Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas pomógł i prostimen !!!A co myślisz o tym androvicie ?
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Soooo sweeeet [emoji173] [emoji8] gratulki jeszcze raz !Z lapka ogarnęłam Zobacz załącznik 794566
Z lapka ogarnęłam Zobacz załącznik 794566
Póki co oszczędza a Ty na jakim etapie ? Zbliżasz się do owu ? ;>[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Cudo! Niech rośnie i oszczędza mamę [emoji1]
Mój bierze fertilman plus[emoji6]ma b.dobry skład. I wcina orzechy brazylijskie(selen). Nie będę na chłopakach oszczędzać[emoji6]na początku kwietnia sprawdzimy co i jak. Ale nie mam porównania. Stare wyniki są z 2009 roku i inne normy. Zdecydowanie wyższe. Bo mój miał 30 % prawidłowych i wtedy to było minimum. A teraz 4% łapie się na normę...no ale na logikę:i 30 i 4 to zawsze mniej niż 70 i 96[emoji20]Wiem kochana, ale jak zobaczyłam cenę tych wszystkich ferti coś tam, to się nogami prawie zakrylam [emoji15] u nas chociaż wit D w ruchu, chociaż tyle, jakiś początek... Ciekawe kiedy mu się znudzi [emoji19] będę musiała w kotletach przemycac [emoji23] Ale sprawdzę ten testomag, dzięki [emoji8]
EDIT dzięki ci dobra kobieto za linka! [emoji8] [emoji173]
Jak ja nienawidzę remontów ! ;P Współczuję@oczekiwanie
Nie duzo tej gladzi. Fragment sufitu i fragment sciany.
Ten ciemniejszy pasek to to co kladlam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Co za wspaniała beta : ogromne gratulacjeJestem i tu! Beta prawie 4000 zdjęcia kropka nie wstawiee bo oczywiście się nie da :/ we wtorek znów wizyta to 5 tydzień (czy jakoś tak, chyba 5 i 2 dni )