reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A dziękuję [emoji4] 3dc i zajmuję się moim małym skarbikiem. Przez to jeszcze bardziej nie daje rady być na bieżąco ... ale się staram [emoji6]
Dziś byłam w kinie na Sztuce Kochania ... polecam. Jeden z lepszych polskich filmów ostatnio.
Tobie Sparkus powodzenia na wizycie jutro [emoji6] ... I tak się cieszę, że wczoraj drugą polowe dnia chodziłam z bananem na twarzy z Twojego powodu [emoji7]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Widzę, że Sztuka Kochania popularna :D my też byliśmy wczoraj ;)

reklama
Spark, wielkie gratulacje! W końcu zasłużone szczęście :)
Jak miałaś obstawiony cykl? Brałaś jakieś leki?

Dziękuję Ci! :* a Ty jak się czujesz kochana? :)

@Emsi* a co u Ciebie? :)

Dziękuję za troskę u mnie dobrze już 12 tydzień się zaczął. Leci czas jak szalony,na szczęście moja fasolinka rośnie podejrze ją 17.02 i na pewno zajrzę z nią do was ☺
Czekam na wieści od was bo to,że będzie dobrze czuję w kościach
Pozdrawiam cieplutko

Wiem, że dam, spokojnie :p spać nie mogę to mi głupoty do głowy przychodzą :p ja po 34cs przetrwam dużo, ale Ty... chyba wszystko! Podziwiam Cię...:)
Nie masz za co ;) sama sobie zgotowałam ten los...
A teraz mam tylko ochotę usiąść w kącie i wyć... Właśnie jadę po wyniki badań Lh i fsh. Jeśli to będzie ok, to chociaż może jakaś motywacja mnie nawiedzi. Jeśli nie to ... a szkoda gadać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Dziewczyny:) Nie odzywam się ale ciągle Was czytam. Jakoś nie miałam weny :(

@Spark Jeszcze raz gratulacje i czekamy na wieści od lekarza :)

@StorAnia Trzymam kciuki za wyniki i wizytę u lekarza. Na pewno wszystko będzie dobrze.

@Windy91 Dawno się nie odzywałaś, ale fajnie że już jesteś :)

@Lanvin W którymś z postów pisałaś, że mieszkasz w okolicy KGHM. Chyba mieszkamy blisko obok siebie :p

@bertha Trzymam kciuki za dwie kreski :)

U mnie przymusowy przedłużony weekend właśnie minął. A czemu przymusowy a no przez anomalia pogodowe. W piątek rano była taka "szklaneczka" , że nawet z podwórka nie wyjechałam. U mnie żeby wyjechać na główną drogę trzeba podjechać pod górkę i niestety nawet do połowy górki nie dojechałam i auto mi się dosłownie ześlizgnęło do rowu :/ dobrze że mój T był w domu to jakoś udało nam się go wyciągnąć za pomocą drugiego auta i wcześniejszym posypaniem górki piaskiem. I takim sposobem uciekł mi pociąg :( jak się później dowiedziałam to pociągi też jeździły jak chciały :p

Byłam z moją małą u lekarza z tymi wypróżnieniami i powiedział żeby wszystko nie kręciło się wokół kupy i żeby codziennie po śniadaniu przed przedszkolem posadzić ją na 15 min na toaletę. Jak zrobi to ok jak nie to tez nic się nie stanie. Przepisała laktulozę 3 x dziennie i powiem Wam że trochę się poprawiło. Wypróżnienia co 2 dni tylko jeszcze ten strach przed robieniem kupy pozostał :( Mam nadzieje że jakoś szybko to minie:)

U mnie 15 dc, owulacja za tydzień. Dziewczyny te co mierzą temp, powiedzcie czy Wy też macie tydzień przed owulacją taką niską temperaturę ( 36,45;36,25; 36,32 )? Czy może mój termometr świruje ?

Ale się rozpisałam :p

Dziewczyny, czy dopadają Was czasem wątpliwości?

Tak sobie siedzę dzisiaj i myślę o tym wszystkim i zaczynam się martwić, czy my sobie w ogóle damy radę z dzieckiem :( oboje mamy pracę która wymaga od nas więcej niż 8 godzin pracy, często nieregularne godziny pracy... boję się, że nie będę potrafiła tego wszystkiego poskładać w 1 całość :/
Uwierz, że przy dziecku tak się nauczysz zarządzać czasem, że aż będziesz zdziwiona :-) nigdy nie ma dobrego momencie, a im później się zdecydujesz, tym większy będzie problem. Teraz macie dobrą pracę, więc i z finansami chyba też jest nieźle, w zasadzie wszystko jest tak, jak powinno. Nie zastanawiaj się, bo nabierzesz większych wątpliwości, a tak jak widzisz... Im później, tym trudniej :) a uwierz, że wszystko da się pogodzić :-)

Hej Dziewczyny:) Nie odzywam się ale ciągle Was czytam. Jakoś nie miałam weny :(

@Spark Jeszcze raz gratulacje i czekamy na wieści od lekarza :)

@StorAnia Trzymam kciuki za wyniki i wizytę u lekarza. Na pewno wszystko będzie dobrze.

@Windy91 Dawno się nie odzywałaś, ale fajnie że już jesteś :)

@Lanvin W którymś z postów pisałaś, że mieszkasz w okolicy KGHM. Chyba mieszkamy blisko obok siebie [emoji14]

@bertha Trzymam kciuki za dwie kreski :)

U mnie przymusowy przedłużony weekend właśnie minął. A czemu przymusowy a no przez anomalia pogodowe. W piątek rano była taka "szklaneczka" , że nawet z podwórka nie wyjechałam. U mnie żeby wyjechać na główną drogę trzeba podjechać pod górkę i niestety nawet do połowy górki nie dojechałam i auto mi się dosłownie ześlizgnęło do rowu :/ dobrze że mój T był w domu to jakoś udało nam się go wyciągnąć za pomocą drugiego auta i wcześniejszym posypaniem górki piaskiem. I takim sposobem uciekł mi pociąg :( jak się później dowiedziałam to pociągi też jeździły jak chciały [emoji14]

Byłam z moją małą u lekarza z tymi wypróżnieniami i powiedział żeby wszystko nie kręciło się wokół kupy i żeby codziennie po śniadaniu przed przedszkolem posadzić ją na 15 min na toaletę. Jak zrobi to ok jak nie to tez nic się nie stanie. Przepisała laktulozę 3 x dziennie i powiem Wam że trochę się poprawiło. Wypróżnienia co 2 dni tylko jeszcze ten strach przed robieniem kupy pozostał :( Mam nadzieje że jakoś szybko to minie:)

U mnie 15 dc, owulacja za tydzień. Dziewczyny te co mierzą temp, powiedzcie czy Wy też macie tydzień przed owulacją taką niską temperaturę ( 36,45;36,25; 36,32 )? Czy może mój termometr świruje ?

Ale się rozpisałam :p
A tak, ja z Głogowa a Ty? :) u nas w weekend nie było tak źle na drodze jak u Was :) a co do kupek, to lekarz ma rację, na pewno nie będzie to łatwe, ale dzień nie może się wokół tego kręcić, to mała w końcu to zauważy i wyluzuje :-) wierzę że u Was pójdzie to szybciej niż u nas.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

PART_1486365246658.jpeg

No więc tak to wygląda. Chyba nie jest bardzo źle???

Załączniki

• PART_1486365246658.jpeg
    PART_1486365246658.jpeg
    118,1 KB · Wyświetleń: 430
A co do temperatury, to ja dopiero mierze pierwszy cykl, więc nie do końca wiem jak to powinno być. U mnie to wygląda tak:

1486365244-aaaaaa.png

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry