Hejka, witam się wieczorowa pora. W końcu udało mi się nadrobić. [emoji16][emoji411]
Ja czekam na @ która miała być dzisiaj ale raczej będzie jutro [emoji85]chociaż nic nie czuje... nic mnie nie boli żadnych zwiastunów nothing! [emoji14]
@marc odpoczywaj w górach, odpuść, wtedy się uda [emoji5] jeśli Cię pocieszy to powiem Ci ze za mną 5 lat starań...
@nimitii wiem co czujesz.. tez przez to przechodziłam. Bądź silna, życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
a mąż zachował się cudownie [emoji5] gratuluje [emoji5]
@Jola gratuluje pracy ekstra doświadczenie
@Paraplu ale fajnie ze tak dbają o pacjenta, ze dają ulotki i wgl wszystko wiesz. A u nas jak nie zapytasz to niczego się nie dowiesz
A jeśli chodzi o dietę to bardzo bym prosił Cię o więcej szczegółów na priv. Od duphaston zużywanego od października zrobiła mi się opona tu i tam i mam potrzebę żeby to zrzucić
@Bulbasek wyślij trochę fluidkow
szalejesz z tymi testami [emoji1]
@Spark cały dzień o Tobie myśle. Jesteś moja nadzieja! Dzięki Tobie wróciła mi wiara która utraciłam po niskiej becie... trzymam kciuki za Ciebie mega mocno! Na pewno urodzisz zdrowego maluszka! [emoji7] to niesamowite jest! Mąż ciagle dopytuje co ja tak się cieszę do telefonu [emoji1]
Gratuluje wszystkim staraczkom które ujrzały dwie kreseczki
A za staraczki trzymam kciuki i życzę udanych boboseksow [emoji195][emoji195][emoji195]
@bertha tak liczyłam na Twój pozytyw..... ale może jeszcze nie wszystko stracone? Dopóki nie ma małpy to jest nadzieja. Trzymam mocno kciuki za Ciebie.
Już nigdy nie kupię bobotest! Zrobił mnie w konia [emoji5]
@chebay cudownie ze udało się posłuchać serduszka, zazdraszczam [emoji5] piękne zdjęcie wyszło maluszkowi.
Chciałabym Wam powiedzieć ze odpuszczam starania. Mąż w poniedziałek idzie zapisać się na operacje usunięcia żylaków powrózka nasiennego bo to chyba o to tu głównie chodzi, przez te żylaki parametry nasienia są mega słabe.. 90% nieruchomych żołnierzyków...
Potem musimy odczekać conajmniej 3 miechy aż plemniory się zregenerują i zrobimy badanie nasienia. Jeżeli wyjdzie OK to spróbujemy IUI a jak będzie zle to wtedy ivf.
Będę Was podczytywałem jeśli mogę ale nie będę się udzielała. Chyba ze będę mogła jakoś pomoc [emoji5] dziękuje dziewczyny za wsparcie, jesteście mega siła napędowa! Kocham Was! [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom