reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Bertha bo mam jest dane być lutowkami !!! Paraplu jeszcze raz gratuluję. Jak twój mężczyzna zareagował??? :) i nas przygotowania pełna para... jutro zjeżdżają się goście. ..

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha bo mam jest dane być lutowkami !!! Paraplu jeszcze raz gratuluję. Jak twój mężczyzna zareagował??? :) i nas przygotowania pełna para... jutro zjeżdżają się goście. ..

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Na poczatku myslal, ze go trolluje :D potem zbaranial, potem doznal ciezkiego szoku, potem zaczal gadac o tym, ze beda blizniaki i nazwiemy je Lech o Jaroslaw, potem ze zaczynamy walke z islamizacja :D, potem znow slowa niedowierzania, potem zaczal gadac o szkole dla dziecka :D tu mu przerwalam parsknieciem bo kapke sie zagalopowal, potem ze mam jesc zdrowo i ze bedzie mnie pilnowal, potem wyciagnal drzewo genealogiczne swojej rodziny i sprawdzal jakie imiona mieli jego przodkowie i doszedl w czytaniu mi do Bonawentury :D potem ze idzie po piwo i fajki bo nie wie co ze soba zrobic :D
A i jeszcze upewnial sie czy go nie nagrywam :D

Cyrk :D

Dzień dobry ! Dziś spotkam się z moją ginka , mam nadzieję ze nie będzie mnie pytała co i jak... to dla mnie temat skończony...
Miłego dnia

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Na poczatku myslal, ze go trolluje :D potem zbaranial, potem doznal ciezkiego szoku, potem zaczal gadac o tym, ze beda blizniaki i nazwiemy je Lech o Jaroslaw, potem ze zaczynamy walke z islamizacja :D, potem znow slowa niedowierzania, potem zaczal gadac o szkole dla dziecka :D tu mu przerwalam parsknieciem bo kapke sie zagalopowal, potem ze mam jesc zdrowo i ze bedzie mnie pilnowal, potem wyciagnal drzewo genealogiczne swojej rodziny i sprawdzal jakie imiona mieli jego przodkowie i doszedl w czytaniu mi do Bonawentury :D potem ze idzie po piwo i fajki bo nie wie co ze soba zrobic :D
A i jeszcze upewnial sie czy go nie nagrywam :D

Cyrk :D
Hehe, ale ananas z niego.
Ja jestem troche zaqiedziona reakcja mojego, niedowierzanie, owszem ale dopytywanie czy jestem pewna przez pierwsze dni i powtarzanie żebym sie nie nastawiala, to już nikoniecznie.
Chyba spodziewalam sie wiekszego entuzjazmu a nie budowania emocjonalnego muru.
Zastanawiam sie czy to moje niedowierzanie nie jest spowodowane jego. Chcialabym sie przed weekendem ogarnac zeby sie cieszyć a nie plakac przy mowieniu innym.

Hehe, ale ananas z niego.
Ja jestem troche zaqiedziona reakcja mojego, niedowierzanie, owszem ale dopytywanie czy jestem pewna przez pierwsze dni i powtarzanie żebym sie nie nastawiala, to już nikoniecznie.
Chyba spodziewalam sie wiekszego entuzjazmu a nie budowania emocjonalnego muru.
Zastanawiam sie czy to moje niedowierzanie nie jest spowodowane jego. Chcialabym sie przed weekendem ogarnac zeby sie cieszyć a nie plakac przy mowieniu innym.

Mamusia a jak tam objawy ? dają w kość już ?:)

reklama
Do góry