bertha
Fanka BB :)
ni szkoda Ci kasy na testy?
Nie... Za moj spokoj wewnętrzny to nie duża cena.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ni szkoda Ci kasy na testy?
i od ktorego dnia cyklu zawsze zaczynasz je robic?Nie... Za moj spokoj wewnętrzny to nie duża cena.
Nie... Za moj spokoj wewnętrzny to nie duża cena.
a zanika Ci zluz w dzien @?Nie mam reguły, ale ok 10dpo juz mnie kusi. W tym cyklu zaczęłam szybciej bo miałam stymulację clo i pierwszy pęcherzyk pękł prawdopodobnie 5 dni przed finalna owu (monitoring miałam) wiec założyłam ze dpo inaczej liczę. I był ten chholerny cien potem beta negatywna no i tak dalej sprawdzałam. Potem znowu jakis cien sie pojawił i beta negatywna.
No i teraz juz liczę wg tej finalnej owu - czyli wg wzrostu temperatury i dzisiaj jest 14dpo wiec termin mojej @. Ale jeszcze czekam na nią. Pewnie przyjdzie za chwile.
a zanika Ci zluz w dzien @?
Jutro zaczynam brać duphaston. Zobaczymy czy pomoże.