kwota zabójcza...

Zbliżam się misiu, Zbliżam, ale po tych zarazach za wielkich nadziei sobie nie będę robić [emoji12] Ale! B się do mnie zaleca, coś mu sie nagle klepki przestawily [emoji23]

Ale z ciebie majster pierwsza klasa! [emoji1] [emoji38]

Super że nie oszczędzasz [emoji4] ja będę, na dobrą sprawę nie wiem czy cokolwiek nie gra, więc nie będę tyle kasy wydawać w aptece. Wolę zjeść fajniejszy obiad [emoji4]

Bez kitu, mojemu B coś się stało, albo jakaś fajna panienke w pracy ma, bo taki napalony że nie wiem gdzie uciekać [emoji23] a ja dzisiaj taka pociągająca, na mojej głowie można sznycle smażyć [emoji23] [emoji23] [emoji15]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Ale w tej aptece to nie tylko dla starań zakupy zrobione ;) wszystko u nich kupujemy. Dużo taniej niż w stacjonarnych aptekach ;)

reklama
Spark ta beta i zdjęcie [emoji173][emoji173][emoji173]jestem taka szczęśliwa jakby to mnie dotyczyło [emoji23] będzie cudowna śliczna dzidzia !na kiedy termin ?

Dziewczynki czy magoo się odzywała?
Bulbasku jak u ciebie ? Będziecie na październiku razem ze Spark !ale super co :)

Bertha my następne ! Tzn jak pewnie za 6m ale jednak. Queen_b mi obiecała ze się razem uda ;)

StorAnia co u ciebie?

mfifi04 jak się miewasz ?jak się czujesz ?

Lanvin a jak tata ?

Cheebay Leeleeth co u was i naszych małych robaczkow?

Ja jeszcze czekam aż się zacznie na razie nic zero krwi :/ dopiero jak przestanę mieć hormony ciążowe będę mogła zrobić badania w kierunku Cushing'a.

Docia kiedy testujesz ?

Spark ta beta i zdjęcie [emoji173][emoji173][emoji173]jestem taka szczęśliwa jakby to mnie dotyczyło [emoji23] będzie cudowna śliczna dzidzia !na kiedy termin ?

Bulbasku jak u ciebie ? Będziecie na październiku razem ze Spark !ale super co :)

Bertha my następne ! Tzn jak pewnie za 6m ale jednak. Queen_b mi obiecała ze się razem uda ;)

StorAnia co u ciebie?

Lanvin a jak tata ?

Ja jeszcze czekam aż się zacznie na razie nic zero krwi :/ dopiero jak przestanę mieć hormony ciążowe będę mogła zrobić badania w kierunku Cushing'a.

Docia kiedy testujesz ?
Magoo się nie odezwała... :(
U mnie chyba oki. Lh i fsh ok, testosteron ok. Wyniki nasienia lepsze :D To ciekawe co? Wszystko ok, a dooopa :( Myślę, że druga faza do dooopy. Progesteron pewnie zbyt niski :(
Dziś wizyta u ginekologa. Niestety bez usg :(

A Ty Maleńka trzymaj się :*

Magoo się nie odezwała... :(
U mnie chyba oki. Lh i fsh ok, testosteron ok. Wyniki nasienia lepsze :D To ciekawe co? Wszystko ok, a dooopa :( Myślę, że druga faza do dooopy. Progesteron pewnie zbyt niski :(
Dziś wizyta u ginekologa. Niestety bez usg :(

A Ty Maleńka trzymaj się :*
Wiem ze to się tak łatwo pisze ale spróbuj się wyluzować wtedy się uda mnie się tak udało i Spark.
A kiedy masz dostać @?

Hej :)

@Spark jeszcze raz wielkie Gratulacje :) beta MEEEGA :p -ale nas wczoraj przetrzymałaś :)

@Paraplu podziwiam ja tak nienawidzę remontów :/

@StorAnia cieszę się że wyniki dobre i że nie poddajesz :) TAK TRZYMAĆ :) daj znać po wizycie.

@Windy91 mój o dziwo też sam podjął temat :) Ostatnio to zawsze ja zaczynam:p może coś jest w powietrzu :)

U mnie 16 dc, owulacja w 23 dc, a temperatura 36,21. Niskie mam te temperatury ale nie mam z czym porównać bo to mój pierwszy cykl z mierzeniem. Może tak mam :p

A dziewczyny jak u Was z dzisiejszymi temperaturami?

Ostatnia edycja:

StorAnia co u ciebie?

Lanvin a jak tata ?

Docia kiedy testujesz ?
Kochana, wszystko dobrze :* równo za 7 dni wizyta. mam nadzieje, ze w 6t3d bedzie juz widac serduszko. Wcześniej nie ma sensu chodzic i sie denerwowac ;) Od 6:30 już spać nie mogę :)
Trzymam kciuki za Ciebie żebyś jakoś jak najmniej boleśnie psychicznie i fizycznie przeszła to co ma nadejść. :*

reklama
Mieszanka ziołowa na drugą fazę cyklu(wzmacniające prod. progesteronu):

przywrotnik 40g
pokrzywa 40g
krwawnik 40g

Łyżkę zaparzyć szklanką wrzątku, pić 3 szklanki dziennie (można na zapas w termosie) ".
Stor łap :D

@gabrika lekarz przezz chwilkę widział drugi pęcherzyk, ale potem powiedział, zee to jakiś pseudo się nam próbuje wkraść i to nie dzidzia raczej :)

Do góry