reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A dziękuję [emoji4] 3dc i zajmuję się moim małym skarbikiem. Przez to jeszcze bardziej nie daje rady być na bieżąco ... ale się staram [emoji6]
Dziś byłam w kinie na Sztuce Kochania ... polecam. Jeden z lepszych polskich filmów ostatnio.
Tobie Sparkus powodzenia na wizycie jutro [emoji6] ... I tak się cieszę, że wczoraj drugą polowe dnia chodziłam z bananem na twarzy z Twojego powodu [emoji7]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Widzę, że Sztuka Kochania popularna :D my też byliśmy wczoraj ;)

reklama
Spark, wielkie gratulacje! W końcu zasłużone szczęście :)
Jak miałaś obstawiony cykl? Brałaś jakieś leki?

Dziękuję Ci! :* a Ty jak się czujesz kochana? :)

@Emsi* a co u Ciebie? :)

Dziękuję za troskę u mnie dobrze już 12 tydzień się zaczął. Leci czas jak szalony,na szczęście moja fasolinka rośnie podejrze ją 17.02 i na pewno zajrzę z nią do was ☺
Czekam na wieści od was bo to,że będzie dobrze czuję w kościach
Pozdrawiam cieplutko

Wiem, że dam, spokojnie :p spać nie mogę to mi głupoty do głowy przychodzą :p ja po 34cs przetrwam dużo, ale Ty... chyba wszystko! Podziwiam Cię...:)
Nie masz za co ;) sama sobie zgotowałam ten los...
A teraz mam tylko ochotę usiąść w kącie i wyć... Właśnie jadę po wyniki badań Lh i fsh. Jeśli to będzie ok, to chociaż może jakaś motywacja mnie nawiedzi. Jeśli nie to ... a szkoda gadać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Dziewczyny:) Nie odzywam się ale ciągle Was czytam. Jakoś nie miałam weny :(

@Spark Jeszcze raz gratulacje i czekamy na wieści od lekarza :)

@StorAnia Trzymam kciuki za wyniki i wizytę u lekarza. Na pewno wszystko będzie dobrze.

@Windy91 Dawno się nie odzywałaś, ale fajnie że już jesteś :)

@Lanvin W którymś z postów pisałaś, że mieszkasz w okolicy KGHM. Chyba mieszkamy blisko obok siebie :p

@bertha Trzymam kciuki za dwie kreski :)

U mnie przymusowy przedłużony weekend właśnie minął. A czemu przymusowy a no przez anomalia pogodowe. W piątek rano była taka "szklaneczka" , że nawet z podwórka nie wyjechałam. U mnie żeby wyjechać na główną drogę trzeba podjechać pod górkę i niestety nawet do połowy górki nie dojechałam i auto mi się dosłownie ześlizgnęło do rowu :/ dobrze że mój T był w domu to jakoś udało nam się go wyciągnąć za pomocą drugiego auta i wcześniejszym posypaniem górki piaskiem. I takim sposobem uciekł mi pociąg :( jak się później dowiedziałam to pociągi też jeździły jak chciały :p

Byłam z moją małą u lekarza z tymi wypróżnieniami i powiedział żeby wszystko nie kręciło się wokół kupy i żeby codziennie po śniadaniu przed przedszkolem posadzić ją na 15 min na toaletę. Jak zrobi to ok jak nie to tez nic się nie stanie. Przepisała laktulozę 3 x dziennie i powiem Wam że trochę się poprawiło. Wypróżnienia co 2 dni tylko jeszcze ten strach przed robieniem kupy pozostał :( Mam nadzieje że jakoś szybko to minie:)

U mnie 15 dc, owulacja za tydzień. Dziewczyny te co mierzą temp, powiedzcie czy Wy też macie tydzień przed owulacją taką niską temperaturę ( 36,45;36,25; 36,32 )? Czy może mój termometr świruje ?

