reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam zrbiłam test i taki mi wyszedł ta druga bladsza ale mozna ją spokojnie odczytać. Ostatni okres mialam 1.01.2017r teraz 6 dzień mi się spóźnia cykle 30 dniowe przeważnie.
1486280499-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje, ładna krecha

reklama
Witam sie z rana dziewczyny.

Gratuluje wszystkim co wkoncu zobaczyly II upragnione kreseczki.

Chcialam tez Was przeprosic ze bardzo dawno mnie tu nie bylo. Ale myslami bylam z Wami itrzymalam kciuki.

Dziewczeta moge przyjsc ponownie do Was ??

U mnie 7tc+3 od tygodnia swiruje. Jednego dnia wiadomosc ciaza pozamaciczna,drugiego dnia szpital wiafomosc dobra jednak w macicy iuslyszalam serduszko(czesc mamusiu jestem), trzeci dzien zawieszenie,czwarty dzien dostalam po pysku beta minimalnie spadla na usg brak serduszka,piaty dzien sprawdzone przez innego lekarza brak serduszka,dzis szosty dzien pobranie bety czekam na wynik (wyrocznia)

Jutro usg potwierdxenie wyroczni i czyszczenie.

Moze jestem mekka ale nie potrafie sobie poradzic z tym wszystkim.
Czyli już przesądzone czy jest nadzieja?
Tulę wirtualnie[emoji8]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Chcialam tez Was przeprosic ze bardzo dawno mnie tu nie bylo. Ale myslami bylam z Wami itrzymalam kciuki.

U mnie 7tc+3 od tygodnia swiruje. Jednego dnia wiadomosc ciaza pozamaciczna,drugiego dnia szpital wiafomosc dobra jednak w macicy iuslyszalam serduszko(czesc mamusiu jestem), trzeci dzien zawieszenie,czwarty dzien dostalam po pysku beta minimalnie spadla na usg brak serduszka,piaty dzien sprawdzone przez innego lekarza brak serduszka,dzis szosty dzien pobranie bety czekam na wynik (wyrocznia)

Bardzo mi przykro, że musisz przez tyle stresów ostatnio przejść. Strasznie Ci współczuję. Trzymaj się i nie poddawaj!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Który masz już cykl starań? U mnie 5 i też się zaczynam irytować. Dwie poprzednie ciążę to było pyk i juz w pierwszych cyklach. A jak u Ciebie?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ogólnie to już 10cykl w tym jeden odpuszczony czyli 9 cykl jak się staramy. Naprawdę już mnie to dobija. Na każdym tescie doszukuje się jakiejkolwiek kreski cienia,no ale niestety nic nie ma. Już mnie to wykańcza bo o niczym innym nie myślę. Dlatego odkładam to na bok muszę czymś innym się zająć. Będę tu cały czas. Będę was czytać. Ale narazie daje spokój sobie ze staraniami.

Masz prawo do płaczu i słabości. Współczuję przeżyć, to wszystko jest takie niesprawiedliwe. Tule mocno.

@pyzunia86 jak dobrze, że się odezwałaś, martwiłyśmy się tu o Ciebie, bo dochodziły nas głosy, że coś się dzieje niedobrego. Trzymam kciuki za tą betę, żeby wzrosła. Musisz być silna :*
@judytka777, @Izabela90 jeżeli czujecie, że musicie odpocząć, nie dajecie rady to zróbcie to.. może właśnie to Wam pomoże w szybszym zajściu.
Jakbym nie miała testów owu, to też bym odpuściła, ale za bardzo mnie korcą.
@Alkihisa gratuluję kreseczki :)

reklama
Do góry