reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
skąd macie takie fajne wykresy on line?
Ja mam apke Mój kalendarzyk, taki z kwiatkiem.

relgx1hpw702se3x.png

Ja nie jestem znawcą, ale mnie to wygląda na zbliżającą się @ :( no chyba że owu Ci się przesunęła i rozrabianie z 18dc zaskutkowało i to spadek implantacyjny.

A tak z innej beczki, ja ovufriend używam od miesiąca, ale detektor owulacji mi działa bez konta premium, czy mam rozumieć że też mi to wyłączą?
Nie, nie wyłączą. mozna normalnie korzystac.

Dziękuję Kochana :) to jest troszkę krzepiące , że hormony oki. Ciekawe co z progesteronem, ale to dopiero w 21dc. A jeśli będę brać duphaston to mogę zrobić badania progesteron i prolaktynę?

:( bardzo liczyłam na Twoje dwie kreski... Całuje :*
Teoretycznie duphaston nie wychodzi w badaniach progesteronu, wiec moglabys zrobic. :)
Luteina to juz naturalny progesteron wiec z nią nie da rady zrobic zeby zbadac swoj naturlany progesteron.

A ja się właśnie miło zaskoczyłam, bo dzwoniłam do przedszkola dowiedzieć się ile mam zapłacić i okazało się, że opłata za pobyt w przedszkolu została zniesiona dla 6-latków. Teraz spojrzałam w necie i faktycznie pisali o tym już w grudniu, a ja nic nie wiedziałam. Dla mnie bomba, ostatnie pół roku chociaż będzie mniej, wyjdzie mnie trochę ponad połowę tego, co do tej pory płaciłam :)

relgx1hpw702se3x.png

Znieśli opłaty za pobyt, tylko za posiłki zostały [emoji3] wiem bo musiałam robić aneksy wszystkim 6 latkom [emoji6]

Kotek, może faktycznie implantacja [emoji6]
Ja w tym cyklu nie mierze temperatury bo tylko się przez to dodatkowo stresowałam..

Spark, o której masz lekarza? Czy coś przegapiłam? [emoji12] ja w pierwszej ciąży miałam malutko objawów.. też tylko sutki były wrażliwsze na dotyk a porem lekkie mdłości doszły i to tyle [emoji6] a krechę testowa też miałam taka mocna jak ty!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Znieśli opłaty za pobyt, tylko za posiłki zostały [emoji3] wiem bo musiałam robić aneksy wszystkim 6 latkom [emoji6]

Kotek, może faktycznie implantacja [emoji6]
Ja w tym cyklu nie mierze temperatury bo tylko się przez to dodatkowo stresowałam..

Spark, o której masz lekarza? Czy coś przegapiłam? [emoji12] ja w pierwszej ciąży miałam malutko objawów.. też tylko sutki były wrażliwsze na dotyk a porem lekkie mdłości doszły i to tyle [emoji6] a krechę testowa też miałam taka mocna jak ty!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A my nie mieliśmy żadnego aneksu jak na razie :)

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Mdłości nie, tylko raz w ogóle nie patrzę na jedzenie a raz burczy mi w brzuchu, że konia mogłabym zjeść. Piersi właśnie w ogóle, tylko sutki jak dotkne to bolą...

Ooo chwila dla siebie hehe, szkoda, że tylko na zakupy, ale zawsze coś :D
to dobrze, ze sutki bola, to dobry znak :) super, ze masz taki apetyt, ja nie moglam jesc nic na poczatku do wiekszej polowy ciazy :(
Boze dziewczyy ja dopiero duzy gar rosolu wstawilam, Tomek zjadl przed praca jajecznice a ja zapiekanke ( nie ma to jak fast food przy kp :D ) a rosol zanim sie ugotuje to ło Jezu...bedzie na kilka dni, bo maly jest dzis mialczacy i jesli mu tak zostanie to przynajmniej bedzie co zrec :)

Do góry