reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin Ja jestem z Legnicy:p A dojeżdżam do Wrocka do pracy. co do temperatury to tez mierzę dopiero pierwszy cykl i się właśnie zastanawiam czy temperatura mierzona w pochwie może aż tak odbiegać od prawidłowych 36,6 :p muszę się chyba jeszcze trochę podszkolić :p

@StorAnia Niestety nie znam się na tych wynikach :( jak nie ma podanych norm to jestem zielona :/ Także nie pomogę.

reklama
@Lanvin Ja jestem z Legnicy:p A dojeżdżam do Wrocka do pracy. co do temperatury to tez mierzę dopiero pierwszy cykl i się właśnie zastanawiam czy temperatura mierzona w pochwie może aż tak odbiegać od prawidłowych 36,6 [emoji14] muszę się chyba jeszcze trochę podszkolić [emoji14]

@StorAnia Niestety nie znam się na tych wynikach :( jak nie ma podanych norm to jestem zielona :/ Także nie pomogę.
To niedaleko :-) Wy tam macie szybkie połączenie z Wrocławiem z tego, co pamiętam ;) miałam w grupie na studiach koleżankę z Legnicy i pamiętam, że pociągi często jeździły i dosyć krótko :) a z PKP do pracy daleko masz?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

A co do temperatury, to ja dopiero mierze pierwszy cykl, więc nie do końca wiem jak to powinno być. U mnie to wygląda tak:

1486365244-aaaaaa.png

U mnie jest tak samo, temperatura idzie w dół. Może tak się dzieje przed owulacją?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie jest tak samo, temperatura idzie w dół. Może tak się dzieje przed owulacją?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem, @Spark, wyrocznio, oświeć nas ;) a ile cykli mierzysz? Bo ja nie mam porównania, ale jeśli ta teoria jest prawdziwa, tzn ze będę miała owulacje juhu!

Zapomniałam dziś do pracy okularów...matko, nie dość, że po niecałej godzinie tak mnie głowa rozbolała, że aż pulsuje w środku, to jeszcze ledwo widzę. Nie sądziłam, że tak mi wzrok siadł...

Antonina jak dziś u Ciebie? u mnie źle!!!
temp spadła do 36,67 wiec @ za rogiem
dziś 24dc
U mnie niestety też spadła 36.68. Ogólnie mój wykres wygląda jak sinusoida [emoji17] trochę żałuję że zaczęłam mierzyć bo teraz to dodatkowa rzecz do zmartwień ,no ale to zalecenie gin zeby sprawdzać ok 3 miesiące. Więc mierze dalej.
Kotek niekoniecznie jest po ptakach ale napewno cieszylaby nas np 37 co nie? [emoji4]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie niestety też spadła 36.68. Ogólnie mój wykres wygląda jak sinusoida [emoji17] trochę żałuję że zaczęłam mierzyć bo teraz to dodatkowa rzecz do zmartwień ,no ale to zalecenie gin zeby sprawdzać ok 3 miesiące. Więc mierze dalej.
Kotek niekoniecznie jest po ptakach ale napewno cieszylaby nas np 37 co nie? [emoji4]

no taka byłaby najlepsza :)
no ale cóż trzeba przyjąć na klatę to co przyniesie los :)
trzeba walczyc dalej :)

reklama

Pokaż swój wykres.

Do góry