Tak Kochana
Rano przed tym jak cokolwiek zjem wypijam szklankę wody z solą himalajska i kilka kropel cytryny.
Sniadanie: kromka chleba gryczanego z masłem oraz jajecznica z 3 jaj z boczkiem na oleju kokosowym. Moga byc rowniez 2 jajka gotowane na miekko lub cienkie biale kielbaski z cwikla o chrzanem.
Między śniadaniem a obiadem przegryzam różne rodzaje orzechów lub owoc (jabłko, banan, pomarancza).
Obiad: żeberka z marchewką i cebulką, z batatem i gotowym burakiem lub ogórkiem kiszonym. Czesto robię tez gulasz wołowy z kasz lub ryżem, wątróbkę z indyka lub cieleca, sznycel, kaczka. Jest dużo możliwości
Kolacja: np. ta jaglanka, na która dawalam przepis.
albo jabłko z cynamonem uprazone na patelni z płatkami kokosowymi. Ewentualnie albo na śniadanie albo kolację robię mix salat z indykiem, pomidorkami koktajlowymi, ogorkiem kiszonym, oliekami,nerkowcami i oliwa z oliwek. Pyszne
Do tego staram się wypijam ok 1,5 litra płynów (woda w szklanych butelkach, nie plastykowych) ze szczyptą soli klodawskiej (Rozowej)
Trzeba pamiętać, ze najważniejsze aby śniadanie było posiłkiem tluszczowym, który są Ci energię a nie weglowodanowym w przeciwieństwie do kolacji
:*