reklama
S
StorAnia
Gość
Cudnie będzie dobrze, zobaczysz. A co byś chciała mieć? Tylko nie pisz, że zdrowe, bo to logiczne@StorAnia ochłoń i wracaj do starań! ;*
A na pazdziernikowe mamy za wcześnie... jeszcze nic pewne nie jest...
Zrobiłam jeszcze jeden test bo nie wierzyłam, ale 10 i mocniejsze, póki coo, uhhh
Kochanie, jestem zła na siebie, bo zrobiłam nadzieję swojemu D , a teraz muszę mu powiedzieć, że to koniec. Mam nadzieję, że mi wybaczy...
StorAnia, może faktycznie odpuść ale tylko głowie [emoji6] nie mierz temperatury, nie bierz wspomagaczy ( No moze oprócz donga bo widzisz jak na Spark podziałało) i moze wtedy zaskoczy ! Ja widzę, że tu dziewczyny zachodzą w najmniej oczekiwanych momentach ! Głowa do góry! [emoji8]
Aj.. taka jestem szczęśliwa, że Spark się udało! Tylko nas nie opuszczaj! Ani Ty ani Bulbasek ani nikt! Swoją droga takie fajne dziewczyny beda październikowymi mamami, że to byłaby radość przezywać z wami te 9 miesięcy.. [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aj.. taka jestem szczęśliwa, że Spark się udało! Tylko nas nie opuszczaj! Ani Ty ani Bulbasek ani nikt! Swoją droga takie fajne dziewczyny beda październikowymi mamami, że to byłaby radość przezywać z wami te 9 miesięcy.. [emoji6]
Antonia2016
Fanka BB :)
Ja też bym chciała być październikowa, mój mąż ma urodziny pod koniec i tak by to też wychodziło.. [emoji5] muszę czekaćStorAnia, może faktycznie odpuść ale tylko głowie [emoji6] nie mierz temperatury, nie bierz wspomagaczy ( No moze oprócz donga bo widzisz jak na Spark podziałało) i moze wtedy zaskoczy ! Ja widzę, że tu dziewczyny zachodzą w najmniej oczekiwanych momentach ! Głowa do góry! [emoji8]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
S
StorAnia
Gość
Niestety to nie takie proste. Jak widać mam jakieś zaburzenia hormonalne. Myślę, że jedynym wyjściem, żeby się uregulowało, będą tabsy antykoncepcyjne. Tak więc wszystko bierze w łeb, a ja nie chce mieć 50 lat i dwuletnie dziecko... Jeśli muszę zluzować, to muszę pogodzić się z porażką. To strasznie przykre...StorAnia, może faktycznie odpuść ale tylko głowie [emoji6] nie mierz temperatury, nie bierz wspomagaczy ( No moze oprócz donga bo widzisz jak na Spark podziałało) i moze wtedy zaskoczy ! Ja widzę, że tu dziewczyny zachodzą w najmniej oczekiwanych momentach ! Głowa do góry! [emoji8]
Jak będziesz miała córcię to będzie cudnie. Oczywiście mam w tym interes. Ale o tym później, jak już będziesz wiedziała, że to córkaHaaha serio któraś myśli, że Was opuszczę?! Wariatki
@StorAnia ja córkę a mój syna haha
oczekiwanie
Jakieś takie to wszystko podpafajace, chyba zobaczymy pozytyw kolejnyW piątek ma być@. Chce zaczekać chyba że skuszę się w czwartek, jeszcze 5 dni[emoji15]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Joaszka
@Spark ogromne gratulacje![emoji8]ktoś jeszcze bo nie jestem na bieżąco. Wybaczcie. Musiałam trochę się zresetować. Od 3 dni piję wińsko z psiapsiółami[emoji1]najlepsze dni zmarnowane na bezsensowne klótnie z M to mogę pić[emoji6]
To że M chce 2 dziecka nie podlega wątpliwości. Serio. Witaminy łyka sumiennie i ma zamiar iść na badanie nasienia. Zapewnia że ciągle ma na mnie ochotę tylko mam mu nie mówić tyle o tej owulacji bo go to trochę stresuje i blokuje-że dziś muszę bo te dni.
Nie powinno mnie dziwić że po 4 dniach pod rząd i 5 rano wieczorem mu nie wyszło...też ma swoje lata. To nie nastolatek że może 10 razy dziennie ale 5 minut i po sprawie[emoji6]
Dość mocno to przeżył a i ja nie pomogłam...Przedyskutowany temat. [emoji175] było już bezowulacyjnie (raczej...)
@cheebay super że udało się serducho usłyszeć!
@StorAnia -zresetuj się trochę. I wyjaśnij skąd te plamienia. A potem do pracy![emoji6]
Jutro idziemy do kina bo mamy w poniedziałek 7 rocznicę ślubu[emoji6]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
To że M chce 2 dziecka nie podlega wątpliwości. Serio. Witaminy łyka sumiennie i ma zamiar iść na badanie nasienia. Zapewnia że ciągle ma na mnie ochotę tylko mam mu nie mówić tyle o tej owulacji bo go to trochę stresuje i blokuje-że dziś muszę bo te dni.
Nie powinno mnie dziwić że po 4 dniach pod rząd i 5 rano wieczorem mu nie wyszło...też ma swoje lata. To nie nastolatek że może 10 razy dziennie ale 5 minut i po sprawie[emoji6]
Dość mocno to przeżył a i ja nie pomogłam...Przedyskutowany temat. [emoji175] było już bezowulacyjnie (raczej...)
@cheebay super że udało się serducho usłyszeć!
@StorAnia -zresetuj się trochę. I wyjaśnij skąd te plamienia. A potem do pracy![emoji6]
Jutro idziemy do kina bo mamy w poniedziałek 7 rocznicę ślubu[emoji6]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
oczekiwanie
Wow ktoś jeszcze ma uparciucha , Ile ma latek, naszej 9 leci.@Spark gratulacje !!!
I wrzucam mojego czworonożnego synusia. Też śpi z nami [emoji854]
reklama
Zdrówka [emoji2]Witam się 4 dzień z rzędu z łóżka. Tak mnie rozłożyło że musiałam iść na zwolnienie, dzisiaj dopiero jako tako wróciłam do żywych. Jakiś wstretny wirus.
Jeszcze mój Ł się zaraził i chyba nici ze staraniami w tym cyklu ;( takze ciągle coś. ;(
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom