Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oczywiście będę mierzyć dalej@agnesis tak ja firmy swanson, a teraz jakiś inny bo w aptece stacjonarnej ale nie pamiętam nazwy
@StorAnia no widzisz, to znaczy, że możesz zajść!! Juze niebawem się uda!
@kotek87 właśnie to może być spadek implantacyjny bo całkiem duży to on nie jest...mierz jutro!
@gabrika ja też typowa sowa!
@Luxuorius to sobie wymyślił przerwę, chyba bym umarłaJa dobrze, tylko brzuch mnie wieeczorami baaaardzo boli, no i sikanie mnie męczylo wczoraj tak, że mój pytał czy przypadkiem zaraz tego "zarodka" nie wysikam
ale dziś już spokój
Bry [emoji38]
@Paraplu mam coś dla Ciebie [emoji16]
Właśnie był kurier.
![]()
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Wkurza mnie to gdybanie...Może było może nie. Nie ma i to jest niestety przykre@agnesis tak ja firmy swanson, a teraz jakiś inny bo w aptece stacjonarnej ale nie pamiętam nazwy
@StorAnia no widzisz, to znaczy, że możesz zajść!! Juze niebawem się uda!
@kotek87 właśnie to może być spadek implantacyjny bo całkiem duży to on nie jest...mierz jutro!
@gabrika ja też typowa sowa!
@Luxuorius to sobie wymyślił przerwę, chyba bym umarłaJa dobrze, tylko brzuch mnie wieeczorami baaaardzo boli, no i sikanie mnie męczylo wczoraj tak, że mój pytał czy przypadkiem zaraz tego "zarodka" nie wysikam
ale dziś już spokój