Ale się rozpisałam :p

Dziewczyny, czy dopadają Was czasem wątpliwości?

Tak sobie siedzę dzisiaj i myślę o tym wszystkim i zaczynam się martwić, czy my sobie w ogóle damy radę z dzieckiem :( oboje mamy pracę która wymaga od nas więcej niż 8 godzin pracy, często nieregularne godziny pracy... boję się, że nie będę potrafiła tego wszystkiego poskładać w 1 całość :/
Uwierz, że przy dziecku tak się nauczysz zarządzać czasem, że aż będziesz zdziwiona :-) nigdy nie ma dobrego momencie, a im później się zdecydujesz, tym większy będzie problem. Teraz macie dobrą pracę, więc i z finansami chyba też jest nieźle, w zasadzie wszystko jest tak, jak powinno. Nie zastanawiaj się, bo nabierzesz większych wątpliwości, a tak jak widzisz... Im później, tym trudniej :) a uwierz, że wszystko da się pogodzić :-)

Hej Dziewczyny:) Nie odzywam się ale ciągle Was czytam. Jakoś nie miałam weny :(

@Spark Jeszcze raz gratulacje i czekamy na wieści od lekarza :)

@StorAnia Trzymam kciuki za wyniki i wizytę u lekarza. Na pewno wszystko będzie dobrze.

@Windy91 Dawno się nie odzywałaś, ale fajnie że już jesteś :)

@Lanvin W którymś z postów pisałaś, że mieszkasz w okolicy KGHM. Chyba mieszkamy blisko obok siebie [emoji14]

@bertha Trzymam kciuki za dwie kreski :)

U mnie przymusowy przedłużony weekend właśnie minął. A czemu przymusowy a no przez anomalia pogodowe. W piątek rano była taka "szklaneczka" , że nawet z podwórka nie wyjechałam. U mnie żeby wyjechać na główną drogę trzeba podjechać pod górkę i niestety nawet do połowy górki nie dojechałam i auto mi się dosłownie ześlizgnęło do rowu :/ dobrze że mój T był w domu to jakoś udało nam się go wyciągnąć za pomocą drugiego auta i wcześniejszym posypaniem górki piaskiem. I takim sposobem uciekł mi pociąg :( jak się później dowiedziałam to pociągi też jeździły jak chciały [emoji14]

Byłam z moją małą u lekarza z tymi wypróżnieniami i powiedział żeby wszystko nie kręciło się wokół kupy i żeby codziennie po śniadaniu przed przedszkolem posadzić ją na 15 min na toaletę. Jak zrobi to ok jak nie to tez nic się nie stanie. Przepisała laktulozę 3 x dziennie i powiem Wam że trochę się poprawiło. Wypróżnienia co 2 dni tylko jeszcze ten strach przed robieniem kupy pozostał :( Mam nadzieje że jakoś szybko to minie:)

U mnie 15 dc, owulacja za tydzień. Dziewczyny te co mierzą temp, powiedzcie czy Wy też macie tydzień przed owulacją taką niską temperaturę ( 36,45;36,25; 36,32 )? Czy może mój termometr świruje ?

Ale się rozpisałam :p
A tak, ja z Głogowa a Ty? :) u nas w weekend nie było tak źle na drodze jak u Was :) a co do kupek, to lekarz ma rację, na pewno nie będzie to łatwe, ale dzień nie może się wokół tego kręcić, to mała w końcu to zauważy i wyluzuje :-) wierzę że u Was pójdzie to szybciej niż u nas.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

PART_1486365246658.jpeg

No więc tak to wygląda. Chyba nie jest bardzo źle???

Załączniki

• PART_1486365246658.jpeg
    PART_1486365246658.jpeg
    118,1 KB · Wyświetleń: 426
A co do temperatury, to ja dopiero mierze pierwszy cykl, więc nie do końca wiem jak to powinno być. U mnie to wygląda tak:

1486365244-aaaaaa.png

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry