Hej Dziewczyny
Nie odzywam się ale ciągle Was czytam. Jakoś nie miałam weny
@Spark Jeszcze raz gratulacje i czekamy na wieści od lekarza
@StorAnia Trzymam kciuki za wyniki i wizytę u lekarza. Na pewno wszystko będzie dobrze.
@Windy91 Dawno się nie odzywałaś, ale fajnie że już jesteś
@Lanvin W którymś z postów pisałaś, że mieszkasz w okolicy KGHM. Chyba mieszkamy blisko obok siebie [emoji14]
@bertha Trzymam kciuki za dwie kreski
U mnie przymusowy przedłużony weekend właśnie minął. A czemu przymusowy a no przez anomalia pogodowe. W piątek rano była taka "szklaneczka" , że nawet z podwórka nie wyjechałam. U mnie żeby wyjechać na główną drogę trzeba podjechać pod górkę i niestety nawet do połowy górki nie dojechałam i auto mi się dosłownie ześlizgnęło do rowu :/ dobrze że mój T był w domu to jakoś udało nam się go wyciągnąć za pomocą drugiego auta i wcześniejszym posypaniem górki piaskiem. I takim sposobem uciekł mi pociąg
jak się później dowiedziałam to pociągi też jeździły jak chciały [emoji14]
Byłam z moją małą u lekarza z tymi wypróżnieniami i powiedział żeby wszystko nie kręciło się wokół kupy i żeby codziennie po śniadaniu przed przedszkolem posadzić ją na 15 min na toaletę. Jak zrobi to ok jak nie to tez nic się nie stanie. Przepisała laktulozę 3 x dziennie i powiem Wam że trochę się poprawiło. Wypróżnienia co 2 dni tylko jeszcze ten strach przed robieniem kupy pozostał
Mam nadzieje że jakoś szybko to minie
U mnie 15 dc, owulacja za tydzień. Dziewczyny te co mierzą temp, powiedzcie czy Wy też macie tydzień przed owulacją taką niską temperaturę ( 36,45;36,25; 36,32 )? Czy może mój termometr świruje ?
Ale się rozpisałam