reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny, byłam u endokrynologa i dostałam letrox 50 po pół tabletki, za 4tyg mam zrobić badania i przyjść do niej. Ale powiedziała, że narazie najlepiej przerwać starania. Pierwszy wynik tsh z grudnia 4,92 teraz 3,06. Reszta w normie. W usg wyszedł powiększony węzeł chłonnych z jednej strony. Co o tym myślicie???

Ja też bym chciała być październikowa, mój mąż ma urodziny pod koniec i tak by to też wychodziło.. [emoji5] muszę czekać

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To trzymam kciuki i coś mi się wydaje po twoich objawach, że bedzie pozytyw [emoji6] ja przez te choróbska M mam marne szanse ale nie powiem, działamy i tak ! [emoji6]
Niestety to nie takie proste. Jak widać mam jakieś zaburzenia hormonalne. Myślę, że jedynym wyjściem, żeby się uregulowało, będą tabsy antykoncepcyjne. Tak więc wszystko bierze w łeb, a ja nie chce mieć 50 lat i dwuletnie dziecko... Jeśli muszę zluzować, to muszę pogodzić się z porażką. To strasznie przykre... :(

Aniu, daj sobie jeszcze trochę czasu, chociaż pół roku.. może się w końcu uda! [emoji6]

@Spark ogromne gratulacje![emoji8]ktoś jeszcze bo nie jestem na bieżąco. Wybaczcie. Musiałam trochę się zresetować. Od 3 dni piję wińsko z psiapsiółami[emoji1]najlepsze dni zmarnowane na bezsensowne klótnie z M to mogę pić[emoji6]

To że M chce 2 dziecka nie podlega wątpliwości. Serio. Witaminy łyka sumiennie i ma zamiar iść na badanie nasienia. Zapewnia że ciągle ma na mnie ochotę tylko mam mu nie mówić tyle o tej owulacji bo go to trochę stresuje i blokuje-że dziś muszę bo te dni.
Nie powinno mnie dziwić że po 4 dniach pod rząd i 5 rano wieczorem mu nie wyszło...też ma swoje lata. To nie nastolatek że może 10 razy dziennie ale 5 minut i po sprawie[emoji6]
Dość mocno to przeżył a i ja nie pomogłam...Przedyskutowany temat. [emoji175] było już bezowulacyjnie (raczej...)
@cheebay super że udało się serducho usłyszeć!
@StorAnia -zresetuj się trochę. I wyjaśnij skąd te plamienia. A potem do pracy![emoji6]

Jutro idziemy do kina bo mamy w poniedziałek 7 rocznicę ślubu[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Super, że porozmawialiście ! Teraz wiesz, że tez mu zależy i możecie bez nerwów działać ! Dobrze, że do nas wróciłaś [emoji6]
Kino, fajna sprawa [emoji3] my byliśmy wczoraj i warto czasem się rozerwać bez dzieci [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

StorAnia, może faktycznie odpuść ale tylko głowie [emoji6] nie mierz temperatury, nie bierz wspomagaczy ( No moze oprócz donga bo widzisz jak na Spark podziałało) i moze wtedy zaskoczy ! Ja widzę, że tu dziewczyny zachodzą w najmniej oczekiwanych momentach ! Głowa do góry! [emoji8]
Aj.. taka jestem szczęśliwa, że Spark się udało! Tylko nas nie opuszczaj! Ani Ty ani Bulbasek ani nikt! Swoją droga takie fajne dziewczyny beda październikowymi mamami, że to byłaby radość przezywać z wami te 9 miesięcy.. [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Basiu i reszta Staraczek, ja też się nigdzie nie wybieram. Powiem Wam, ze nawet dziwnie się czuję na tych październikowych mamach. napisałam może 4 posty. Wolę być tutaj. Trzymam mocno kciuki za Was :* ja mam w sobie ogromną radość i spokój, ale czasami mam taką myśl: Żeby tylko wszystko było dobrze. Do wizyty jeszcze 10 dni a dluży się czas okropnie :) zaczynam już 6 tydzień. :)

reklama
Do góry