reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

[emoji15] [emoji15] [emoji15] no dla mnie kwota zabójcza...

Zbliżam się misiu, Zbliżam, ale po tych zarazach za wielkich nadziei sobie nie będę robić [emoji12] Ale! B się do mnie zaleca, coś mu sie nagle klepki przestawily [emoji23]

Ale z ciebie majster pierwsza klasa! [emoji1] [emoji38]

Super że nie oszczędzasz [emoji4] ja będę, na dobrą sprawę nie wiem czy cokolwiek nie gra, więc nie będę tyle kasy wydawać w aptece. Wolę zjeść fajniejszy obiad [emoji4]

Bez kitu, mojemu B coś się stało, albo jakaś fajna panienke w pracy ma, bo taki napalony że nie wiem gdzie uciekać [emoji23] a ja dzisiaj taka pociągająca, na mojej głowie można sznycle smażyć [emoji23] [emoji23] [emoji15]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Ale w tej aptece to nie tylko dla starań zakupy zrobione ;) wszystko u nich kupujemy. Dużo taniej niż w stacjonarnych aptekach ;)

reklama
Spark ta beta i zdjęcie [emoji173][emoji173][emoji173]jestem taka szczęśliwa jakby to mnie dotyczyło [emoji23] będzie cudowna śliczna dzidzia !na kiedy termin ?

Dziewczynki czy magoo się odzywała?
Bulbasku jak u ciebie ? Będziecie na październiku razem ze Spark !ale super co :)

Bertha my następne ! Tzn jak pewnie za 6m ale jednak. Queen_b mi obiecała ze się razem uda ;)

StorAnia co u ciebie?

mfifi04 jak się miewasz ?jak się czujesz ?

Lanvin a jak tata ?

Cheebay Leeleeth co u was i naszych małych robaczkow?

Ja jeszcze czekam aż się zacznie na razie nic zero krwi :/ dopiero jak przestanę mieć hormony ciążowe będę mogła zrobić badania w kierunku Cushing'a.

Docia kiedy testujesz ?

Spark ta beta i zdjęcie [emoji173][emoji173][emoji173]jestem taka szczęśliwa jakby to mnie dotyczyło [emoji23] będzie cudowna śliczna dzidzia !na kiedy termin ?

Bulbasku jak u ciebie ? Będziecie na październiku razem ze Spark !ale super co :)

Bertha my następne ! Tzn jak pewnie za 6m ale jednak. Queen_b mi obiecała ze się razem uda ;)

StorAnia co u ciebie?

Lanvin a jak tata ?

Ja jeszcze czekam aż się zacznie na razie nic zero krwi :/ dopiero jak przestanę mieć hormony ciążowe będę mogła zrobić badania w kierunku Cushing'a.

Docia kiedy testujesz ?
Magoo się nie odezwała... :(
U mnie chyba oki. Lh i fsh ok, testosteron ok. Wyniki nasienia lepsze :D To ciekawe co? Wszystko ok, a dooopa :( Myślę, że druga faza do dooopy. Progesteron pewnie zbyt niski :(
Dziś wizyta u ginekologa. Niestety bez usg :(

A Ty Maleńka trzymaj się :*

Magoo się nie odezwała... :(
U mnie chyba oki. Lh i fsh ok, testosteron ok. Wyniki nasienia lepsze :D To ciekawe co? Wszystko ok, a dooopa :( Myślę, że druga faza do dooopy. Progesteron pewnie zbyt niski :(
Dziś wizyta u ginekologa. Niestety bez usg :(

A Ty Maleńka trzymaj się :*
Wiem ze to się tak łatwo pisze ale spróbuj się wyluzować wtedy się uda mnie się tak udało i Spark.
A kiedy masz dostać @?

Hej :)

@Spark jeszcze raz wielkie Gratulacje :) beta MEEEGA :p -ale nas wczoraj przetrzymałaś :)

@Paraplu podziwiam ja tak nienawidzę remontów :/

@StorAnia cieszę się że wyniki dobre i że nie poddajesz :) TAK TRZYMAĆ :) daj znać po wizycie.

@Windy91 mój o dziwo też sam podjął temat :) Ostatnio to zawsze ja zaczynam:p może coś jest w powietrzu :)

U mnie 16 dc, owulacja w 23 dc, a temperatura 36,21. Niskie mam te temperatury ale nie mam z czym porównać bo to mój pierwszy cykl z mierzeniem. Może tak mam :p

A dziewczyny jak u Was z dzisiejszymi temperaturami?

Ostatnia edycja:

StorAnia co u ciebie?

Lanvin a jak tata ?

Docia kiedy testujesz ?
Kochana, wszystko dobrze :* równo za 7 dni wizyta. mam nadzieje, ze w 6t3d bedzie juz widac serduszko. Wcześniej nie ma sensu chodzic i sie denerwowac ;) Od 6:30 już spać nie mogę :)
Trzymam kciuki za Ciebie żebyś jakoś jak najmniej boleśnie psychicznie i fizycznie przeszła to co ma nadejść. :*

reklama
Mieszanka ziołowa na drugą fazę cyklu(wzmacniające prod. progesteronu):

przywrotnik 40g
pokrzywa 40g
krwawnik 40g

Łyżkę zaparzyć szklanką wrzątku, pić 3 szklanki dziennie (można na zapas w termosie) ".
Stor łap :D

@gabrika lekarz przezz chwilkę widział drugi pęcherzyk, ale potem powiedział, zee to jakiś pseudo się nam próbuje wkraść i to nie dzidzia raczej :)

Do góry