1985nelia2
Fanka BB :)
Ja jutro też się wyrwe heh wybieram sie do fryzjera na farbowanko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jutro też się wyrwe heh wybieram sie do fryzjera na farbowanko
musisz się zalogowac na www.ovufriend.plskąd macie takie fajne wykresy on line?
Ja mam apke Mój kalendarzyk, taki z kwiatkiem.skąd macie takie fajne wykresy on line?
teź mam na telefonieJa mam apke Mój kalendarzyk, taki z kwiatkiem.
Nie, nie wyłączą. mozna normalnie korzystac.Ja nie jestem znawcą, ale mnie to wygląda na zbliżającą się @ no chyba że owu Ci się przesunęła i rozrabianie z 18dc zaskutkowało i to spadek implantacyjny.
A tak z innej beczki, ja ovufriend używam od miesiąca, ale detektor owulacji mi działa bez konta premium, czy mam rozumieć że też mi to wyłączą?
Teoretycznie duphaston nie wychodzi w badaniach progesteronu, wiec moglabys zrobic.Dziękuję Kochana to jest troszkę krzepiące , że hormony oki. Ciekawe co z progesteronem, ale to dopiero w 21dc. A jeśli będę brać duphaston to mogę zrobić badania progesteron i prolaktynę?
bardzo liczyłam na Twoje dwie kreski... Całuje :*
A ja się właśnie miło zaskoczyłam, bo dzwoniłam do przedszkola dowiedzieć się ile mam zapłacić i okazało się, że opłata za pobyt w przedszkolu została zniesiona dla 6-latków. Teraz spojrzałam w necie i faktycznie pisali o tym już w grudniu, a ja nic nie wiedziałam. Dla mnie bomba, ostatnie pół roku chociaż będzie mniej, wyjdzie mnie trochę ponad połowę tego, co do tej pory płaciłam
A my nie mieliśmy żadnego aneksu jak na razieZnieśli opłaty za pobyt, tylko za posiłki zostały [emoji3] wiem bo musiałam robić aneksy wszystkim 6 latkom [emoji6]
Kotek, może faktycznie implantacja [emoji6]
Ja w tym cyklu nie mierze temperatury bo tylko się przez to dodatkowo stresowałam..
Spark, o której masz lekarza? Czy coś przegapiłam? [emoji12] ja w pierwszej ciąży miałam malutko objawów.. też tylko sutki były wrażliwsze na dotyk a porem lekkie mdłości doszły i to tyle [emoji6] a krechę testowa też miałam taka mocna jak ty!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
to dobrze, ze sutki bola, to dobry znak super, ze masz taki apetyt, ja nie moglam jesc nic na poczatku do wiekszej polowy ciazyMdłości nie, tylko raz w ogóle nie patrzę na jedzenie a raz burczy mi w brzuchu, że konia mogłabym zjeść. Piersi właśnie w ogóle, tylko sutki jak dotkne to bolą...
Ooo chwila dla siebie hehe, szkoda, że tylko na zakupy, ale zawsze coś