reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@StorAnia ochłoń i wracaj do starań! ;*

A na pazdziernikowe mamy za wcześnie... jeszcze nic pewne nie jest...
Zrobiłam jeszcze jeden test bo nie wierzyłam, ale 10 i mocniejsze, póki coo, uhhh
Cudnie :) będzie dobrze, zobaczysz. A co byś chciała mieć? Tylko nie pisz, że zdrowe, bo to logiczne ;)
Kochanie, jestem zła na siebie, bo zrobiłam nadzieję swojemu D , a teraz muszę mu powiedzieć, że to koniec. Mam nadzieję, że mi wybaczy...

StorAnia, może faktycznie odpuść ale tylko głowie [emoji6] nie mierz temperatury, nie bierz wspomagaczy ( No moze oprócz donga bo widzisz jak na Spark podziałało) i moze wtedy zaskoczy ! Ja widzę, że tu dziewczyny zachodzą w najmniej oczekiwanych momentach ! Głowa do góry! [emoji8]
Aj.. taka jestem szczęśliwa, że Spark się udało! Tylko nas nie opuszczaj! Ani Ty ani Bulbasek ani nikt! Swoją droga takie fajne dziewczyny beda październikowymi mamami, że to byłaby radość przezywać z wami te 9 miesięcy.. [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

StorAnia, może faktycznie odpuść ale tylko głowie [emoji6] nie mierz temperatury, nie bierz wspomagaczy ( No moze oprócz donga bo widzisz jak na Spark podziałało) i moze wtedy zaskoczy ! Ja widzę, że tu dziewczyny zachodzą w najmniej oczekiwanych momentach ! Głowa do góry! [emoji8]
Aj.. taka jestem szczęśliwa, że Spark się udało! Tylko nas nie opuszczaj! Ani Ty ani Bulbasek ani nikt! Swoją droga takie fajne dziewczyny beda październikowymi mamami, że to byłaby radość przezywać z wami te 9 miesięcy.. [emoji6]

Ja też bym chciała być październikowa, mój mąż ma urodziny pod koniec i tak by to też wychodziło.. [emoji5] muszę czekać

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety to nie takie proste. Jak widać mam jakieś zaburzenia hormonalne. Myślę, że jedynym wyjściem, żeby się uregulowało, będą tabsy antykoncepcyjne. Tak więc wszystko bierze w łeb, a ja nie chce mieć 50 lat i dwuletnie dziecko... Jeśli muszę zluzować, to muszę pogodzić się z porażką. To strasznie przykre... :(
Haaha serio któraś myśli, że Was opuszczę?! :p Wariatki :p
@StorAnia ja córkę a mój syna haha
Jak będziesz miała córcię to będzie cudnie. ;) Oczywiście mam w tym interes. Ale o tym później, jak już będziesz wiedziała, że to córka :-D

@Spark ogromne gratulacje![emoji8]ktoś jeszcze bo nie jestem na bieżąco. Wybaczcie. Musiałam trochę się zresetować. Od 3 dni piję wińsko z psiapsiółami[emoji1]najlepsze dni zmarnowane na bezsensowne klótnie z M to mogę pić[emoji6]

To że M chce 2 dziecka nie podlega wątpliwości. Serio. Witaminy łyka sumiennie i ma zamiar iść na badanie nasienia. Zapewnia że ciągle ma na mnie ochotę tylko mam mu nie mówić tyle o tej owulacji bo go to trochę stresuje i blokuje-że dziś muszę bo te dni.
Nie powinno mnie dziwić że po 4 dniach pod rząd i 5 rano wieczorem mu nie wyszło...też ma swoje lata. To nie nastolatek że może 10 razy dziennie ale 5 minut i po sprawie[emoji6]
Dość mocno to przeżył a i ja nie pomogłam...Przedyskutowany temat. [emoji175] było już bezowulacyjnie (raczej...)
@cheebay super że udało się serducho usłyszeć!
@StorAnia -zresetuj się trochę. I wyjaśnij skąd te plamienia. A potem do pracy![emoji6]

Jutro idziemy do kina bo mamy w poniedziałek 7 rocznicę ślubu[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

@Spark gratulacje !!!
I wrzucam mojego czworonożnego synusia. Też śpi z nami [emoji854]
2c2049fde2132c3a11d284844ea824c8.jpg
e6f9e26c947808c806f02107c04eb3fa.jpg

Wow ktoś jeszcze ma uparciucha , Ile ma latek, naszej 9 leci.

reklama
Witam się 4 dzień z rzędu z łóżka. Tak mnie rozłożyło że musiałam iść na zwolnienie, dzisiaj dopiero jako tako wróciłam do żywych. Jakiś wstretny wirus. :(
Jeszcze mój Ł się zaraził i chyba nici ze staraniami w tym cyklu ;( takze ciągle coś. ;(
Zdrówka [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry