reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
88848b4a4b4b391c8ab104506737ba77.jpg

Oto miejce pracy w domu typowej kobiety [emoji23]
Sufit juz ladnie schnie, fragment sciany musi podeschnac i jutro poprawie. Zostal mi ten zolto-niebieskawy pasek o gory przy suficie. Reszte tylko pomaluje bo tam bedzie 3 metrowa szafa to i tak nie bedzie widac sciany.
Ahhh doczekac sie nie moge az bedzie gotowa sypialnia [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do usług :D
Ja ostatnio 500 zł u nich zostawiłam...
[emoji15] [emoji15] [emoji15] no dla mnie kwota zabójcza...
Póki co oszczędza :D a Ty na jakim etapie ? Zbliżasz się do owu ? ;>
Zbliżam się misiu, Zbliżam, ale po tych zarazach za wielkich nadziei sobie nie będę robić [emoji12] Ale! B się do mnie zaleca, coś mu sie nagle klepki przestawily [emoji23]
@oczekiwanie

Nie duzo tej gladzi. Fragment sufitu i fragment sciany.

Ten ciemniejszy pasek to to co kladlam.
0589c6935cbbb2d851f44d2bd4bed290.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale z ciebie majster pierwsza klasa! [emoji1] [emoji38]
Mój bierze fertilman plus[emoji6]ma b.dobry skład. I wcina orzechy brazylijskie(selen). Nie będę na chłopakach oszczędzać[emoji6]na początku kwietnia sprawdzimy co i jak. Ale nie mam porównania. Stare wyniki są z 2009 roku i inne normy. Zdecydowanie wyższe. Bo mój miał 30 % prawidłowych i wtedy to było minimum. A teraz 4% łapie się na normę...no ale na logikę:i 30 i 4 to zawsze mniej niż 70 i 96[emoji20]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Super że nie oszczędzasz [emoji4] ja będę, na dobrą sprawę nie wiem czy cokolwiek nie gra, więc nie będę tyle kasy wydawać w aptece. Wolę zjeść fajniejszy obiad [emoji4]

Bez kitu, mojemu B coś się stało, albo jakaś fajna panienke w pracy ma, bo taki napalony że nie wiem gdzie uciekać [emoji23] a ja dzisiaj taka pociągająca, na mojej głowie można sznycle smażyć [emoji23] [emoji23] [emoji15]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

[emoji15] [emoji15] [emoji15] no dla mnie kwota zabójcza...

Zbliżam się misiu, Zbliżam, ale po tych zarazach za wielkich nadziei sobie nie będę robić [emoji12] Ale! B się do mnie zaleca, coś mu sie nagle klepki przestawily [emoji23]

Ale z ciebie majster pierwsza klasa! [emoji1] [emoji38]

Super że nie oszczędzasz [emoji4] ja będę, na dobrą sprawę nie wiem czy cokolwiek nie gra, więc nie będę tyle kasy wydawać w aptece. Wolę zjeść fajniejszy obiad [emoji4]

Bez kitu, mojemu B coś się stało, albo jakaś fajna panienke w pracy ma, bo taki napalony że nie wiem gdzie uciekać [emoji23] a ja dzisiaj taka pociągająca, na mojej głowie można sznycle smażyć [emoji23] [emoji23] [emoji15]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Ja też nie wiem. Ale nie sądze żeby się poprawiły same z siebie po 7 latach...wręcz pewnie pogorszyły...mam nadzieję że inwestycja zwróci się za 9 mcy[emoji6]

Co do chłopów i amorów...może jakaś pełnia?[emoji1]mój też. Tylko mi teraz zero chęci...już dobijam w stronę@...i obtarłam sobie d...papierem w pracy. Kurde jakiś ścierny papier. Nie jestem delikates ale...

Ja też nie wiem. Ale nie sądze żeby się poprawiły same z siebie po 7 latach...wręcz pewnie pogorszyły...mam nadzieję że inwestycja zwróci się za 9 mcy[emoji6]

Co do chłopów i amorów...może jakaś pełnia?[emoji1]mój też. Tylko mi teraz zero chęci...już dobijam w stronę@...i obtarłam sobie d...papierem w pracy. Kurde jakiś ścierny papier. Nie jestem delikates ale...

Haha [emoji23] sorry, ale ten papier mnie rozbawił. [emoji1]

Ja mojego chyba wyśle na sam na sam z kubeczkiem, sam się kiedyś zaoferowal. Boi sie ze z jego strony jest problem, bo kiedyś dość intensywnie sztuki walki trenował i że niby w jajca obrywal. Naczytal się chłopina i świruje... Z jednej strony lepiej tak, niż bym go miała na siłę ciągac...
Pełnia, nie pełnia, nie wiem, ale podejrzane to wszystko [emoji23] 16dc a tu dupa nie libido, chociaż my jeszcze na chodzie, może się co wykluje. Najwyżej cZapkę na łeb założę co by chłop traumy nie miał [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry